14 Eylül 2009, Pazartesi 23:26:18

İŞTE KORKUNÇ İNİŞİN VİDEOSU

Alman Lufthansa Havayolları'nın alt kuruluşu olan Contact Air'e ait Fokker 100 tipi uçak, Stuttgart Havalimanı'na inişe geçtiği sırada iniş takımları açılmadı. Bunun üzerine pilot havada bir kaç tur attıktan sonra Stuttgart Havalkimanı'na gövde üzerine iniş yaptı.
  • f100 uçakalrının messierdowty olan iniş takımlarının problemli olduğu söylenirdi. ülkemizde de İnter havayollarında olan f100 lerden biri İST Atatürk havalımanında sol dikmesini kırmıştı. binerken dikkat etmek gerekir
  • adamlar her zaman on numara...havada ne olursa olsun prosedür uyguluyorlar ve sorun yaşamıyorlar..umarım bizdede işler böyledir. bu meslek yorum yapmaya gelmez..NERDEYSE her olayın,problemin yada arızanın deneyimlerle elde edilmiş prosedürleri var..bunları uygulayalım!!!!!
  • Bakan bey sayesinde ekmek yicez inşallah yoksa patronlara kalsa doldururlar yabancıları...
  • Öff Çok Kötü Olmuş.

Alman Lufthansa Havayolları'nın alt kuruluşu olan Contact Air'e ait Fokker 100 tipi uçak, Stuttgart Havalimanı'na inişe geçtiği sırada iniş takımları açılmadı. Bunun üzerine pilot havada bir kaç tur attıktan sonra Stuttgart Havalimanı'na gövde üzerine iniş yaptı.

Uçak içerisinde bulunan Sosyal Demokrat lider Franz Müntefering tehlikeli inişin ardından yaptığı açıklamada: "Uçuş ekibinin soğukkanlı ve profesyonelce hareket etmesinden dolayı kimseye bir zarar gelmedi” dedi.

İşte uçağın iniş görüntüleri;

 



Video: Bild.de

 

 

İŞTE KORKUNÇ İNİŞİN VİDEOSU

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
f100 uçakalrının messierdowty olan iniş takımlarının problemli olduğu söylenirdi. ülkemizde de İnter havayollarında olan f100 lerden biri İST Atatürk havalımanında sol dikmesini kırmıştı. binerken dikkat etmek gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adamlar her zaman on numara...havada ne olursa olsun prosedür uyguluyorlar ve sorun yaşamıyorlar..umarım bizdede işler böyledir. bu meslek yorum yapmaya gelmez..NERDEYSE her olayın,problemin yada arızanın deneyimlerle elde edilmiş prosedürleri var..bunları uygulayalım!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bakan bey sayesinde ekmek yicez inşallah yoksa patronlara kalsa doldururlar yabancıları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öff Çok Kötü Olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000