09 Temmuz 2011, Cumartesi 08:00:41

İSRAİL YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

İsrail'in havayolu şirketlerine yolladığı 342 kişilik istenmeyen kişiler listesinde olan bir grup, Paris Charles de Gaulle havaalanında bekletiliyor...
  • Hitler'in yaptığı çoğu şeyi doğru bulmasam da bazen bu yahudilerle ilgili düşüncelerine katılmamak mümkün değil. Hitlerin suçu soykırımdı. Peki bunlar ne yapıyor şu anda? Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler
  • Şöyle bir kural vardır dünyada gittiğin ülkeye indiğinde o ülke isterse seni ülkeye almama hakkına sahiptir. Israilin ödü koptuğu için havada uçan sinekten, yerde yüreyen kediden şüphe ettiği için böyle bir uygulama yapıyor havayolları uymak zorunda aksi takdirde para cezası ve uçuşları iptal yoluna kadar giderler. lobileri de son derece sağlamdır..ben sana listeyi gönderdim şunlar gelen uçağa binmeyecek dediyse olay biter sen de tama diyeceksin başka çaren yoktur...dediğim gibi uçan sinekten şüphe edecek kadar paranoyalar..
  • Ne fark eder? Ya adamlari Ben-Gurion havalimani sinir kontrolunde geri cevirdiler, ya da direk Avrupa`dan giris iznini iptal ettiler? Herhalukarda, adamlari Israil kabul etmeyecek. Hatta sevap bile yapti, adamlari fazla yormadi, ucus falan filan, stres :)
  • istenmeyen listesini thy göndereselerdi aynısı olurdu.havayolları kendini riske atmaz.kimse aldığı yolcuyu beraberinde bile bile bedavadan geri getirmeyi istemez.uçuşlar ticaridir politikal değil.lufthansa,malev ya da thy gibi büyük havayolları tel aviv uçuşlarını tehlikeye atmak istemez.
  • Istenmeyen kisiler listesini havayollarina Turkiye yollamis olsaydi Lufthansa, vs boyle canla basla bu karari uygularmi idi acaba ?
Lufthansa ile Tel Aviv'e hareket etmek isteyen Filistin yanlısı aktivistler, şirketin kendilerini uçağa almak istememesiyle şok olduklarını ifade etti. 
 
Charles de Gaulle'de 50 kadar aktivistin havaalanında bekletildiği belirtildi. Basına konuşan yolcular, Lufthansa'yı İsrail'le ortak hareket etmekle suçluyor. Budapeşte'de de MALEV Havayolları tarafından birçok yolcunun İsrail'e uçmasına izin verilmemişti. 
 
Yolcular İsrail'i sınır kontrollerini Avrupa'ya kadar genişlettiğini ifade ediyor. Yunanistan üzerinden dün gelen iki ABD yolcusunun İsrail'den geri çevrildiği açıklandı. Bulgaristan'a resmi bir ziyarette bulunan İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, konuya ilişkin her ülkenin provakatörleri geri yollama hakkı olduğunu söyledi.
İSRAİL YİNE YAPTI YAPACAĞINI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Hitler'in yaptığı çoğu şeyi doğru bulmasam da bazen bu yahudilerle ilgili düşüncelerine katılmamak mümkün değil. Hitlerin suçu soykırımdı. Peki bunlar ne yapıyor şu anda? Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Şöyle bir kural vardır dünyada gittiğin ülkeye indiğinde o ülke isterse seni ülkeye almama hakkına sahiptir. Israilin ödü koptuğu için havada uçan sinekten, yerde yüreyen kediden şüphe ettiği için böyle bir uygulama yapıyor havayolları uymak zorunda aksi takdirde para cezası ve uçuşları iptal yoluna kadar giderler. lobileri de son derece sağlamdır..ben sana listeyi gönderdim şunlar gelen uçağa binmeyecek dediyse olay biter sen de tama diyeceksin başka çaren yoktur...dediğim gibi uçan sinekten şüphe edecek kadar paranoyalar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne fark eder? Ya adamlari Ben-Gurion havalimani sinir kontrolunde geri cevirdiler, ya da direk Avrupa`dan giris iznini iptal ettiler? Herhalukarda, adamlari Israil kabul etmeyecek. Hatta sevap bile yapti, adamlari fazla yormadi, ucus falan filan, stres :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istenmeyen listesini thy göndereselerdi aynısı olurdu.havayolları kendini riske atmaz.kimse aldığı yolcuyu beraberinde bile bile bedavadan geri getirmeyi istemez.uçuşlar ticaridir politikal değil.lufthansa,malev ya da thy gibi büyük havayolları tel aviv uçuşlarını tehlikeye atmak istemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Istenmeyen kisiler listesini havayollarina Turkiye yollamis olsaydi Lufthansa, vs boyle canla basla bu karari uygularmi idi acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000