13 Kasım 2008, Perşembe 07:39:24

İnci Gökçe Swiss Air'da

İsviçre Hava Yolları Swiss International Air Lines Medya İlişkileri Departmanı, İnci Gökçe'yi Türkiye basın ve halkla ilişkiler sözcüsü olarak atadı.
  • Bu kadın çok kararlı bakıyor, anneee...


İsviçre Hava Yolları Swiss International Air Lines Medya İlişkileri Departmanı, İnci Gökçe'yi Türkiye basın ve halkla ilişkiler sözcüsü olarak atadı. 1997 yılından bu yana Lufthansa grubunun Türkiye'deki basın ve halkla ilişkiler sözcüsü olarak görev yapan İnci Gökçe, her iki görevi de birlikte sürdürecek.

Güvenlik ve kaliteye verdiği önemle tanınan SWISS’ in günde üç seferle hizmet verdiği Türkiye pazarında bundan böyle İnci Gökçe, Türkiye için şirketin halkla ilişkiler ve kurumsal iletişim stratejilerinin belirlenmesinden sorumlu olacak. 

Swiss International Air Lines Batı ve Güney Avrupa Bölge  Müdürü Lâlin Sabuncuoğlu Janssen konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Türkiye pazarını çok önemsiyoruz. Bir medya uzmanının atanmış olması, Türkiye de artan tanıtım talebinin karşılanmasına ve Swiss International Air Lines'ın görünebilirliğinin medya ile oluşturulacak güçlü kişisel ilişkiler aracılığıyla daha da artırılmasına yardımcı olacaktır.”

1997 yılından bu yana Lufthansa grubunun Türkiye'deki basın ve halkla ilişkiler sözcüsü olarak görev yapan İnci Gökçe, havacılık sektöründe çok yönlü bir birikime ve medya ilişkileri alanında engin bir tecrübeye sahip. Gökçe’nin yeni ek sorumluluğu ile Swiss International  Air Lines için de medyanın ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtiliyor.

İnci Gökçe Swiss Air'da

Yorumlar

TK ~ 15 yıl önce
Bu kadın çok kararlı bakıyor, anneee...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000