22 Şubat 2012, Çarşamba 19:09:23

GREV NASIL SONA ERDİ?

Almanya'nın Frankfurt Havalimanı'nda yaşanan grev sona erdi.
  • İnsaflı olmak lazım. Sendika güzel bir olgudur ancak bizdeki gibi ekonomisini düzeltememiş ülkelerde suistimal ediliyor. Biz her ay grev yapar maaşa zam isteriz. Genlerimizdeki barbar tohumu hep bana zihniyetini canlı tutuyor. Sonra şirketler zarara uğrayınca kapanmaya başlar iş olanakları kısıtlanır yine açıkta kalan biz oluruz. Parona ve işçiye %50 fayda sağlayan bir yapı olmalı ki kazan kazan oyunu oynanmalı. Köprüdeki iki keçi gibi olursa bizdeki sarı sendikalar doğar.
  • sendikayı kötüleyebilen bir zihniyet.. TK da yakındır.. grev yoklamaları :) hayırlısı.. gerçi yasa değişikliği vs var ama bakalım neler olucak
  • Sendikalasmak boyledir iste patronu ayaga getirirsin payini emegini alirsin duman olmadi kesesini dolduramadi sendikalar olmadigi icin bu ulkede gelir dagilimi adil degil sendikalar yeterli olmadigi icin bu ulkede insanlar gunde 12 -14 saat asgari ucrete yarim yamalak maaasa ac susuz calistiriliyor sen daha sendika dusmanligi yap
  • demek ki illaki grev yapmak gerekiyor bizde sendikalar uyusun tk tgs ve celebi de at kostursun ucuz iş gücü ucuz maliyet sonrada zarar ettik deyip milletin hakkını yesinler.
  • lufthansayı duman ettiler avurpanı en güçlü ekonomisine sahip havayolu şirketi de duman oldum diyorsa vay siz gereisini düşünün derim sendikar böyle dünyanın her tarafında böyledir işde ne diyelim.. sendikalar zarardan başka bir şey getirmediler şimdiye kadar..
Hava Trafik Güvenliği Sendikası (GdF) yönetiminden Markus Siebers, Frankfurt havaalanı işletmesi Fraport’tan yazılı bir görüşme teklifi aldıkları için uyarı grevine son verdiklerini duyurdu.

Siebers, görüşmelere hemen yarın başlamak istediklerini, gerekli formalitelerin tamamlanmasından sonra yer görevlilerinin bugün yeniden çalışmalarına başlayacağını kaydetti.

Alman hava yolu şirketi Lufthansa, grevden dolayı milyonlarca avro zarar ettiğini, bu nedenle ölçüsüz eylemlerde bulunduğu gerekçesiyle GdF’den tazminat talebinde bulunacağını açıklamıştı.
GREV NASIL SONA ERDİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 12 yıl önce
İnsaflı olmak lazım. Sendika güzel bir olgudur ancak bizdeki gibi ekonomisini düzeltememiş ülkelerde suistimal ediliyor. Biz her ay grev yapar maaşa zam isteriz. Genlerimizdeki barbar tohumu hep bana zihniyetini canlı tutuyor. Sonra şirketler zarara uğrayınca kapanmaya başlar iş olanakları kısıtlanır yine açıkta kalan biz oluruz. Parona ve işçiye %50 fayda sağlayan bir yapı olmalı ki kazan kazan oyunu oynanmalı. Köprüdeki iki keçi gibi olursa bizdeki sarı sendikalar doğar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sendikayı kötüleyebilen bir zihniyet.. TK da yakındır.. grev yoklamaları :) hayırlısı.. gerçi yasa değişikliği vs var ama bakalım neler olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sendikalasmak boyledir iste patronu ayaga getirirsin payini emegini alirsin duman olmadi kesesini dolduramadi sendikalar olmadigi icin bu ulkede gelir dagilimi adil degil sendikalar yeterli olmadigi icin bu ulkede insanlar gunde 12 -14 saat asgari ucrete yarim yamalak maaasa ac susuz calistiriliyor sen daha sendika dusmanligi yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
demek ki illaki grev yapmak gerekiyor bizde sendikalar uyusun tk tgs ve celebi de at kostursun ucuz iş gücü ucuz maliyet sonrada zarar ettik deyip milletin hakkını yesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
lufthansayı duman ettiler avurpanı en güçlü ekonomisine sahip havayolu şirketi de duman oldum diyorsa vay siz gereisini düşünün derim sendikar böyle dünyanın her tarafında böyledir işde ne diyelim.. sendikalar zarardan başka bir şey getirmediler şimdiye kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000