09 Ocak 2012, Pazartesi 11:27:34

GERMANWINGS'TEN DAHA FAZLA MİL

Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketlerinden biri olan Germanwings, yolcularına daha iyi hizmet vermeye yeni yılda da devam ediyor.
1 Ocak 2012 yılı itibari ile Germanwings ile sürekli seyahat eden yolcular Lufthansa Miles&More kartı ile daha fazla mil toplayabilecekler. Germanwings’in Lufthansa ile bu yakın işbirliği sayesinde yolcular daha avantajlı duruma gelecek.

Germanwings yolcularının Lufthansa Miles&More kartı ile mil toplama uygulaması 1 Eylül 2011 tarihinde başlamıştı. Bu yeni uygulama ile yolcular eskisinden daha fazla mil toplama şansına erişecekler.

Lufthansa Frequent Flyer Programı ile Miles&More üyeleri, Germanwings ile yaptıkları ara veya bağlantılı uçuşlarında da artık mil toplayacak ve uçtukları sınıfın değerinden mil toplamaya devam edecekler.

Miles&More üyeleri Almanya içi uçuşlarda 1000 mil, Avrupa içi uçuşlarında ise 1250 mil toplayabilecekler.

Germanwings’in kendi üyelik sistemi Bomerang Club devam ederken, her iki karta sahip olan yolcular uçuş öncesi hangi kartı kullanmak isterlerse millerini ona yükleyecekler. Konuya ilişkin detaylı bilgi www.germanwings.com ve www.miles-and-more.com’dan öğrenmek mümkün.
GERMANWINGS'TEN DAHA FAZLA MİL

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000