25 Mart 2015, Çarşamba 16:20:50

GERMANWINGS UÇAĞINA SABOTAJ VAR MI?

Almanya havayolu şirketi Lufthansa'nın üst yöneticisi Carsten Spohr, dün Barcelona'dan Düsseldorf'a giderken Fransa'da düşen uçakla ilgili açıklamasında, "teknik olarak sorunsuz bir uçağın neden düştüğünün anlaşılamaz olduğunu" söyledi.
  • teknik arıza sebebiyle kaza olduğu apaçık ortada .bu tip oyunları almanlar iyi oynar iyi bilirler şirketlerinin imajı için marsilya savcısını bile satın alabilirler.uefa da olduğu gibi eu da olduğu gibi natoda olduğu gibi .bariz kaza tabikide allah bilir ama bakın tüm dünyayı nadıl kandırıyorlar.almanyanın en büyük ciddi gazatesi bugün tam sayfa böyle yazmış bir büyük mytos,un sonu.dibe vuruşu diye yazmış lufthansa için.bilen bilir almanları bu işi örtmek için tüm alman ulusu seferber.teknik arıza yok pilot intihar etmiş .hep yazarım hep söylerim.avrupa airbus avrupa alman havayolu vs vs bu işi kendi istekleri yöne çeviriyorlar satılmış savcıyla beraber.
  • Sirket politikasi. Alinmayin. Imaj cizildi, sirketin bilet satisi düsmemesi icin cabalamalar. Normal. Her hava sirketi bu durumda sirketi korumak icin böyle aciklamar yapar: pilotlar egitmli; ucagin her bakimi yapilmistir vs.... Böyle kaza/kirim bir sirketin gelecegini etkiler.
  • Lufthansa pilotları hipoksi olamaz mı yani?
  • pardon hocam ucusta computer lock yapiyomus,sonucta o da ariza yapabilir demi
  • Şefim Carsten Spohr kendiside A320 ucmus lisansi bulunmaktadir olay Teknik arizadan kaynaklandigi kesin olarak biliniyor suan bilgi verilmiyor sadece
  • Emergency exitleri kilitlemek ne demek?böyle bir prosedür mü var ve bunu pilot mu yapıyor?
  • 18:11 sen bir daha yorum yapma...
  • tahmini konusuyorum arkadaslar, eger pilot emergency exit lari kilitlemeden kalkmissa ve o ogrenci cocuklar simarikliklariyla exit i acmis olabilirlermi,kizmayin soruyorum.
  • Pressure leakage gibi görünüyor.
  • En iyi eğitimi Verdiğiniz,en sağlam bakımı yaptığınız inancı acaba işletme körlüğüne sebeb oluyor olabilir mi?Havacılıkta bu kadar kesin konuşmak sizin gibi bir şirket yöneticisine yakışmıyor.Demek ki yönetici olarak yeterli donanımda değilsiniz,ya da Avrupa'nın önde gelen Şirketlerinden birine ait avrupa Yapımı bir uçağın avrupa hava Sahası'nda düşme nedenini aslında öğrenemeyeceğimizi müjdeliyorsunuz.

Almanya havayolu şirketi Lufthansa'nın üst yöneticisi Carsten Spohr, dün Barcelona'dan Düsseldorf'a giderken Fransa'da düşen uçakla ilgili açıklamasında, "teknik olarak sorunsuz bir uçağın neden düştüğünün anlaşılamaz olduğunu" söyledi.

Spohr, Frankfurt’ta yaptığı açıklamada, Lufthansa olarak, şirkete bağlı Germanwings'e ait uçakta bulunan yolcuların ve mürettebat üyelerinin yakınlarına yardım etmeye odaklandıklarını ifade etti.

Bunun için özellikle Barcelona ve Düsseldorf havalimanlarına ve yardım talep edilen Avrupa’nın diğer yerlerine psikolojik destek ekipleri gönderdiklerini belirten Spohr, yolcu yakınlarının ailelerinin yarın özel uçaklarla Barcelona ve Düsseldorf’dan Marsilya’ya götürüleceğini bildirdi.

Spohr, kazanın sebebinin aydınlatılması için Alman ve Fransız makamlarını destekleyeceklerini ve kaza sebebi konusunda spekülasyon yapmayacaklarını ifade ederek, “Teknik olarak sorunsuz bir uçağın Lufthansa şirketinde eğitim alan iki pilotla uçarken bu trajediyi yaşaması bizim açımızdan anlaşılmaz" dedi.

"Uçağın düşürüldüğüne dair ipucu yok"

Almanya İçişleri Bakanı Thomas de Maiziere de Berlin’de Basınevi’ndeki toplantıda, uçağın düşüş sebebi konusunda yapılacak tahminlerden ve spekülasyonlardan kaçınılmasını istedi. Mevcut durumda üçüncü şahıslar tarafından uçağın kasıtlı bir şekilde düşürüldüğü yönünde ipucu bulunmadığını belirten Maiziere, yine de kaza sebebinin tüm yönleriyle araştırıldığını söyledi.

Bu arada, Lufthansa’nın merkezi Frankfurt’ta ve Germanwings’in Köln'deki merkezi ile bazı diğer havalimanlarında kazada hayatını kaybedenler için uçağın düştüğü saatte saygı duruşu yapıldı. Federal Meclis'te de bayraklar yarıya indirildi. Almanya'da bugün yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında bakanlar uçak kazası sebebiyle saygı duruşunda bulundu. Uçakta Kuzey Ren-Vestfalya eyaletindeki bir okulda 16 öğrenci ve 2 öğretmen bulunması nedeniyle bu eyalette de yarın tüm okullarda saygı duruşu yapılacak.

Lufthansa'ya bağlı Germanwings havayolu şirketinin Airbus A320 tipi yolcu uçağı Barcelona-Düsseldorf seferi sırasında dün 6 uçuş görevlisi ve 144 yolcusuyla Fransa'nın güneyinde düşmüştü. Kazadan kurtulan olmadığı belirtilmişti.

GERMANWINGS UÇAĞINA SABOTAJ VAR MI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
teknik arıza sebebiyle kaza olduğu apaçık ortada .bu tip oyunları almanlar iyi oynar iyi bilirler şirketlerinin imajı için marsilya savcısını bile satın alabilirler.uefa da olduğu gibi eu da olduğu gibi natoda olduğu gibi .bariz kaza tabikide allah bilir ama bakın tüm dünyayı nadıl kandırıyorlar.almanyanın en büyük ciddi gazatesi bugün tam sayfa böyle yazmış bir büyük mytos,un sonu.dibe vuruşu diye yazmış lufthansa için.bilen bilir almanları bu işi örtmek için tüm alman ulusu seferber.teknik arıza yok pilot intihar etmiş .hep yazarım hep söylerim.avrupa airbus avrupa alman havayolu vs vs bu işi kendi istekleri yöne çeviriyorlar satılmış savcıyla beraber.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Sirket politikasi. Alinmayin. Imaj cizildi, sirketin bilet satisi düsmemesi icin cabalamalar. Normal. Her hava sirketi bu durumda sirketi korumak icin böyle aciklamar yapar: pilotlar egitmli; ucagin her bakimi yapilmistir vs.... Böyle kaza/kirim bir sirketin gelecegini etkiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Lufthansa pilotları hipoksi olamaz mı yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
pardon hocam ucusta computer lock yapiyomus,sonucta o da ariza yapabilir demi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şefim Carsten Spohr kendiside A320 ucmus lisansi bulunmaktadir olay Teknik arizadan kaynaklandigi kesin olarak biliniyor suan bilgi verilmiyor sadece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
18:11 e ~ 9 yıl önce
Emergency exitleri kilitlemek ne demek?böyle bir prosedür mü var ve bunu pilot mu yapıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
18:11 sen bir daha yorum yapma...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
tahmini konusuyorum arkadaslar, eger pilot emergency exit lari kilitlemeden kalkmissa ve o ogrenci cocuklar simarikliklariyla exit i acmis olabilirlermi,kizmayin soruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mng ~ 9 yıl önce
1. emergency exitler kabin ekibi tarafından "arm" ve "disarm" edilir 2. kabin basınçlandıktan sonra emergency exitler isteseniz de açılamaz
Öğrenci ~ 9 yıl önce
Rahmetli öğrencilerin şımarık olduklarını nereden biliyorsunuz? Siz herkesi kendi çocuğunuz gibi mi sanıyorsunuz? Siz eğitip öğretemediyseniz toplum içerisinde çocukların nasıl davranacaklarını, herkesi kendiniz gibi bilmeyiniz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Pressure leakage gibi görünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
En iyi eğitimi Verdiğiniz,en sağlam bakımı yaptığınız inancı acaba işletme körlüğüne sebeb oluyor olabilir mi?Havacılıkta bu kadar kesin konuşmak sizin gibi bir şirket yöneticisine yakışmıyor.Demek ki yönetici olarak yeterli donanımda değilsiniz,ya da Avrupa'nın önde gelen Şirketlerinden birine ait avrupa Yapımı bir uçağın avrupa hava Sahası'nda düşme nedenini aslında öğrenemeyeceğimizi müjdeliyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000