24 Mart 2015, Salı 12:53:54

GERMANWINGS UÇAĞI DÜŞTÜ

Lufthansa şirketine bağlı Germanwings havayollarına ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Fransa’nın güneyindeki Alp Dağları yakınlarında düştü.
  • Arkadaslar 150 yakin insan öldü ve sizin tartistiniz konular okadar sacmaki isterseniz en pahali ucaga binin ecel yetiyse care yok ve insanlarin bu gibi acili olaylar karsisinda kavga etiklerine gördükce nasil bir nesil olduk demekden de kendimi alamiyorum allahim geride kalan ailelere ve yakonlarina sabir versin.....
  • Gerçekten üzücü olay. Yorum yapmak etik olmaz. Sadece şunu görüyoruz, THY, Air France, Malaysia, Germanwings (Lufthansa alt markası),...... Hangi firma olursa olsun kaza mazallah olabiliyor. THY Katmandu'da pistten çıktı, aynı hafta Amerikalı bir havayolu da pistten çıktı. Bunlar üzücü fakat olağan şeyler. Bunun Türk kaptan, yabancı kaptan, o kaptan, bu kaptan şeklinde ayrımı da yok herkesin başına herşey gelebiliyor. Sonuçta hepsi üzücü. Allah geride kalanlara ömür versin. İçimizdeki kokpit düşmanı yabozların da bundan ders çıkarmasını ümit ederim.
  • 37 insanimiz vefat etmis TR disisleri bakanligi resmen yatiyor. Ne bir aciklama ne bir bilgi verme bu saate kadar hic birsey yok .
  • Helal olsun. Tek kelimeyle mükemmel özetlemişsiniz. Aynen katılıyorum. Belli ki havacısınız.
  • Bir pilot olarak belirtmeliyim ki her Uçuş her pilot her uçak kazaya Açıktır, her uçuşta risk Faktörü vardır uçağa binerken nereye ineceğinizi inanın pilot bile bilmez, sadece tahmin eder ve eğer havayla, uçakla, insanla ilgili bir arıza olmazsa gider inersiniz varacağınız yere, çok tecrübeli plilotlar bile kaza yapar bkz Tenerife
  • Tum havacilik camiasinin basi saolsun com uzucu...Ve lutfen oksijen israfi olan insanlarin yorumlarini eklemeyin suraya lutfen!
  • Bu arkadaşları al, al, al hemen bunları DLR sınavına alın bu nedir ya pilot musunuz soytarı mı? Aaa bunlar zaten alman doğuştan dlr'lı. Thy yönetimi almanlara sorun siz bu sınavı bizimkilere yapıyorsunuz kendi pilotlarınıza yapmıyor musunuz? 40 yaşında adamım küp çeviriyorum soytarılık başka bişey değiil. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.
  • Arkadaşlar lütfen yorum yaparken dikkatli olalım bende bir kabin memuru adayıyım insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı ortada düşen bir uçak var ve kurtulanda yok ve burada hala kavga eden insanlar görüyorum yazık yapmayın yorum yapacaksanız bile baş sağlıgı dileyip geçmeniz daha makbul olur bence . Sadece havacılıkta değil dünya hayatında insanların başına nerede ne zaman nasıl bir olay gelecek Allah bilir. İyi günler herkese
  • THY uçağı pistten çıktı Avrupa ve içimizdeki İrlandalı hainler söylemedik laf bırakmadı. Şimdi German Wing uçağı düşmüş evet asla istemem kimseye birşey olmasın ama bunlar yine yok lufthansa nın değil SXS birşey olsa TK ile bağdaştırılamayacağını söyleyenler var. Ey millet bundan ders çıkartacağız ! 1- Bu iş havacılık kimin başına kaza geleceği ne gelecegi belli olmaz. 2- Kaza ile alay olmaz ! Başına geliverir gününü görürsün. 3- Uçağın tipi ne olursa olsun işler ters gitmeye başlayınca ECAM a veya EICAS a herşeyler gelir hemde Yusuf ustayla beraber. Bu işin tiple alakası yoktur. 4- Ben havacının ahlaklı zeki ve akıllı olanını severim. Allah tüm havacıları kazadan korusun. Ölenlerin ailelerinede sabır nasip etsin
  • ölenlere allah rahmet eylesin .allah geriye kalanlara sabır versin

Airbus A320 tipi bir yolcu uçağının Fransız Alpleri'nin güneyinde düştüğü bildirildi.

Germanwings havayolu şirketine ait uçağın Barcelona'dan Düsseldorf'a gittiği açıklandı. Uçakta 144 yolcu ve 6 mürettebatın olduğu öğrenildi.

Uçağın düşmeden hemen önce arıza sinyali verdiği iddia edildi. Dağlık bölgeye düşen uçağın enkazının helikopterler tarafından görüldüğü belirtildi. Ancak uçağın düştüğü bölgede yaşam belirtisi olmadığı ve tüm yolcuların hayatını kaybetmiş olabileceği kaydedildi.

2009 yılındaki Air France kazasından sonra ilk kez bir Avrupalı havayolu şirketine ait bir yolcu uçağı düştü.

Fransız Cumhurbaşkanı François Hollande, kazanın oluş şekli itibariyle kurtulan olma şansı bulunmadığını ve kaza sonrası kriz merkezi oluşturulduğunu bildirdi.

GERMANWINGS'TEN AÇIKLAMA

Basında yer alan kaza haberleri konusunda henüz herhangi bir bilgiyi teyit edemiyoruz. Konuyla ilgili kesin bilgiler elimize ulaştıkça sizinle paylaşıyor olacağız. Gelişmeleri www.germanwings.com websitesinden de takip edebilirsiniz.  





Ayrıntılar gelecek...

GERMANWINGS UÇAĞI DÜŞTÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (72)

İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Arkadaslar 150 yakin insan öldü ve sizin tartistiniz konular okadar sacmaki isterseniz en pahali ucaga binin ecel yetiyse care yok ve insanlarin bu gibi acili olaylar karsisinda kavga etiklerine gördükce nasil bir nesil olduk demekden de kendimi alamiyorum allahim geride kalan ailelere ve yakonlarina sabir versin.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Rahmet Eylesin ~ 9 yıl önce
Gerçekten üzücü olay. Yorum yapmak etik olmaz. Sadece şunu görüyoruz, THY, Air France, Malaysia, Germanwings (Lufthansa alt markası),...... Hangi firma olursa olsun kaza mazallah olabiliyor. THY Katmandu'da pistten çıktı, aynı hafta Amerikalı bir havayolu da pistten çıktı. Bunlar üzücü fakat olağan şeyler. Bunun Türk kaptan, yabancı kaptan, o kaptan, bu kaptan şeklinde ayrımı da yok herkesin başına herşey gelebiliyor. Sonuçta hepsi üzücü. Allah geride kalanlara ömür versin. İçimizdeki kokpit düşmanı yabozların da bundan ders çıkarmasını ümit ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aaa ~ 9 yıl önce
37 insanimiz vefat etmis TR disisleri bakanligi resmen yatiyor. Ne bir aciklama ne bir bilgi verme bu saate kadar hic birsey yok .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
16:06 I Phone Uyg. ~ 9 yıl önce
Helal olsun. Tek kelimeyle mükemmel özetlemişsiniz. Aynen katılıyorum. Belli ki havacısınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaza ~ 9 yıl önce
Bir pilot olarak belirtmeliyim ki her Uçuş her pilot her uçak kazaya Açıktır, her uçuşta risk Faktörü vardır uçağa binerken nereye ineceğinizi inanın pilot bile bilmez, sadece tahmin eder ve eğer havayla, uçakla, insanla ilgili bir arıza olmazsa gider inersiniz varacağınız yere, çok tecrübeli plilotlar bile kaza yapar bkz Tenerife

Yanıtla

Kalan karakter 1000
chef ~ 9 yıl önce
Tum havacilik camiasinin basi saolsun com uzucu...Ve lutfen oksijen israfi olan insanlarin yorumlarini eklemeyin suraya lutfen!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DLR ~ 9 yıl önce
Bu arkadaşları al, al, al hemen bunları DLR sınavına alın bu nedir ya pilot musunuz soytarı mı? Aaa bunlar zaten alman doğuştan dlr'lı. Thy yönetimi almanlara sorun siz bu sınavı bizimkilere yapıyorsunuz kendi pilotlarınıza yapmıyor musunuz? 40 yaşında adamım küp çeviriyorum soytarılık başka bişey değiil. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Host ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar lütfen yorum yaparken dikkatli olalım bende bir kabin memuru adayıyım insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı ortada düşen bir uçak var ve kurtulanda yok ve burada hala kavga eden insanlar görüyorum yazık yapmayın yorum yapacaksanız bile baş sağlıgı dileyip geçmeniz daha makbul olur bence . Sadece havacılıkta değil dünya hayatında insanların başına nerede ne zaman nasıl bir olay gelecek Allah bilir. İyi günler herkese

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY uçağı pistten çıktı Avrupa ve içimizdeki İrlandalı hainler söylemedik laf bırakmadı. Şimdi German Wing uçağı düşmüş evet asla istemem kimseye birşey olmasın ama bunlar yine yok lufthansa nın değil SXS birşey olsa TK ile bağdaştırılamayacağını söyleyenler var. Ey millet bundan ders çıkartacağız ! 1- Bu iş havacılık kimin başına kaza geleceği ne gelecegi belli olmaz. 2- Kaza ile alay olmaz ! Başına geliverir gününü görürsün. 3- Uçağın tipi ne olursa olsun işler ters gitmeye başlayınca ECAM a veya EICAS a herşeyler gelir hemde Yusuf ustayla beraber. Bu işin tiple alakası yoktur. 4- Ben havacının ahlaklı zeki ve akıllı olanını severim. Allah tüm havacıları kazadan korusun. Ölenlerin ailelerinede sabır nasip etsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yilmaz atkovaycin ~ 9 yıl önce
ölenlere allah rahmet eylesin .allah geriye kalanlara sabır versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000