25 Mart 2015, Çarşamba 09:35:23

GERMANWINGS MÜRETTEBATI UÇMUYOR

Germanwings'in 144 yolcu, altı mürettebatla Barselona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A320 tipi uçağın Fransa'da düşmesi, şirketin uçuş personelinde şok etkisi yarattı.
  • Canliya karsi saygi olmadigini biliyorduk ama bari oluye karsi birazcik saygi lutfen. uc bes kisi olmusse ne demek ya..bu zihniyete hizmet eden herkezi kiniyorum. ayip ya..elinizi vicdaniniza koyun lutfen.
  • Iphone Uygulamasi 13:15 - Air Berlin ekibi German Wings ucaklari ile ucmamis. Air Berlin ve TUIFly devreye girip German Wings seferlerini yapmislar. German Wings seferleri ekip eksikliginden ipal olmasin diye. Yani rakip sirketler German Wings'e yardimci olmuslar.
  • Yurdum insanının en baba eksikliği bence "sense of humor" onu anladım... La comandan
  • Terbiyesizlik? Uçak düşmüş ve çalışanlar yas tutmak istemiş olabilirler ve de korkmuş da olabilirler, şirketlerine güvenleri kırılmış da olabilir. Ekmek yediğin şirket senin hayatını hiçe sayıyorsa? Tam bir türk kapitalist kafası, tebrik ederim, insanları resmen köle gibi görüyorsunuz ve kendinizde kölesiniz ve buna ekmek yediği yere sadakat olarak adlandırıyorsunuz, trajikomik!
  • Nasıl ne demek 3 5 arkadaş ölmüşse.... uçmazlar arkadaş arkadaşları ölmüş çalışan aynı uçakda ekmek yediği arkadaşları ölmüş... siz tabi ölmeyi bayılmak zannediyosunuz... birde şirketin açıklamaları hiçde tatmin edici deil.
  • Güzel ülkem.. . Uçak düştü şimdi de herkes havacı. Kaza nedenleri bile sıralanıyor. Kendini her konuda bu kadar iyi yetiştiren bir millet daha bulunamaz :)
  • bir çapanoğlu dönüyor, birşeyler saklıyorlar gibi...
  • 12:11 Lufthansayi anladim da. Air Berlin kabin ekibi Germanwingsle niye ucsun? Mevsimlik isci mi bunlar?
  • Pilotun hatasi vardir ...bakimsiz ucaklarla ucarla sonra baska ulkelerin ucak larina laf ederler yada hatayi baskasina atarlar normal bu sirket icin
  • A330 okyanusta dustugunde bazi air france ekipleri de ucmamisti. Sanirim mukemmel oldugunu dusundukleri kendi sistemlerinde boyle bir sey olmasi inanclarini kirip guclerini yok ediyor. Buna batililar GELİBOLU sendromu diyorlar.

Germanwings'in 144 yolcu, altı mürettebatla Barselona-Düsseldorf seferini yapan Airbus A320 tipi uçağın Fransa'da düşmesi, şirketin uçuş personelinde şok etkisi yarattı.

Bazı mürettebatın uçmak istememesi nedeniyle 30'u aşkın Germanwings uçuşu iptal edildi.

Die Zeit gazetesinin bildirdiğine göre, Düsseldorf  havaalanından yapılacak Germanwings'in Paris, Hamburg, London, Madrid ve Stockholm uçuşları iptal edildi. Aynı şekilde  Köln'den London, Milan ve Zürich uçuşları da yapılmadı. Leipzig, Stuttgart ve Berlin havaalanlarından yapılması gereken Germanwings uçuşları iptal edildi.

Bu arada Die Zeit gazetesi, düşen Airbus A320 tipi uçağın teknik bir problem nedeniyle uzun süre tamir için beklediğini yazdı. Lufthansa'dan yapılan açıklamada ise  tekerleklerin açılması sırasında kapaklarda bir sorun olduğu, ancak bunun güvenlik açısından tehlike oluşturmadığı sadece gürültü yaptığı ve tamirinin de rutin olarak zamanında yapıldığı kaydedildi.

Germanwings'in ortak şirketi olan Lufthansa Hava Yolları'nın Basın Sözcüsü Florian Grenzdörfer ile Düsseldorf Havalimanı Basın Sözcüsü Thomas Kötter, akşam saatlerinde havalimanında basın toplantısı düzenledi.

Düsseldorf Havalimanı Basın Sözcüsü Thomas Kötter, biz buraya gelen yolcu yakınlarına elimizden gelen yardımı yapıyoruz, evlerine dönemeyenlere otellerde yer ayarlıyoruz" dedi.

Lufthansa Hava Yolları'nın Basın Sözcüsü Florian Grenzdörfer, "Kazanın teknik bir sorundan mı, yoksa pilotaj hatasından mı olduğuna dair henüz bir bilgimiz yok. Bunlar daha sonra öğrenilecek bilgiler. Uçakta bulunan yolcuların tamamının hangi uyruktan olduğuna yönelik kesin tespitler elimizde olmadığı için, bunları açıklayamıyoruz. Ailelerle görüşerek, yolcuların hangi uyruklardan olduğunu ve isimlerini ancak açıklayabiliriz" dedi.

"Düsseldorf'a gelen ailelerle yakından ilgileniyoruz, konaklama yerleri ayarlıyoruz, evlerine dönmek isteyenlere tren yolculuğu için bilet temin ediyoruz" diyen Florian Grenzdörfer, "Kaza sonrası pilotlar uçmak istemedi için, yedisi Düsseldorf'tan olmak üzere diğer havalimanlarıyla beraber 30'u aşkın uçuş iptal edildi. Bu karar tamamen pilotların kişisel kararı, biz buna bir şey yapamayız, ancak bilet alan yolcuları, diğer şirketlere yönlendirmede yardımcı olabiliriz" açıklamasını yaptı. (Hürriyet)

GERMANWINGS MÜRETTEBATI UÇMUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Canliya karsi saygi olmadigini biliyorduk ama bari oluye karsi birazcik saygi lutfen. uc bes kisi olmusse ne demek ya..bu zihniyete hizmet eden herkezi kiniyorum. ayip ya..elinizi vicdaniniza koyun lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Iphone Uygulamasi 13:15 - Air Berlin ekibi German Wings ucaklari ile ucmamis. Air Berlin ve TUIFly devreye girip German Wings seferlerini yapmislar. German Wings seferleri ekip eksikliginden ipal olmasin diye. Yani rakip sirketler German Wings'e yardimci olmuslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yurdum insanının en baba eksikliği bence "sense of humor" onu anladım... La comandan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Terbiyesizlik? Uçak düşmüş ve çalışanlar yas tutmak istemiş olabilirler ve de korkmuş da olabilirler, şirketlerine güvenleri kırılmış da olabilir. Ekmek yediğin şirket senin hayatını hiçe sayıyorsa? Tam bir türk kapitalist kafası, tebrik ederim, insanları resmen köle gibi görüyorsunuz ve kendinizde kölesiniz ve buna ekmek yediği yere sadakat olarak adlandırıyorsunuz, trajikomik!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nasıl ne demek 3 5 arkadaş ölmüşse.... uçmazlar arkadaş arkadaşları ölmüş çalışan aynı uçakda ekmek yediği arkadaşları ölmüş... siz tabi ölmeyi bayılmak zannediyosunuz... birde şirketin açıklamaları hiçde tatmin edici deil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türkiye ~ 9 yıl önce
Güzel ülkem.. . Uçak düştü şimdi de herkes havacı. Kaza nedenleri bile sıralanıyor. Kendini her konuda bu kadar iyi yetiştiren bir millet daha bulunamaz :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cargo ~ 9 yıl önce
bir çapanoğlu dönüyor, birşeyler saklıyorlar gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
12:11 Lufthansayi anladim da. Air Berlin kabin ekibi Germanwingsle niye ucsun? Mevsimlik isci mi bunlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayaeri ~ 9 yıl önce
Pilotun hatasi vardir ...bakimsiz ucaklarla ucarla sonra baska ulkelerin ucak larina laf ederler yada hatayi baskasina atarlar normal bu sirket icin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air France ~ 9 yıl önce
A330 okyanusta dustugunde bazi air france ekipleri de ucmamisti. Sanirim mukemmel oldugunu dusundukleri kendi sistemlerinde boyle bir sey olmasi inanclarini kirip guclerini yok ediyor. Buna batililar GELİBOLU sendromu diyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!!!! ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000