10 Nisan 2015, Cuma 09:05:11

GERMANWINGS KAZASI SONRASI İLGİNÇ OLAY

Germanwings yolcu uçağının geçtiğimiz günlerde yaptığı kazadan sonra ölen yolcu yakınlarının ücretsiz olarak Fransa’ya taşıması sırasında trajikomik bir olayın yaşandığı ortaya çıktı.
  • Isimrumuzum'a: Türkiye'de sahtekarlar cennet'ten arsa sattilar. Baskalari da siyasi cikarlari icin birilerini Peygamber ilan ettiler. Buna ne dersin?
  • Yer yüzünde insan oldukca katil, sahtekar, tecavüzcü, iftiraci vs. her kötülügü bulabilirsiniz, ister hristiyan, müslüman veya hindu olsun. Bu insanin tabiyatinda var maalesef. Hic kimse bunlar Avrupa da olmuyor demiyor. Her milletin iyi ve kötü insani vardir. Iphone 10:34 ya cahil'iginden ya da kendisini savunmak icin, cok anlamsiz yorum yapmis. Belli ki benim gecen hafta yaptigim yorumu kavrayamamissiniz. Oyunuzu kime verdiginizi tahmin edebiliyorum. Sizin borunuzdan ötmeyen sizden degildir; vatan hayini, Avrupa sevdalisi ilan edersiniz. Ama bizde ne yanlis yapiliyor, nasil düzelir sorgulamazsiniz. Almanca'da bir deyim var: Yanlisi görmek düzeltmenin ilk adimi'dir. Ona buna saldiracaginiza, camur atacaginiza bir düsünün ve degerlendirin. Her millet kendisi icin sorumlu'dir.
  • avrupada yaşıyorum. böyle davranışlar genelde türklerden, faslılardan, pakistanlılardan, hintlilerden çıkar. arada başka milletlerdende oluyor tabii.
  • Turku yabqncisi yok Bedava bilet almak için cirkeflesen çok yolcu gördü bu gözler, elinde fotoğraf makinesi ajan gibi her şeyin fotoğrafını çekip vay benim koltuğum şöyleydi, vay üstüme çay döküldü diyen hatta pusuda bekleyip memuru kışkırtıcı hareketlerde bulunup agizindan çıkıcak sözleri heyecanla bekleyenler var, yermiyiz yemeyiz
  • O yolcunun ya annesi yada babası kesin türktür:)))
  • Alman hukumeti onu yapmaz burayı Turkiye mi zannettiniz diye konuşan tipler ; alın size ahlak
  • Böyle bir 3 kağıtçılığı,yalancılığı anca bir "avrupalı" yapar zaten.

Germanwings yolcu uçağının geçtiğimiz günlerde yaptığı kazadan sonra ölen yolcu yakınlarının ücretsiz olarak Fransa’ya taşıması sırasında trajikomik bir olayın yaşandığı ortaya çıktı.

Lufthansa Havayolları kendisini ölen yolculardan olan bir öğretmenin kuzeni olarak tanıtan bir kadının enkaz bölgesine yapılan ücretsiz uçuşlara katıldığını açıkladı.

Olaya geniş yer ayıran Alman basını Lufthansa şirketinin oluşan mağduriyetten faydalanan kadınla ilgili dava açtığını duyurdu

Kadının kendisiyle birlikte 3 kişiyi daha getirdiği ve tüm yol masraflarını şirkete ödettirdiği öğrenildi.

Söz konusu kadının ölen yolcu yakınlarına verilen psikolojik tedaviden de yararlandığı ortaya çıktı.

Öte yandan havayolu şirketleri için çalışan doktorlar pilotlar için istenen sağlık kontrollerinin kazadan sonra daha da sıkılaştırıldığını açıkladı:

“Artık daha fazla laboratuvar incelemesi istiyoruz. Özellikle de karaciğerin ne durumda olduğunu, şeker seviyesi, kan ve yağ seviyesini görerek o kişide bir uyuşturucu ya da alkol bağımlılığı olup olmadığını anlamak istiyoruz. Bu kriterler o kişinin uçup uçmamasına karar verecek.”

Mevcut durumda pilotlar için sadece idrar testi ve kan şekeri tahlilleri isteniyor.

Bu arada 17 Nisan’da ölen yolcular için Almanya’da büyük bir ayinin düzenlenmesi planlanıyor.

Germanwings kazasında 144 yolu ve 6 mürettebat toplam 150 kişi yaşamını yitirmişti.

GERMANWINGS KAZASI SONRASI İLGİNÇ OLAY

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Cologne ~ 9 yıl önce
Isimrumuzum'a: Türkiye'de sahtekarlar cennet'ten arsa sattilar. Baskalari da siyasi cikarlari icin birilerini Peygamber ilan ettiler. Buna ne dersin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
Yer yüzünde insan oldukca katil, sahtekar, tecavüzcü, iftiraci vs. her kötülügü bulabilirsiniz, ister hristiyan, müslüman veya hindu olsun. Bu insanin tabiyatinda var maalesef. Hic kimse bunlar Avrupa da olmuyor demiyor. Her milletin iyi ve kötü insani vardir. Iphone 10:34 ya cahil'iginden ya da kendisini savunmak icin, cok anlamsiz yorum yapmis. Belli ki benim gecen hafta yaptigim yorumu kavrayamamissiniz. Oyunuzu kime verdiginizi tahmin edebiliyorum. Sizin borunuzdan ötmeyen sizden degildir; vatan hayini, Avrupa sevdalisi ilan edersiniz. Ama bizde ne yanlis yapiliyor, nasil düzelir sorgulamazsiniz. Almanca'da bir deyim var: Yanlisi görmek düzeltmenin ilk adimi'dir. Ona buna saldiracaginiza, camur atacaginiza bir düsünün ve degerlendirin. Her millet kendisi icin sorumlu'dir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işimrumuzum'a ~ 9 yıl önce
avrupada yaşıyorum. böyle davranışlar genelde türklerden, faslılardan, pakistanlılardan, hintlilerden çıkar. arada başka milletlerdende oluyor tabii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saa ~ 9 yıl önce
almanyada öz kızını evin bodrum katına kapatıp tecavüz edip doğan çocukları öldüren türk değil canım "alman" taylada 12 13 yaşında kızlarla birlikte olmakiçin 16 saatlık yola çıkan 60 70 yaşında avrupalı erkeler türk değil. evlerinde çocuklarıyla yaşayan kadınları çocukları gecenın karanlıpında canlı canlı yakanlar türk değil tek derdi evlerine para götürmek olan tek suçu türk olan dükkanlarında öldürülen 15 tane dönerci cinayetlerini işleyenler türk değil alman ve daha nice sapıklıklar manyaklıklar hep avrupada .
Saçma ~ 9 yıl önce
Tam tersi,bu türlü olaylar Türklerden çıkmaz,acılı olaylarda hassasıdır benim milletim.Avrupa'da üç beş yıl kalıp da,kendini Alman zannedenler çıkar ama..
olasi ~ 9 yıl önce
Turku yabqncisi yok Bedava bilet almak için cirkeflesen çok yolcu gördü bu gözler, elinde fotoğraf makinesi ajan gibi her şeyin fotoğrafını çekip vay benim koltuğum şöyleydi, vay üstüme çay döküldü diyen hatta pusuda bekleyip memuru kışkırtıcı hareketlerde bulunup agizindan çıkıcak sözleri heyecanla bekleyenler var, yermiyiz yemeyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olasıya ~ 9 yıl önce
mayfrent maalesf tk nın kabin görevlileri sosyal hayatta hizmet aldıkları kişilere hizmet aldıkları elemanlara en ufak bir pürüzde çıkarttıkları çıngarlara ve arızalara çok defa rastladım ve duydum "kahve yi masajı bilmemneyi beenmeyince parasını ödememek yada ödediği parasını almak için nasıl yüksek sesle bağırdıklarını kavgalara üzülerek görüyor ve gülüyorum
kesin ~ 9 yıl önce
O yolcunun ya annesi yada babası kesin türktür:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kesin ~ 9 yıl önce
kesin kes annene sor .baban avrupalı olabilir
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alman hukumeti onu yapmaz burayı Turkiye mi zannettiniz diye konuşan tipler ; alın size ahlak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işimrumuzum ~ 9 yıl önce
Böyle bir 3 kağıtçılığı,yalancılığı anca bir "avrupalı" yapar zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kötü ~ 9 yıl önce
Dünyada tüm pisliği sadece kendi milletimizde sananlar olduğu sürece..Oturup bir avrupalıyla iki cümle etmemiştir tüm avrupalılar düzgün oluyor gözlerinde

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000