11 Nisan 2012, Çarşamba 12:46:22

FINNAIR'DAN ÇALIŞANLARI ŞOKE EDECEK KARAR...

Finlandiya'nın ulusal havayolları şirketi Finnair 280 çalışanını işten çıkaracak...
  • ne zaman bir havayoluyla ilgili olumsuzluk yazilsa ve ozellikle batiyor dense nedense herkes uzulecegine sevinir oldu.ekmek parasi kazanmak kolay degil ve unutmayinki her batan sirket beraberinde issiz insanlar birakiyor .birakalim bu o sunu yapti buna iyi oldu ,keli oksandi vss demeyi.
  • finair çalışanlarından Yasin Bey'e selam olsun,kelini okşamışlardır artık yönetim olarak
Finnair yaptığı açıklamada, maliyetleri azaltmak için motor ve parça hizmetleri birimini İsviçreli SR Technics şirketine devredeceği için 280 çalışanın işine son vereceğini bildirdi.
 
Açıklamada, şirketin bu adımının, motor hizmetleri operasyonlarının sonlandırılması ve parça bölümünün yeniden yapılandırılması anlamına geldiği de kaydedildi.
 
Finnair geçen ay 650 personelin çalıştığı yemek hizmetleri birimini Alman havayolları Lufthansa'ya bağlı bir şirkete satmayı planladığını belirtmişti.
 
Düşük fiyatla havayolu hizmeti sunan havayolları şirketleriyle rekabet etmeye çalışan Finnair, 2014 yılına kadar yıllık maliyetlerini 140 milyon avro azaltmayı hedefliyor. (Hürriyet)
FINNAIR'DAN ÇALIŞANLARI ŞOKE EDECEK KARAR...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
ne zaman bir havayoluyla ilgili olumsuzluk yazilsa ve ozellikle batiyor dense nedense herkes uzulecegine sevinir oldu.ekmek parasi kazanmak kolay degil ve unutmayinki her batan sirket beraberinde issiz insanlar birakiyor .birakalim bu o sunu yapti buna iyi oldu ,keli oksandi vss demeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
finair çalışanlarından Yasin Bey'e selam olsun,kelini okşamışlardır artık yönetim olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000