17 Ocak 2011, Pazartesi 11:22:54

"EN ÜRETKEN ŞİRKET" SEÇİLDİ

Avrupa nın lider düşük tarifeli havayolu şirketlerinden biri olan Germanwings, "Profiles International" tarafından Almanya'nın en yaratıcı ve üretken havayolu şirketi, Almanya daki tüm şirketler arasında ise en üretken şirketlerden biri olarak seçildi.
  • Miles and Smiles THY nin mil kazanım programıdır. Miles and More ise Lufthansa'nın.
Germanwings'in ödül almasını sağlayan 2010 senesinde hayata geçirdiği hizmetler arasında; yolculara yan koltuğu da satın alarak daha rahat seyahat etme olanağı ve uçak bileti, bagaj check- in hakkı ile yemek servisini bir arada sunan uygun fiyatlı “Best Tarif '' seçeneği bulunuyor.

Uçuşları yolcular için daha konforlu kılan bu iki hizmetin yanı sıra durmadan hareket halinde olan ve zamanı değerli müşteriler için Germanwings 2010 senesinde kolayca kullanabilecekleri bir iphone uygulaması hizmete soktu. Bu uygulama sayesinde müşteriler iphone'larından biletlerini rezerve edebiliyor, rezervasyonlarını değiştirebiliyor, uçakların iniş ve kalkışlarını takip edebiliyor ve check- in yapabiliyor. Germanwings ile seyahat eden yolcular 1 Eylül itibariyle ise Germanwings in Lufthansa nın mil programı Miles&Smiles a katılımı ile mil toplama ayrıcalığına kavuştu.

2010 yılında sunduğu hizmetler ile yolcularına sunduğu hizmetleri bir adım yukarı taşıyan Germanwings, kazanmış olduğu “Profiles International'' ödülü ile yeni hizmetlerinin başarısını bir kez daha kanıtlamış oldu.

Alman havayolu şirketinin Türkiye ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor.
"EN ÜRETKEN ŞİRKET" SEÇİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Miles and Smiles THY nin mil kazanım programıdır. Miles and More ise Lufthansa'nın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000