23 Mayıs 2011, Pazartesi 09:20:47

EN SEVİLEN HAVAYOLU KİM?

TripAdvisor adlı portalın 94 bin yolcu arasında yaptığı ankete göre Avrupa’nın en sevilen havayolu şirketi Alman Hava Yolları Lufthansa. Avrupa’da 1 numaralı “ucuzcu” havayolu şirketi olarak bilinen Ryanair ise Avrupalıların en son tercih ettikleri şirket olarak listede son sırada yer aldı...
  • türkiyede en sevilen havayolu ATLASJET dir..sloganları bile yolcusunu en çok seven hava yolu ;)
  • THY nerede. 300 M usd zararla - YÖNETİM... NEREDESİNİZ..
  • Bu kadar harcanan para sonunda listeye bile giremiyorsun. Hala sponsorluklara para dökülüyor. Olmuyor işte...
  • EN SEVİLMEYEN HAVA YOLLARI HERKESCE P E G A S U S NEFRET EDİYORUM
  • tailwindi nasıl tercih edecekmiş o yolcu bi soyleseinize :)?adamlar tur şirketlerine ucuyor. tur şirketi kimin ucagini kiralarsa o yolcu o ucakla ucar. tailwind neden ve nasil tercih sebebi olacakki ?ryanairi sevmiyorlarmiş demek :)) o yuzden gecen sene 72 milyon insan ucmuş :))seve sevee.... :))
  • Son uçuşumda bir Belçikalı ile konuşma fırsatım oldu. Yıllardan beri senede iki kere Türkiye'ye geldiğini, ilk defa Tailwind'i kullandığını ama son derece memnun kaldığını, bundan sınra Türkiye'ye gelişinde Tailwind'i tercih edeceğini söyledi. Aferim Tailwind doğru yoldasın.
  • En sevilen en cok tercih edilen demek olsaydi büyümekte olan cogu havayolu iflas ederdi. Insanlar en sevdigiyle degil fiyat/performans orani en iyi olanla ucuyor. O nedenle bu anketin hic bir önemi yok. Sadece prestij iste :)
  • pegasus en sevilmeyen havayolu listesinde yok mu ?
  • Bir havayolunun sevilmesi veya sevilmemesi objektif bir kriter olsaydı Ryanair'in muflis bir havayolu olması gerekirdi. Demek ki neymiş, para aşkdan daha önemliymiş :-)
  • Emirates und Singapore ne ya, arkadaş copy paste yapmanında bi adabı var

TripAdvisor araştırmasına göre, Avrupalıların uçak seyahatlerinde hangi havayolu ile yolculuk edeceklerini önemsiyorlar. Portalın 94 bin Avrupalı arasında yaptığı ankette, görüşlerine başvurulan yolcuların yüzde 11’i Lufthansa’yı tercih ettiklerini bildirdiler.

TripAdvisor anketinde Lufthansa’yı sırasıyla British Airways, Air France, Emirates und Singapore Airlines izledi. Avrupa’da 1 numaralı “ucuzcu” havayolu şirketi olarak bilinen Ryanair ise Avrupalıların en son tercih ettikleri şirket olarak listede son sırada yer aldı.

TripAdvisor anketine yanıt veren 94 bin Avrupalı’nın yüzde 29’u “ucuzcu” da denen düşük maliyetli havayolu şirketleri ile seyahati en az tercih ettiklerini ifade ettiler. Ankete katılanların yüzde 62’lik bölümü ise bir kez kötü bir deneyim yaşadıkları bir şirket ile çok cazip fiyatlar sunsa bile bir daha asla uçmayacaklarını beyan ettiler.

TripAdvisor anketinde ayrıca, Avrupalı uçak yolcularının, zamanında kalkıp inme ve güvenlik gibi kriterleri havayolu şirketlerini tercih ederken ön planda tuttukları da ortaya çıktı.

EN SEVİLEN HAVAYOLU KİM?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
türkiyede en sevilen havayolu ATLASJET dir..sloganları bile yolcusunu en çok seven hava yolu ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY nerede. 300 M usd zararla - YÖNETİM... NEREDESİNİZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar harcanan para sonunda listeye bile giremiyorsun. Hala sponsorluklara para dökülüyor. Olmuyor işte...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
EN SEVİLMEYEN HAVA YOLLARI HERKESCE P E G A S U S NEFRET EDİYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tailwindi nasıl tercih edecekmiş o yolcu bi soyleseinize :)?adamlar tur şirketlerine ucuyor. tur şirketi kimin ucagini kiralarsa o yolcu o ucakla ucar. tailwind neden ve nasil tercih sebebi olacakki ?ryanairi sevmiyorlarmiş demek :)) o yuzden gecen sene 72 milyon insan ucmuş :))seve sevee.... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son uçuşumda bir Belçikalı ile konuşma fırsatım oldu. Yıllardan beri senede iki kere Türkiye'ye geldiğini, ilk defa Tailwind'i kullandığını ama son derece memnun kaldığını, bundan sınra Türkiye'ye gelişinde Tailwind'i tercih edeceğini söyledi. Aferim Tailwind doğru yoldasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
En sevilen en cok tercih edilen demek olsaydi büyümekte olan cogu havayolu iflas ederdi. Insanlar en sevdigiyle degil fiyat/performans orani en iyi olanla ucuyor. O nedenle bu anketin hic bir önemi yok. Sadece prestij iste :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pegasus en sevilmeyen havayolu listesinde yok mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir havayolunun sevilmesi veya sevilmemesi objektif bir kriter olsaydı Ryanair'in muflis bir havayolu olması gerekirdi. Demek ki neymiş, para aşkdan daha önemliymiş :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Emirates und Singapore ne ya, arkadaş copy paste yapmanında bi adabı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000