11 Ağustos 2014, Pazartesi 09:42:51

DÜŞÜRÜLEN UÇAKLA İLGİLİ ABD'DEN ŞOK İDDİA!

Ukrayna’nın Donetsk bölgesinde düşürülen ve içindeki 298 kişinin öldüğü Malezya Havayolları'na ait uçağın kara kutuları üzerindeki incelemeler sürerken, ABD'li özel bir istihbarat kuruluşu Global Research şok bir iddia ortaya attı.
  • 21. Yüzyıl da koca 777'yi makineli tüfek ateşi ile düşürmüşler! Bravo vallahi; 3 yaşındaki çocuk bile inanmaz. Bal gibi teknik arıza, hem de her iki olay da !
  • eger mermi izleri dogruysa buda uçagı ukrayna savaş uçaklarının vurdugunu gösteriyor
  • Kanada'li Global Research ve de Sabah. Hemen inanayim.

Rusya yanlılarının etkili olduğu bölgede düşen uçağın, Rusya yanlısı ayrılıkçılar tarafından yerden ateşlenen BUK-25 tipi füzelerle vurulduğuna dair görüş ağır basıyordu. Ancak Global Research'ün raporuna göre ise MH17 sefer sayılı yolcu uçağı havadan açılan ateş sonucu düşürüldü.

Uçağı Ukrayna Hava Kuvvetleri'ne ait Su-25 savaş uçaklarının düşürme ihtimali ağır basıyor. ABD'li uzmanlar teorilerini uçağın motorunun yakınlarındaki mermi deliklerine dayandırıyor.

Uçağın gövdesinde hem sağ taraftan hem de sol taraftan 30'ar milimetre çapında mermi delikleri bulunuyor. Lufthansa Havayolları'nda çalışan emekli pilot Peter Haisenko'ya göre Boeing-777 tipi uçağın gövdesinde her iki taraftan da mermi girişi olması, uçağın ancak havadan vurulmuş olabileceğini gösteriyor. Uçağı düşüren son darbe de yine havadan gelen ve muhtemelen Su-25 tipi bir savaş uçağından ateşlenen füze.

Rus yetkililer, uçağın düştüğü 17 Temmuz'da Ukrayna savaş uçaklarının, MH17'nin rotasının yakınlarında uçuş yaptığını tespit ettiklerini açıklamıştı. (Sabah)

DÜŞÜRÜLEN UÇAKLA İLGİLİ ABD'DEN ŞOK İDDİA!

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
21. Yüzyıl da koca 777'yi makineli tüfek ateşi ile düşürmüşler! Bravo vallahi; 3 yaşındaki çocuk bile inanmaz. Bal gibi teknik arıza, hem de her iki olay da !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 10 yıl önce
eger mermi izleri dogruysa buda uçagı ukrayna savaş uçaklarının vurdugunu gösteriyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inandim ~ 10 yıl önce
Kanada'li Global Research ve de Sabah. Hemen inanayim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000