30 Eylül 2012, Pazar 11:25:37

DÜNYANIN EN DEĞERLİSİ SEÇİLDİ

Dubai merkezli Emirates havayollarının dünyanın en değerli havayolu markası olduğu bildirildi.
  • Ben listeye baktım. Lufthansa ve sigapore Airlines var ama Emirates yok?
  • Arapta para bol. Dolayısı ile de değerli. Su gibi para harcıyorlar. Şekeri bol bulduk hesabı.
  • Marka değeri, Hizmet kalitesi, rötarsızlık, ve anket gibi şeylerle ölçülüyor. Emirates'le 2 kez uçtum ve çok memnun kaldım. Bu piyasa da bence 5 firma var. Emirates, Qatar Airways, Etihad, Singapore Airlines ve Turkish Airlines. gerisi hikaye. Uçak değil kaliteden bahsediyorum yoksa ABD'li Delta'nın 800 küsür uçağı var.
  • Emirates her ne kadar skytrax tarafindan birinci secilmesde gercekten Dunya nin en basarili operasyonlar yapan havayolu , bu arada KTHY diyen arkadas herhalde tuyasinda bile boyle dedigi gibi bi. Sey gorse onada inanmaz gulunc olma be arkadas adamlarin verdigi ucak siparisleri senin Kibrisin GSMH sinden daha fazladir !
  • kthy 3-4 uçakla ne yapabilirdi. Adamların sadece 300 uçak siparişi var. 70 tanesi A380. Tanesi 375 Milyon $ hesapla bakalım adamlardaki parayı. KHYT sanki 100 uçakla hizmet veriyordu. Boş boş konuşmayın ya.
  • Resimdeki Sydney ATC'de cok guzel cikmis.
  • Muhendis adam sorar marka degeri nasil olculur, neye gore, kime gore, hangi periyot icin en degerli marka secildi?
  • eh iste o kadar KTHY ortadan kaldiirinca boyle adamlar bizim hakimizi alir vay KTHY olsa emriates nah alirdi yazik beh gardas yazik
  • Nasıl olmasın? Petrolden gelen para ile bu kadar büyüyebilmek çok mümkün. Ben olsam daha fazlasını bile yapardım, yeterki banknot çok olsun.

Brand Finance tarafından hazırlanan Küresel 500 marka çalışması bugün Birleşik Arap Emirlikleri'nin ticari merkezinde düzenlenen Küresel Seyahat Forumu'nda açıklanacak.

Brand Finance yaptığı açıklamada, "Sektörde yaşanan zorluklara rağmen Emirates havayolları Lufthansa ve Singapur havayollarının önüne geçip bu yıl 3,7 milyar dolarlık marka değeriyle dünya birincisi oldu" dedi. Emirates'in marka değerinin geçen yıla kıyasla yüzde 2 arttığı fakat yine de Lufthansa'yı ilk defa geçmesine yettiği kaydedildi.


Emirates'in performansında yolcu gelirlerindeki artış ve uzun mesafeli uçuşlardaki yenilikleri etkili oldu. Havayolu, Dubai'deki üssü üzerinden yolcu trafiğini artırmayı başardı ve yeni uluslararası destinasyonlara uçmaya başladı. Yakın zamanda Avustralyalı Qantas havayolları ile de 10 yıllık anlaşma imzaladı.

Marka değeri 3,7 milyar doları bulan havayolu, hem dünyanın en değerli havayolu markası oldu hem de son beş yıldır Körfez'deki en değerli marka seçildi. (Sabah)

DÜNYANIN EN DEĞERLİSİ SEÇİLDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ben göremedim Emirates'i listede ~ 12 yıl önce
Ben listeye baktım. Lufthansa ve sigapore Airlines var ama Emirates yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para işi ~ 12 yıl önce
Arapta para bol. Dolayısı ile de değerli. Su gibi para harcıyorlar. Şekeri bol bulduk hesabı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Marka değeri, Hizmet kalitesi, rötarsızlık, ve anket gibi şeylerle ölçülüyor. Emirates'le 2 kez uçtum ve çok memnun kaldım. Bu piyasa da bence 5 firma var. Emirates, Qatar Airways, Etihad, Singapore Airlines ve Turkish Airlines. gerisi hikaye. Uçak değil kaliteden bahsediyorum yoksa ABD'li Delta'nın 800 küsür uçağı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cx ~ 12 yıl önce
Emirates her ne kadar skytrax tarafindan birinci secilmesde gercekten Dunya nin en basarili operasyonlar yapan havayolu , bu arada KTHY diyen arkadas herhalde tuyasinda bile boyle dedigi gibi bi. Sey gorse onada inanmaz gulunc olma be arkadas adamlarin verdigi ucak siparisleri senin Kibrisin GSMH sinden daha fazladir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
kthy 3-4 uçakla ne yapabilirdi. Adamların sadece 300 uçak siparişi var. 70 tanesi A380. Tanesi 375 Milyon $ hesapla bakalım adamlardaki parayı. KHYT sanki 100 uçakla hizmet veriyordu. Boş boş konuşmayın ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sydney ~ 12 yıl önce
Resimdeki Sydney ATC'de cok guzel cikmis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neye gore kime gore ~ 12 yıl önce
Muhendis adam sorar marka degeri nasil olculur, neye gore, kime gore, hangi periyot icin en degerli marka secildi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kibris gardas ~ 12 yıl önce
eh iste o kadar KTHY ortadan kaldiirinca boyle adamlar bizim hakimizi alir vay KTHY olsa emriates nah alirdi yazik beh gardas yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanalpilot ~ 12 yıl önce
Nasıl olmasın? Petrolden gelen para ile bu kadar büyüyebilmek çok mümkün. Ben olsam daha fazlasını bile yapardım, yeterki banknot çok olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000