10 Şubat 2009, Salı 07:58:56

Condor'un tamamını satın alıyor

Avrupa seyahat pazarının ikinci büyük grubu Thomas Cook, bünyesinde yer alan Condor havayollarının Lufthansa’nın elindeki 24,9’luk hissesini alacağını açıkladı.
  • Geriside onun olsa ne degisir.Condor Kuruldugundan,2000 yilina kadar tam bir MARKA idi,Neckerman'in satilmasi ÖGER'in devreden cikmasi isi bu hale getirdi Almanya 'da AB 'nin getirip ve götürdüklerinin bir örnegidir CONDOR.LTU da yok oldu sayilir.Sira simdi AIR BERLIN'de

Tarafların iki yıl önce yaptıkları anlaşma gereğince, Lufthansa, iki yıl opsiyonlu olarak söz konusu hisseleri elinde tutuyordu. Satış bedelinin 77,19 milyon avro olacağı bildirildi. 

Kendisine partner aranan Condor için daha önce Air Berlin ile pazarlık masasına oturulmuş, ancak sonuç alınamamıştı. Ayrıca Germanwings ve TUIfly ile de Condor’un birleşmesi gündeme gelmiş, ancak bu girişim de sonuçsuz kalmıştı. 

Condor'un tamamını satın alıyor

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Geriside onun olsa ne degisir.Condor Kuruldugundan,2000 yilina kadar tam bir MARKA idi,Neckerman'in satilmasi ÖGER'in devreden cikmasi isi bu hale getirdi Almanya 'da AB 'nin getirip ve götürdüklerinin bir örnegidir CONDOR.LTU da yok oldu sayilir.Sira simdi AIR BERLIN'de

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000