14 Haziran 2011, Salı 08:26:15

CONDOR TÜRKİYE'DE

Tanınmış Alman tatil, fırsat Hava Yolu Condor, satış ve pazarlama Türkiye temsilcisi olarak Aviareps’i tayin etti.
  • almanya için transit vize alma zorunluluğu doğar.buda türk yolcuların uçuş kriterlerini belirlemesinde bir nedendir.yani vize kalkmamış zor.
Temsilcilik Kuzey/Güney Amerika ve Karayip Adaları uzun uçuş noktalarına odaklanacak.

Bu yeni işbirliği ile taraflar başarılı, global ortak çalışmalarına ek olarak Condor’un çekici ve geniş uçuş ağının Türkiye’de tanıtımına odaklanacak ve özellikle Amerika ve Karayip Adaları uçuşlarını ön plana çıkaracaklar.

BSP hava yolu sistemine (banka faturalama-hesaplama sistemi) yeni üye olmakla beraber bütün IATA belgeli Türkiye’deki seyahat acentaları Condor Hava Yollarının biletlerini satabilecek.

Bütün rezervasyon sistemlerinde seyahat acentaları Condor uçuş noktalarını, bağlantı uçuşalarını ve fiyatlarını ikili hava yolu kodu ile görebilir ve 881 bilet stok nurmarası ile işlem yapabilirler.

2011 yaz tarifesinde Condor Türkiye’de iki popüler uçuş noktası Dalaman ve Antalya’dan Almanya’da 13 havalimanına: Frankfurt, Münih, Bremen, Dresden, Düseldorf, Hanover, Hamburg, Köln, Leipzig, Nürnberg, Paderborn, Stuttgart ve Berlin Schönefeld’e haftada 65 aktarmasız uçuşu ile hizmet veriyor.

İstanbul’dan Frankfurt’a Lufthansa ile uçulduktan sonra Türkiye’den çıkış yapan yolcular Condor Hava Yollarının Karayip Adaları, Kuzey ve Güney Amerika’daki cazip, uzun uçuş noktalarına uçabilecekler.

Kıtalararası uçuşlarda yolcular Boeing B767-300 uçaklarında modern 3 ayrı sınıf Comfort Class / Premium Economy ve Economy sınıflarında hizmet alabilecekler.

1956 yılında kurulan Condor, bugün 70’den fazla Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika’da uluslararası uçuş noktasına yıllık 6 milyondan fazla yolcu taşıyor.

Condor’un filosu 34 uçaktan oluşuyor. Kıtalararası uçuşlar 9 adet Boeing 767-300 ile, kısa-bölgesel uçuşlar ise 12 adet Airbus A320-200 ve 13 adet Boeing B757-300 uçakları ile sağlanıyor.
CONDOR TÜRKİYE'DE

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
almanya için transit vize alma zorunluluğu doğar.buda türk yolcuların uçuş kriterlerini belirlemesinde bir nedendir.yani vize kalkmamış zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000