28 Temmuz 2010, Çarşamba 08:43:28

BURSA, LUFTHANSA İÇİN GÜN SAYIYOR

Bursa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla, Münih-Bursa arasında 1 Ağustos Pazar günü başlayacak olan tarifeli seferler için gün sayılıyor.
  • THY ve Lufthansa star alliance uyeleri oldugu icin,LH ucar THY'de kodunu koyar.kisacasi THY adinada ucacak dogrusu.
  • bütün avrupa LH sayesinde gözünü bursa ya dikecek..danke schön!!
  • Lufthansa uçuşları inşallah devam eder daha da çoğalır.Böylece Thy de Bursa'dan Avrupaya uçuşlar başlatır.
  • Star Alliance üyyeleri zaten transit yolcu degisimi yapiyolar aralarinda yani thy münihe ucsaydi yine lufthansa icin feeder görevi üstlenip yolcu kapasitesini arttircakti. Bence Bursa ucuslari cok basarili olup THY yi kiskandiracak.
  • bizde almanyada luftansanın ucmadıgı cok sehire ucuyoruz... onlar sadece bursaya ucarak cokda onemli bir hareket yapmıs oluyorlar. devamı gelebilir
  • lufthansa belli ki bursadan tüm dünyaya uçuş yapacak yolcuları hedefliyor. sabah kalkış saati itibariyle munihten avrupa da her yere bağlantılı uçuş bulabilirler, bu da müşteri sayısını ciddi derecede arttırır ama eğer thy uçmuş olsaydı almanya da sadece tek noktaya iniş yapabileceği için gerekli olan potansiyeli bulamazdı. uçuşlar başladığında, direk münih yolcusu ve münih'i transit olarak kullanan yolcu sayıları açıklandığında rahatça görebiliriz bunu.
  • avrupanın en ucuz havayolu ryan air bursa'dan avrupa destinasyonlarına uçsa nasıl olur du çok merak ediyorum..
  • Malum Biz TÜRK üz.. hic ama hicbirseyi begenmeyiz .. Bursaya ucsa yine ayni ucmasa yine ayni , .. isinize gelince , kardesim buraya uculurmu ?? ucmasa niye ucmuyorsunuz !! .. Birakin kim nereye ucarsa ucsun.. ha THY ha LH .... birakin da bunun hesabini kitabini yapanlar karar versin .. peki buyrun niye BA ucmuyor.. ?? bende EMIRATES in, KOREAN AIR Urfaya ucmasini istiyorum .. hadi buyrun burdan yakin.. ne olacak simdi ??
  • herkes öger i takip ederken, degerli yorumcular niye öger türk tur un nisan dan beri düsseldorf dan bursa ya direkt uctugundan bahsetmiyor!
  • Eminimki THY nin kafasinda bu seferle ilgili kocaman bi soru isareti vardir. Acaba bu Almanlar Bursada bizim göremedigimiz neyi görüyorlar diye. Star Alliance den dolayi el de atamazlar kolay kolay seferlere yani bu is olursa bir ömür THY karismadan yürür.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Lufthansa Havayolları’nın Münih Bursa arasında başlatacağı tarifeli seferlerde, sabah saat 04.10’da Bursa’dan kalkacak uçak, saat 05.55’de Münih’e varacak.

Münih’ten dünyanın farklı ülkelerine gitmek isteyen yolcular, 35 dakikalık beklemeden sonra Kopenhag, Varşova ve Paris’e; 50 dakika sonra kalkacak uçaklarla da Nice ve Marsilya’ya 325 TL’den başlayan fiyatlarla ulaşmış olacak.

Avrupa şehirlerine günübirlik iş amaçlı giden yolcular, aynı gün 21.45’de Münih’ten kalkacak uçakla 01.15’te doğrudan Bursa’ya gidebilecek.

Bu uygulamayla Bursalılar, İstanbul’dan sabah kalkan ve ancak öğle saatlerinde Avrupa’ya ulaşan uçaklara yetişmek için gece yarısı İstanbul’a gitmek zorunda kalmayacak ya da İstanbul’dan gece yarısı Bursa’ya ulaşmaya çalışmayacak.

1 Ağustos'ta başlayacak uçuşlar nedeniyle Bursa'da büyük bir heyecan yaşandığı belirtildi.

BURSA, LUFTHANSA İÇİN GÜN SAYIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY ve Lufthansa star alliance uyeleri oldugu icin,LH ucar THY'de kodunu koyar.kisacasi THY adinada ucacak dogrusu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bütün avrupa LH sayesinde gözünü bursa ya dikecek..danke schön!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Lufthansa uçuşları inşallah devam eder daha da çoğalır.Böylece Thy de Bursa'dan Avrupaya uçuşlar başlatır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Star Alliance üyyeleri zaten transit yolcu degisimi yapiyolar aralarinda yani thy münihe ucsaydi yine lufthansa icin feeder görevi üstlenip yolcu kapasitesini arttircakti. Bence Bursa ucuslari cok basarili olup THY yi kiskandiracak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bizde almanyada luftansanın ucmadıgı cok sehire ucuyoruz... onlar sadece bursaya ucarak cokda onemli bir hareket yapmıs oluyorlar. devamı gelebilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lufthansa belli ki bursadan tüm dünyaya uçuş yapacak yolcuları hedefliyor. sabah kalkış saati itibariyle munihten avrupa da her yere bağlantılı uçuş bulabilirler, bu da müşteri sayısını ciddi derecede arttırır ama eğer thy uçmuş olsaydı almanya da sadece tek noktaya iniş yapabileceği için gerekli olan potansiyeli bulamazdı. uçuşlar başladığında, direk münih yolcusu ve münih'i transit olarak kullanan yolcu sayıları açıklandığında rahatça görebiliriz bunu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
avrupanın en ucuz havayolu ryan air bursa'dan avrupa destinasyonlarına uçsa nasıl olur du çok merak ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Malum Biz TÜRK üz.. hic ama hicbirseyi begenmeyiz .. Bursaya ucsa yine ayni ucmasa yine ayni , .. isinize gelince , kardesim buraya uculurmu ?? ucmasa niye ucmuyorsunuz !! .. Birakin kim nereye ucarsa ucsun.. ha THY ha LH .... birakin da bunun hesabini kitabini yapanlar karar versin .. peki buyrun niye BA ucmuyor.. ?? bende EMIRATES in, KOREAN AIR Urfaya ucmasini istiyorum .. hadi buyrun burdan yakin.. ne olacak simdi ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
herkes öger i takip ederken, degerli yorumcular niye öger türk tur un nisan dan beri düsseldorf dan bursa ya direkt uctugundan bahsetmiyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eminimki THY nin kafasinda bu seferle ilgili kocaman bi soru isareti vardir. Acaba bu Almanlar Bursada bizim göremedigimiz neyi görüyorlar diye. Star Alliance den dolayi el de atamazlar kolay kolay seferlere yani bu is olursa bir ömür THY karismadan yürür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000