16 Aralık 2010, Perşembe 07:58:54

BELAVIA SEFERLERE BAŞLIYOR

Belarus havayolu şirketi Belavia, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'a uçak seferleri düzenlemeye başladı.
  • cok olumlu bir gelisme. Minsk kendini baglanti noktasi olarak gelistirmeli. Askabat gibi yerlere adim bence olumlu. Orta Asya'nin kolay ulasilamayan yerlerine Minsk araciligi ile ulasabilecegiz. Bravo Belavia..
Aşkabat'taki Uluslararası Türkmenbaşı Havaalanı'na Minsk'ten havalanan ilk uçak bugün sabah indi. Şirket tarifeli uçak seferlerini haftada bir kez Salı günleri gerçekleştirecek.

Belavia şirketinden yapılan açıklamada, Minsk-Aşkabat hattındaki uçuş dört saat sürüyor. Belarus şirketi, uçuşları Boeing uçaklarla gerçekleştiriyor. Belavia şirketi, Türk Havayolları, Rusya'nın 'S7 Havayolları' ve Almanya'nın Lufthansa havacılık şirketinden sonra Türkmenistan'a uçak seferlerini düzenleyen havacılık şirketi oldu.

Türkmenistan'ın Türkmen Havayolları ulusal şirketi, 2007 yılından bu yana Belarus'un başkenti Minsk'e haftada bir defa uçak seferleri gerçekleştiriyor.

(Star)
BELAVIA SEFERLERE BAŞLIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
cok olumlu bir gelisme. Minsk kendini baglanti noktasi olarak gelistirmeli. Askabat gibi yerlere adim bence olumlu. Orta Asya'nin kolay ulasilamayan yerlerine Minsk araciligi ile ulasabilecegiz. Bravo Belavia..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000