01 Eylül 2008, Pazartesi 16:08:18

Avrupa'nın en iyisi belli oldu

“Dünya Havayolu Ödülleri 2008” Almanya’nın en büyük havayolu şirketi Lufthansa’ya verildi
  • Sanirim yapilan anket ucus kalitesine bakilarak yapilmistir! Arkadaslar ben Lufthansa görevlisiyim ve FRA da calisiyorum. Hizmet derseniz yazilanlar dogru. Ama LH güvenli ve genelde zamaninda hareket ediyor. Ucak bakimda zaten 1 numara.
  • Ben Frankfurt Havalimanında calısıyorum ve Lufthansanın görevlerini alıyorum. Lufthansanın sadece ismi büyüktür,kendisi okadar büyük degildir.sadece isim yapmıs bır havayolu. Fazla aldırmayın...
  • Skytrax anketlerini kimse ciddiye almasın. Onların yaptığı anketlerin hiçbiri gerçeği yansımamakta. Örnek, Avustralya Jetstar havayolu dünyanın en iyi ucuz havayolu olarak seçilmişti fakat ankete katılanların neredeyse hiçbiri bırakın Jetstar ile uçmayı, Avustralya'ya bile gelmeyen insanlardı...
  • Ben bunlarla Mayıs 07 de bir Miami uçuşu yapmıştım. O zaman Lufthansa efsanesinin Palavra olduğunu anlamıştım. Okyanus aşırı uçuyorsun okuma ışığı bozuk, hostese söylüyorsun yer değiştiriyorsun o da bozuk. Yemek dersen berbat,dönüşte elinde Pizza Hut kutusu ile uçağa binen ve uçağı kokutan yolcuya kızamadım zira adam Lufthansa yemeklerinin kötülüğü konusunda tecrübeliymiş.hostes diye koydukları islak mendilin ingilizcesini bilmiyor.Kusura bakmayın ama bu tecrübeden sonra bu Palavralara benim karnım tok. En azından ben bir daha Lufthansa denilen eziyete katlanmıyorum.
  • Bir parça fazladan ekmek vermeyen şirket için gerçekten iyi sonuç(Hem de ABD seferi sırasında açlık ne denli büyük siz düşünün).Neye göre yapılıyor acaba?
  • Lufthansa bir numarada. Sıralamanın devamınıda yazabilirmisiniz. Acaba THY nerede?

Lufthansa Alman Havayolları, her yıl düzenlenen "Dünya Havayolu Ödülleri" çerçevesinde 59 havayolu arasında Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçildi. Havacılık sektörünün tanınmış pazar araştırma şirketi Skytrax tarafından Ağustos 2007 ile Haziran 2008 tarihleri arasında 11 ayda gerçekleştirilen ankete 15 milyonu aşkın yolcu katıldı.

Lufthansa “Bölgeler” kategorisinde, 59 Avrupa havayolu şirketi arasında bir numara seçildi. Ankete katılan yolcular, havayolu şirketlerini, yer hizmetleri, kabin içi ürünler ve kabin içi hizmetler olmak üzere 35 ayrı başlık altında değerlendirdiler. Lufthansa’nın hızlı ve yenilikçi check-in sistemi, rahat ve hızlı bagaj işlemleri ile personelin nazik ve etkin hizmet anlayışı, yolcular arasında büyük beğeni topladı. Lufthansa ayrıca, kabin konforu, rahat koltuklar, kabin içi eğlence ile yiyecek ve içecek seçeneklerinin zenginliği ve kalitesi konularında en iyi havayolu olarak değerlendirildi.

Ankete dünya çapında toplam 168 havayolu şirketinin katıldığı belirtildi.

Lufthansa

Avrupa'nın en iyisi belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Uzman ~ 16 yıl önce
Sanirim yapilan anket ucus kalitesine bakilarak yapilmistir! Arkadaslar ben Lufthansa görevlisiyim ve FRA da calisiyorum. Hizmet derseniz yazilanlar dogru. Ama LH güvenli ve genelde zamaninda hareket ediyor. Ucak bakimda zaten 1 numara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fraport Calışanı ~ 16 yıl önce
Ben Frankfurt Havalimanında calısıyorum ve Lufthansanın görevlerini alıyorum. Lufthansanın sadece ismi büyüktür,kendisi okadar büyük degildir.sadece isim yapmıs bır havayolu. Fazla aldırmayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
Skytrax anketlerini kimse ciddiye almasın. Onların yaptığı anketlerin hiçbiri gerçeği yansımamakta. Örnek, Avustralya Jetstar havayolu dünyanın en iyi ucuz havayolu olarak seçilmişti fakat ankete katılanların neredeyse hiçbiri bırakın Jetstar ile uçmayı, Avustralya'ya bile gelmeyen insanlardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi Yaa ~ 16 yıl önce
Ben bunlarla Mayıs 07 de bir Miami uçuşu yapmıştım. O zaman Lufthansa efsanesinin Palavra olduğunu anlamıştım. Okyanus aşırı uçuyorsun okuma ışığı bozuk, hostese söylüyorsun yer değiştiriyorsun o da bozuk. Yemek dersen berbat,dönüşte elinde Pizza Hut kutusu ile uçağa binen ve uçağı kokutan yolcuya kızamadım zira adam Lufthansa yemeklerinin kötülüğü konusunda tecrübeliymiş.hostes diye koydukları islak mendilin ingilizcesini bilmiyor.Kusura bakmayın ama bu tecrübeden sonra bu Palavralara benim karnım tok. En azından ben bir daha Lufthansa denilen eziyete katlanmıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LINER ~ 16 yıl önce
Bir parça fazladan ekmek vermeyen şirket için gerçekten iyi sonuç(Hem de ABD seferi sırasında açlık ne denli büyük siz düşünün).Neye göre yapılıyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rallyx ~ 16 yıl önce
Lufthansa bir numarada. Sıralamanın devamınıda yazabilirmisiniz. Acaba THY nerede?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000