27 Mart 2015, Cuma 02:10:41

ARTIK KOKPİTTE EN AZ İKİ KİŞİ OLACAK

Fransa'da 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan Germanwings faciasında uçağın, ikinci pilot tarafından kasten düşürüldüğü iddiası sonrası kokpitte en az iki kişi olması kuralı getiriliyor.
  • O değil de Mustafa Pektemek yine sakatlanmış....
  • Şimdi bu haberlerden sonra da periyodik muayene de psikiyatri servisi uzmanı kendi üzerine sorumluluk almamak için sorunu olmayan personele de öyle sorular sorarak birşeyler çıkarmaya çalışacak ki, artık muayene giden personel bile kendinden şüphe edecek hale gelecek. Bizim sistem böyle işler....
  • Tk yaptirmaz, haremlik, selamlık olayı...
  • TGS ve DC-3: En cok sevdigim yorumcusunz bu sitede. Adamlari nasil gaz'a getiriyorsunuz. Helal olsun :-).
  • b-52'ye. Çok haklısınız. Hepsinde hava 1500. Sanırsın ki uçağı o yapmış, bir arıza olduğunda eller titriyo hemen. Baba parasıyla 2 yıl eğitim sonra gelsin paralar. Ama zeka aynı, parayla artmıyor. Biz 5 sene o eğitimin kat be kat zorunu görüyoruz. Sonra stajı cartı curtu da cabası.
  • Tgs denen zat zirvalamis yine..yaa bu astronotcuklarin niye kafalari hep ayarsiz?ya cabin pressure fazla geliyor yada dogustan arizali doguyorlar..bunlara birak ucagi oyuncak araba bile kullandirtmayacaksin..eee iste alkoun faydalari
  • Yeni slogan: pilotlari molfixle canim molfixle ..hep kuru kaliyoooooo :)) :))
  • Herkes Kokpitte olsun boyle daha emniyetli olur :))
  • C şıkkı artık pilotsuz uçaklara geçme zamanı geldi.
  • Komplocu,sende de hiç kafa yok kardişş.O daha kötü ya!

Fransa'da 150 kişinin ölümüyle sonuçlanan Germanwings faciasında, uçağın ikinci pilot tarafından kasten düşürüldüğü iddiası sonrası havacılıkta yeni bir kural geliyor.

Almanya'da ve Kanada'da havayolu şirketleri uçuş esnasında kabinde sürekli olarak iki pilotun kalması kuralını getiriyor. Federal Alman Hava Taşımacılığı Ticareti Birliği (BDL) Başkanı Matthias von Randow, Alman Basın Ajansı’na yaptığı açıklamada uçuş esnasında kabinde hiç bir zaman bir pilotun yalnız kalmaması kuralının getirileceğini söyledi.

Von Randow konunun Cuma günü Federal Havacılık Dairesi’yle görüşüleceğini bildirdi. Yeni kural, Lufthansa, Air Berlin, Condor ve TuiFly uçaklarında geçerli olacak.

KANADA DA DEĞİŞİKLİĞE GİTTİ

Kanada da, ülkedeki tüm havayolu şirketlerine uçuş süresince kokpitte en az iki pilot bulundurma zorunluluğu getirdi.

Kanada Federal Ulaştırma Bakanı Liza Raitt, yaptığı açıklamada, Kanada havayolu şirketlerine "kokpitte iki pilot bulunması" uygulamasına mümkün olan en kısa sürede geçmelerini istedi.

Bugüne dek zorunlu olmayan uygulamanın, Germanwings uçağının neden düştüğünün anlaşılması üzerine başlatıldığını belirten Bakan Raitt, "Bundan böyle tüm Kanada havayolu şirketlerinin uçuşlarında, uçuş süresince kokpitte en az iki pilot olacak" ifadesini kullandı. 

ARTIK KOKPİTTE EN AZ İKİ KİŞİ OLACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (95)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
O değil de Mustafa Pektemek yine sakatlanmış....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Şimdi bu haberlerden sonra da periyodik muayene de psikiyatri servisi uzmanı kendi üzerine sorumluluk almamak için sorunu olmayan personele de öyle sorular sorarak birşeyler çıkarmaya çalışacak ki, artık muayene giden personel bile kendinden şüphe edecek hale gelecek. Bizim sistem böyle işler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tk yaptirmaz, haremlik, selamlık olayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cologne ~ 9 yıl önce
TGS ve DC-3: En cok sevdigim yorumcusunz bu sitede. Adamlari nasil gaz'a getiriyorsunuz. Helal olsun :-).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tec ~ 9 yıl önce
b-52'ye. Çok haklısınız. Hepsinde hava 1500. Sanırsın ki uçağı o yapmış, bir arıza olduğunda eller titriyo hemen. Baba parasıyla 2 yıl eğitim sonra gelsin paralar. Ama zeka aynı, parayla artmıyor. Biz 5 sene o eğitimin kat be kat zorunu görüyoruz. Sonra stajı cartı curtu da cabası.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc-3 ~ 9 yıl önce
Tgs denen zat zirvalamis yine..yaa bu astronotcuklarin niye kafalari hep ayarsiz?ya cabin pressure fazla geliyor yada dogustan arizali doguyorlar..bunlara birak ucagi oyuncak araba bile kullandirtmayacaksin..eee iste alkoun faydalari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k.kyc ~ 9 yıl önce
Yeni slogan: pilotlari molfixle canim molfixle ..hep kuru kaliyoooooo :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jerkes ~ 9 yıl önce
Herkes Kokpitte olsun boyle daha emniyetli olur :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hiç biri ~ 9 yıl önce
C şıkkı artık pilotsuz uçaklara geçme zamanı geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Komplocu,sende de hiç kafa yok kardişş.O daha kötü ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000