24 Ocak 2013, Perşembe 20:23:57

ANKARA-MÜNİH UÇAĞI GERİ DÖNDÜ

Lufthansa Havayolları'nın Ankara-Münih seferini yapan uçağı kalktıktan 10 dakika sonra Esenboğa Havalimanı'na geri döndü. Uçuş iptal edildi, yolcular otele alındı.
  • Merhaba arkadaslar, ben bu ucaktaki yolculardan biriydim. Bu ucus Lufthansa olarak gecti ama "operated by Turkish Airlines" di. Bu haber de yazilmis oldugu gibi 149 yolcu otele yerlestirildi ve Lufhansa baska bir ucakla yolcularini münih e gönderecegi karari verildi gibi hic birsey YOKTU!DOGRU DEGIL! RESMEN YALAN! 149 yolcuya THY yollari elemanlari tarafindan sadece söylenen su idi: Telefon numarinizi birakin ve biz size ucak biletinizi hangi ucaga aktardigimiza dair haber verecegiz dendi. Iki otel ismi verildi ama ne yazik ki taksilerle gitmek zorunda kaldigimiz bu iki otelde dolu idi. Yani anlayacaginiz herkez kendi basinin caresine bakti. Burda Lufthansa adina hareket eden THY ELEMANLARI islerini tam yapmadi. Yolcular arasinda her ülkeden insan vardi. Kimi kaybolmus bir vaziyette baska yolculardan yardim aldi.THY sirketi tarafindan bize yardim edilmedi.Ben cok ucak seferleri yapan bir insanim ve cokta ucak iptal edilmesi durumlarla karsi karsiya kaldim ama böylesini ilk defa gördüm!
  • Su resme 319 diyorsan ve mesleğim " havacılık" diyorsan :))) sen git nalburda çalış...
  • TURK yorumlu arkadasa cevaben. Lufthansa iflas edecekse , Turk Hava Yollari neden Lufthansa ile gorusmelerine devam ediyor ??
  • Lufthansa sınıfta kaldı bana ya aktarmalı dünyayı dolaş münihe git ayda 2 gün sonra sabah erken 4 de havaalanına gel dediler benim mağduriyetimi düşünen yok çocukların perişanlığını gören yok tüm rezervasyonlarımız aksadı Alman firması ya İNAN havaalanında birtane TÜRK ten ses yok eğer TÜRK firması olsaydı hava alanının kiyameti koparırdılar işte farkımız bu bide uçacağımız uçak THY nın 10 sene önce kullandığı uçak buraya yazıyorum Lufthansa ya iflas edecek ya da birileri satın alacak durumları o kadar kötü
  • ne kadar kus beyinli yorumcular mevcut, yok neden 319 fotosu koydun, 320 olucakti vs vs. baska isinizmi kalmadi sizin :) Yalniz yolcular hemen otele alinmis, bos bir ucak getirilmesi en az 4-5 saat surer, riske etmemisler, thy los angelesta daha yeni rezil oldu, yolcularin uzerine polisi gonderdiler, goremeyenler en cok yorumlanan haberler kismina bi goz atsin, global sirket nasil olunuyor bir gorsun thy yoneticileri.
  • Uçak yerdeyken bir sorunu vardı. Önce pilotlar pist başında 10 dk kadar sorunu çözmeye çalıştılar. Sonra kalktılar ama demek ki sorun çözülememiş.
  • Bu olay ne zaman olmdu? 24 Ocak tarihinde benim yakinim bu seferle uctu ve dun bu durum yoktu.
  • globally fosssss.. Aaaa pardon tk değil lh imiş..
  • Inen ucaklari bir muddet gozledim; burada el ustunde tutulan arkadaslarda ne inis sonu SOP sirket hareketleri nede Taxi emniyetli FCOM suratleri, kafaya gore hareket ediyorlar...
  • bu olay thy nin başına gelseydi vay thy nin durumu ne temel kotil kalır ne de hamdi topçu.. şimdi almanya başbakanı merkel istifa etmesi lazım öyle değil mi nered yok..e entel datel takım lufthansa da oluyor net olarak engellenemez kusursuz değil arıza her hava yolunda olur.. hadi konuşun nerdesiniz içimizdeki irlandalılar nerde tek kelime

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan kalkan Lufthansa Havayolları'na ait LH 1785 sefer sayılı Airbus 321 tipi uçak, teknik bir arıza sebebiyle kalkıştan hemen sonra geri dönmek zorunda kaldı.

Uçak havalandıktan sonra kule ile irtibata geçen Lufthansa pilotu, geri dönmek istediğini bildirdi. Uçak kısa süre sonra, sorunsuz şekilde inişini gerçekleştirirken yolcular terminale alındı.

Yapılan incelemelerde uçağın sefere verilemeyeceği anlaşıldı bunun üzerine uçakta bulunan 149 yolcunun otele yerleştirilmesine karar verildi.

Lufthansa'nın yarın bir başka uçakla yolcuları Münih'e göndereceği kaydedildi.

Airporthaber.com 

ANKARA-MÜNİH UÇAĞI GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Delfin ~ 11 yıl önce
Merhaba arkadaslar, ben bu ucaktaki yolculardan biriydim. Bu ucus Lufthansa olarak gecti ama "operated by Turkish Airlines" di. Bu haber de yazilmis oldugu gibi 149 yolcu otele yerlestirildi ve Lufhansa baska bir ucakla yolcularini münih e gönderecegi karari verildi gibi hic birsey YOKTU!DOGRU DEGIL! RESMEN YALAN! 149 yolcuya THY yollari elemanlari tarafindan sadece söylenen su idi: Telefon numarinizi birakin ve biz size ucak biletinizi hangi ucaga aktardigimiza dair haber verecegiz dendi. Iki otel ismi verildi ama ne yazik ki taksilerle gitmek zorunda kaldigimiz bu iki otelde dolu idi. Yani anlayacaginiz herkez kendi basinin caresine bakti. Burda Lufthansa adina hareket eden THY ELEMANLARI islerini tam yapmadi. Yolcular arasinda her ülkeden insan vardi. Kimi kaybolmus bir vaziyette baska yolculardan yardim aldi.THY sirketi tarafindan bize yardim edilmedi.Ben cok ucak seferleri yapan bir insanim ve cokta ucak iptal edilmesi durumlarla karsi karsiya kaldim ama böylesini ilk defa gördüm!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
Su resme 319 diyorsan ve mesleğim " havacılık" diyorsan :))) sen git nalburda çalış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cevap ~ 11 yıl önce
TURK yorumlu arkadasa cevaben. Lufthansa iflas edecekse , Turk Hava Yollari neden Lufthansa ile gorusmelerine devam ediyor ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turk ~ 11 yıl önce
Lufthansa sınıfta kaldı bana ya aktarmalı dünyayı dolaş münihe git ayda 2 gün sonra sabah erken 4 de havaalanına gel dediler benim mağduriyetimi düşünen yok çocukların perişanlığını gören yok tüm rezervasyonlarımız aksadı Alman firması ya İNAN havaalanında birtane TÜRK ten ses yok eğer TÜRK firması olsaydı hava alanının kiyameti koparırdılar işte farkımız bu bide uçacağımız uçak THY nın 10 sene önce kullandığı uçak buraya yazıyorum Lufthansa ya iflas edecek ya da birileri satın alacak durumları o kadar kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir dost ~ 11 yıl önce
ne kadar kus beyinli yorumcular mevcut, yok neden 319 fotosu koydun, 320 olucakti vs vs. baska isinizmi kalmadi sizin :) Yalniz yolcular hemen otele alinmis, bos bir ucak getirilmesi en az 4-5 saat surer, riske etmemisler, thy los angelesta daha yeni rezil oldu, yolcularin uzerine polisi gonderdiler, goremeyenler en cok yorumlanan haberler kismina bi goz atsin, global sirket nasil olunuyor bir gorsun thy yoneticileri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Delfin ~ 11 yıl önce
Merhaba arkadaslar, ben bu ucaktaki yolculardan biriyim. Bu ucus Lufthansa olarak gecti ama "operated by Turkish Airlines" di. Bu haber de yazilmis oldugu gibi 149 yolcu otele yerlestirildi ve Lufhansa baska bir ucakla yolcularini münih e gönderecegi karari verildi gibi hic birsey YOKTU!DOGRU DEGIL! RESMEN YALAN! 149 yolcuya THY yollari elemanlari tarafindan sadece söylenen su idi: Telefon numarinizi birakin ve biz size ucak biletinizi hangi ucaga aktardigimiza dair haber verecegiz dendi. Iki otel ismi verildi ama ne yazik ki taksilerle gitmek zorunda kaldigimiz bu iki otelde dolu idi. Yani anlayacaginiz herkez kendi basinin caresine bakti. Burda Lufthansa adina hareket eden THY elemanlari islerini tam yapmadi. Yolcular arasinda her ülkeden insan vardi. Kimi kaybolmus bir vaziyette baska yolculardan yardim aldi. Ama sirket tarafindan bize yardim edilmedi. Ben cok ucak seferleri yapan bir insanim ve cokta ucak iptal edilmesi durumlarla karsi karsiya kaldim ama böylesini ilk defa gördüm
.., ~ 11 yıl önce
Uçak yerdeyken bir sorunu vardı. Önce pilotlar pist başında 10 dk kadar sorunu çözmeye çalıştılar. Sonra kalktılar ama demek ki sorun çözülememiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne zaman ~ 11 yıl önce
Bu olay ne zaman olmdu? 24 Ocak tarihinde benim yakinim bu seferle uctu ve dun bu durum yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc 3,5 ~ 11 yıl önce
globally fosssss.. Aaaa pardon tk değil lh imiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 11 yıl önce
insan olmazsın :)
Frankfurt ~ 11 yıl önce
Inen ucaklari bir muddet gozledim; burada el ustunde tutulan arkadaslarda ne inis sonu SOP sirket hareketleri nede Taxi emniyetli FCOM suratleri, kafaya gore hareket ediyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 11 yıl önce
bu olay thy nin başına gelseydi vay thy nin durumu ne temel kotil kalır ne de hamdi topçu.. şimdi almanya başbakanı merkel istifa etmesi lazım öyle değil mi nered yok..e entel datel takım lufthansa da oluyor net olarak engellenemez kusursuz değil arıza her hava yolunda olur.. hadi konuşun nerdesiniz içimizdeki irlandalılar nerde tek kelime

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburh/tolga ~ 11 yıl önce
ama burada önemli olan yolcuyu mağdur etmiyorlar.empati yap bence los angeles olayı ile..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000