05 Temmuz 2012, Perşembe 13:50:17

ALMANLARDAN ORTAK UÇUŞ KARARI

Germanwings ve Lufthansa yolculara bilet farkı ödetmeden ortak uçuş imkanı sunmaya başladı...
  • Hayret yani , almanyada yaşayanlar 3 tl ucuz diye yabancının uçağına bineceğine ,yerli uçağıma kazandırırım demesi gerekirken , 3-5 in hesabını yapıyor. Ayıptır böyle yaparlarsa mahalleıerinde asılı türk bayraklarınıda indirir bunlar.
  • Lufthansa TK ile olan ortak uçuşlarını yakında iptal ederse hiç şaşırmam. Ben artık ne TK ne lufthansa nın ortak uçuşunu kullanacağım. Germanwings in yaz döneminde bu uygulamaya geçmesi en cokta Almanya da yaşayan larin işine yaradı.

Yolcular seyahat acentesinden alacakları uçak biletleri ile her iki havayolunu da kullanma imkanına sahip olacaklar.

Uygulama ile gidiş biletini Germanwings'den alan bir yolcu dönüş biletini Lufthansa'dan alabilecek veya birden fazla aktarma yapan yolcular her iki havayolunun uçuşlarını kombinleyerek varmak istedikleri noktaya ulaşabilecek.

YOLCULAR KOMBİNE BİLET ALABİLECEK

Yaz itibariyle Dortmund'dan birçok yeni merkeze uçmaya başlayan Germanwings havayolu gibi, Lufthansa da Münih üzerinden sayısız Avrupa ve uzun mesafe uçuşlarına başladı. Turizmdebusabah'ta yer alan habere göre, bütün bu uçuşlar için yolcular kombine bilet alabilecek.

Bu imkan dahilinde olan diğer hizmetler ise; her iki havayolundan kombine uçak bileti alan yolcuların aktarma yaparken valizleri ile ilgili herhangi bir işlem yapmak zorunda kalmayıp, valizlerini son varış noktasından teslim alabilmeleri.

Low-cost havayollarından biri olan Germanwings, merkezleri Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover ve Dortmund'dan Avrupa'nın 75'ten fazla noktasına uçuyor. 

ALMANLARDAN ORTAK UÇUŞ KARARI

Yorumlar

vay be.. ~ 12 yıl önce
Hayret yani , almanyada yaşayanlar 3 tl ucuz diye yabancının uçağına bineceğine ,yerli uçağıma kazandırırım demesi gerekirken , 3-5 in hesabını yapıyor. Ayıptır böyle yaparlarsa mahalleıerinde asılı türk bayraklarınıda indirir bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Lufthansa TK ile olan ortak uçuşlarını yakında iptal ederse hiç şaşırmam. Ben artık ne TK ne lufthansa nın ortak uçuşunu kullanacağım. Germanwings in yaz döneminde bu uygulamaya geçmesi en cokta Almanya da yaşayan larin işine yaradı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000