27 Mart 2017, Pazartesi 14:41:41

Alman devi Lufthansa'da kriz kapıda

Almanya'nın gökyüzündeki amiral gemisi Lufthansa'da geçtiğimiz aylarda arka arkaya yaşanan grevlerin şirkete devasa zararlar verdiği öne sürüldü.
  • Dünyanın bir numarası batarmı be.Ne çabuk inanıyorsunuz.Eğitim seviyeniz düşük olunca akıl kapasitenizde böyle düşük oluyor.Az biraz okuyun.Adamlar bizden 300 yıl ileride...
  • Ahh ahhh çatlak nalan. Berlin gecelerine endonezya alemlerine eciftden doktora yaptı. Ahhh ahhh çatlak nalan. Hansların şeyini çok sever.
  • zor günlerin kapıda olduğu türk havayolu sektöründe acaba pilotlar haklarının yenildiğini düşündükleri zaman 10'dan fazla grev yapabilecekler mi... istediğin kadar uçakta ikram dağıt insana değer vermediğin sürece birinci sınıf havayolu olamazsın. dost acı söyler, arif olan anlar. düşünmeden çemkiren aktrollere hayırlı akşamlar dileklerimle.
  • Admin Biraz Yutulur Cinsten Salla Be Kardeşim...
  • Siyasi haberr !
  • grevde olsunda hak ve hukuk sadece turkiyede mi olacaktir..hak hukuk avrupada da olsun gorelim...lufthansanin cirosunin milyar eurolar olmasi hicbir şeyi degiştirmez zarar zarardir..ayrica da yolcu sayisinin azliği ucuşlari etkiler..gorecez neyin ne oldugunu..bakalim 1,7 milyar euro cironum faydasi olur mu..ayrica da ciro dan sonra net gelir nedirdir sence..
  • Lufthansa geçen hafta 2016 için 1,7 milyar euro kar açıkladı, grevlerin maliyeti 100 milyon euro. Bu cahile kim yazı yazdırıyor anlamadım... Çok basit olmuş yazık..
  • En son baya bir kar etmişti kolay kolay zarar edeceğini sanmıyorum. Özellikle senelerdir oturmuş kurumsal bir geleneği olan şirket olduğu için zarar etmesi bence pek mümkün değil. Etse bile düzeltilmesi kolay olur.
  • Haberin kaynagini belirtseydiniz daha iyi olurdu !
  • Salin bizim osmanli sevici kadroyu ucursun lugthansayi

Alman medyasında yer alan haberlere göre son dönemde havalimanlarında yaşanan grevler Alman devi Lufthansa'yı olumsuz etkiledi.

Berlin'deki terör saldırısı ve Avrupa genelindeki terör endişesinin de uçuşları olumsuz etkilediği ifade edilen haberlerde, şirketin yakın gelecekte büyük bir krizle karşı karşıya kalabileceği öne sürüldü. Uzmanlar Lufthansa'nın olası bir krizde bünyesinde bulundurduğu Eurowings, Air Dolomiti, SWISS, Avusturya Havayolları, Air Dolomiti ve Brüksel Havayolları gibi önemli şirketleri satışa çıkarabileceğini ifade ediyor.

Almanya'da geçtiğimiz aylarda Vereinigung Cockpit (VC) sendikasına bağlı pilotların grevleri nedeniyle binlerce uçuş iptal edilmişti.

Lufthansa'yı derinden sarsan bu gelişme sonrası uçuşu iptal edilen on binlerce yolcu çeşitli otellerde misafir edilmek zorunda kalmış, bu durum da kabarık faturaların ortaya çıkmasıyla sonuçlanmıştı. Lufthansa pilotları son dönemde 10'dan fazla grev gerçekleştirdi.

Alman devi Lufthansa'da kriz kapıda

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Bani46 ~ 7 yıl önce
Dünyanın bir numarası batarmı be.Ne çabuk inanıyorsunuz.Eğitim seviyeniz düşük olunca akıl kapasitenizde böyle düşük oluyor.Az biraz okuyun.Adamlar bizden 300 yıl ileride...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EyyyyEyyyyy ~ 7 yıl önce
Ahh ahhh çatlak nalan. Berlin gecelerine endonezya alemlerine eciftden doktora yaptı. Ahhh ahhh çatlak nalan. Hansların şeyini çok sever.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
son zamanlarda ~ 7 yıl önce
zor günlerin kapıda olduğu türk havayolu sektöründe acaba pilotlar haklarının yenildiğini düşündükleri zaman 10'dan fazla grev yapabilecekler mi... istediğin kadar uçakta ikram dağıt insana değer vermediğin sürece birinci sınıf havayolu olamazsın. dost acı söyler, arif olan anlar. düşünmeden çemkiren aktrollere hayırlı akşamlar dileklerimle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LH ~ 7 yıl önce
Admin Biraz Yutulur Cinsten Salla Be Kardeşim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyasi ~ 7 yıl önce
Siyasi haberr !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
grevde olsunda hak ve hukuk sadece turkiyede mi olacaktir..hak hukuk avrupada da olsun gorelim...lufthansanin cirosunin milyar eurolar olmasi hicbir şeyi degiştirmez zarar zarardir..ayrica da yolcu sayisinin azliği ucuşlari etkiler..gorecez neyin ne oldugunu..bakalim 1,7 milyar euro cironum faydasi olur mu..ayrica da ciro dan sonra net gelir nedirdir sence..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarocum ~ 7 yıl önce
önce bi türkçeyi öğrensen daha kolay anlaşacağız
Camaro hırbo ~ 7 yıl önce
Çok cahilsin çok İlber Ortaylı ya göre ölmelisin
Kedi erişemediği ciğere ~ 7 yıl önce
Lufthansa geçen hafta 2016 için 1,7 milyar euro kar açıkladı, grevlerin maliyeti 100 milyon euro. Bu cahile kim yazı yazdırıyor anlamadım... Çok basit olmuş yazık..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kedi kim ? ~ 7 yıl önce
ALMAN MEDYASINDA YER ALAN HABERLERE GÖRE........Vah vah vah,Alaman medyasına çok yazık!
~ 7 yıl önce
En son baya bir kar etmişti kolay kolay zarar edeceğini sanmıyorum. Özellikle senelerdir oturmuş kurumsal bir geleneği olan şirket olduğu için zarar etmesi bence pek mümkün değil. Etse bile düzeltilmesi kolay olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müflis Müfit ~ 7 yıl önce
Ben Almanyada iflas eden çok şirket bilirim.
Okan ~ 7 yıl önce
Haberin kaynagini belirtseydiniz daha iyi olurdu !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avianca ~ 7 yıl önce
Kaynaksiz sallama haber. Dunyanin her yerinde teknigi olan bir firmadan bahsediyoruz :)
Amin ~ 7 yıl önce
Salin bizim osmanli sevici kadroyu ucursun lugthansayi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000