22 Mart 2010, Pazartesi 07:29:19

23 yolcu fenalaşınca Lufthansa uçağı geri döndü!

Alman milli havayolu şirketi Lufthansa'nın Tokyo'ya gitmek üzere hazırlanan uçağındaki bazı yolcular fenalaşınca, uçağı pist başından geri döndüğü ortaya çıktı.
  • Bu ya da benzeri bir olayın herhangi bir Türk uçağında olmasından sonra yerli, yabancı verilecek tepkileri düşünmek bile istemiyorum.

Alman Havayolları Lufthansa'ya ait bir uçak cumartesi günü 15.40'ta Münih Havalimanı'ndan kalkışa hazırlandığı sırada, Japon yolculardan bir grubun mide bulantısı ve baş dönmesi şikâyeti üzerine terminale geri dönmek zorunda kaldı.

İçinde 300 yolcu bulunan LH 714 sefer sayılı Tokyo uçağındaki 23 yolcu, Münih Havalimanı yakınındaki hastanelere kaldırıldı. Alman Haber Ajansı DPA uçuş öncesi yolculara uçak içinde yemek servisi yapıldığını ve servisten hemen sonra yolcuların mide bulantısı ve baş dönmesi şikâyetinde bulunduklarını yazdı. Münih polisi tedavi altındaki yolcuların durumunun kritik olmadığını duyurdu.

23 yolcu fenalaşınca Lufthansa uçağı geri döndü!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Bu ya da benzeri bir olayın herhangi bir Türk uçağında olmasından sonra yerli, yabancı verilecek tepkileri düşünmek bile istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000