11 Haziran 2010, Cuma 08:20:04

Siyasilerin gündeminde KTHY var

KKTC Başbakanı İrsen Küçük, dün Meclis’teki siyasi partilerin liderleriyle KTHY konusunda yaklaşık bir buçuk saat süren bir toplantı yaptı.
  • siyasiler nezaman elini ayağını KKTC nin milli havayolundan çeeker işte o zman bu havayolu adam olur ama önce yarattıkları enkazı bir temizlesinler. çaresiziz , üzgünüz, yapcak birşey yok gibi söylemler ekmek bekleyen çalışanlar için çözüm değil. önce yarattığınız KTHY ayağa kaldırın sonra elinizi çekin KTHY üzerinden görün o zaman KTHY nı.
  • Türkiye'ye başvurma sihirli formulünü ortaya atan Serdar Denktaş'tır. En mantıklısı onun gitmesidir para istemeye. Tabii Sabri Sabit Soyar'ı da alırsa daha renkli olur.Hep birlikte Yağdır Mevlam Paraaaa şarkısı eşliğinde AKP den para isterler bu iş biter. "Benden yok Atlasa bakın", dediler ama anlayan yok. O zaman be cancağızlarım neden adadan acil sermaye birikimi yoluna gitmezsiniz?Sebebi basit: O zaman şirket soyulamaz ki..Büyük oranın özelleştirileceği bir yapılanmaya gitmezseniz daha çok ağlarsınız. Politika-sendika-acenta sömürüsü ancak bu şekilde önlenir.Gerisi La Fonten'den masallar...Ya da bir türkü:Leyli leyli turnalar...
  • Tayyip Erdogan zamaninda demisti THYden kopmayin havacilik zor istir yapamassiniz diye ozamanin maliye bakani Ahmet Uzunun israrlariyla KTHY bizim olsun THYi istemiyoruz Turkiyeyi istemiyoruz demesi uzerine Erdogan sinirlenip ne haliniz varsa gorun ama sakin bidaha para istemeyin demistir.Simdi Tayyip erdoganla gorusmeye Ahmet Uzunuda gotursunler odur sorumlusu
  • Gereksiz özelleştirmeler yaparak insanları huzursuz edeceğinize, ercanı özelleştirin. KKTC nin yurt dışına açılan kapısı lokantalar tarafından işgal altında. Yetersizden de öte bir havalimanı. Bırakın yapsınlar. Yap işlet devret diye birşey var.
  • Toplantıda, Tüm Siyasi Parti Genel Başkanlarının her beraber Ankara gitmelerine ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan'dan KTHY'nin kurtarılmasını istemeye karar verildi. Talepler arasında KTHY ile birlikte KIBTEK ve DAÜ'nün durumunun da görüşülmesi ve KKTC'de hiçbir şekilde özelleştirme uygulanmaması için destek alınmaya çalışılacak.

Küçük, CTP-BG Genel Başkanı Ferdi Sabit Soyer, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı ve ÖRP Genel Başkanı Turgay Avcı ile gerçekleştirdiği toplantıdan sonra bir açıklama yaptı.

Küçük açıklamasında, parti liderlerine KTHY konusundaki çalışmalarını anlattığını, onların da kendisine önerilerini aktardığını söyledi.

KKTC Başbakanı İrsen Küçük, hükümetin bu konudaki çalışmalarının bir kaç günde tamamlanacağını ve yeniden konuyu değerlendireceklerini söyledi.

Küçük, “Konu acildir. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlayarak parti başkanlarıyla istişare edeceğiz” dedi.

Küçük, bir soru üzerine, şu anda Ercan Havaalanı ile ilgili bir özelleştirmenin söz konusu olmadığını vurguladı.

Parti başkanları ise toplantıdan sonra açıklama yapmadı.
 

Siyasilerin gündeminde KTHY var

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
siyasiler nezaman elini ayağını KKTC nin milli havayolundan çeeker işte o zman bu havayolu adam olur ama önce yarattıkları enkazı bir temizlesinler. çaresiziz , üzgünüz, yapcak birşey yok gibi söylemler ekmek bekleyen çalışanlar için çözüm değil. önce yarattığınız KTHY ayağa kaldırın sonra elinizi çekin KTHY üzerinden görün o zaman KTHY nı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'ye başvurma sihirli formulünü ortaya atan Serdar Denktaş'tır. En mantıklısı onun gitmesidir para istemeye. Tabii Sabri Sabit Soyar'ı da alırsa daha renkli olur.Hep birlikte Yağdır Mevlam Paraaaa şarkısı eşliğinde AKP den para isterler bu iş biter. "Benden yok Atlasa bakın", dediler ama anlayan yok. O zaman be cancağızlarım neden adadan acil sermaye birikimi yoluna gitmezsiniz?Sebebi basit: O zaman şirket soyulamaz ki..Büyük oranın özelleştirileceği bir yapılanmaya gitmezseniz daha çok ağlarsınız. Politika-sendika-acenta sömürüsü ancak bu şekilde önlenir.Gerisi La Fonten'den masallar...Ya da bir türkü:Leyli leyli turnalar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tayyip Erdogan zamaninda demisti THYden kopmayin havacilik zor istir yapamassiniz diye ozamanin maliye bakani Ahmet Uzunun israrlariyla KTHY bizim olsun THYi istemiyoruz Turkiyeyi istemiyoruz demesi uzerine Erdogan sinirlenip ne haliniz varsa gorun ama sakin bidaha para istemeyin demistir.Simdi Tayyip erdoganla gorusmeye Ahmet Uzunuda gotursunler odur sorumlusu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Gereksiz özelleştirmeler yaparak insanları huzursuz edeceğinize, ercanı özelleştirin. KKTC nin yurt dışına açılan kapısı lokantalar tarafından işgal altında. Yetersizden de öte bir havalimanı. Bırakın yapsınlar. Yap işlet devret diye birşey var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Toplantıda, Tüm Siyasi Parti Genel Başkanlarının her beraber Ankara gitmelerine ve Başbakan R.Tayyip Erdoğan'dan KTHY'nin kurtarılmasını istemeye karar verildi. Talepler arasında KTHY ile birlikte KIBTEK ve DAÜ'nün durumunun da görüşülmesi ve KKTC'de hiçbir şekilde özelleştirme uygulanmaması için destek alınmaya çalışılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000