07 Temmuz 2009, Salı 14:48:22

ONUR, SKY, FREEBIRD VE KTHY'YE GÜN DOĞDU

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları sektörün önünü açmaya ve yeni pazarlar üretmeye devam ediyor. Onur Havayolları, SKY Havayolları, Free Bird Havayolları ve KTHY için müjdeli haberi AirportHaber veriyor.
  • Arkadaslar sonucta ne kadar yolcu tasirsak o kadar ucak ve personel ihtiyaci dogacak ulkemizde istihdam artacak Birakin lutfen MHC yi filan. Iranli yolcular inanin bana bruksel deki turk yolcudan cok daha temiz ve egitimli insanlar. ve gelldiklerinde eglenmek icin ciddi para harcayan insanlar. iran 1. sinif olmayabilir ama 1 kurus harcamadan sadece denizimizi pis derileriyle kirletip oksijenimizi soluyup giden ingilizlerden daha iyidir.
  • sayin arkadaslarim o sirkete bu sirkete camur atmayi birakip, ilk once Turkce nasil kullanilir bir ogrenin. Hicbirseyden haberiniz yok. Butun 1. sinif ulkeler bizi kucaklayarak karsiliyorda bizimkiler mi gitmiyor. yapmayin ayip etmeyin lutfen. destek olun her zaman. Ozellikle Havacilik camiasinin tum Dunya da kan agladigi bir donemde. Not: Dizustu bilgisayar yabanci bir arkadasimin oldugu icin bazi Turkce karakterleri kullanamiyorum.
  • pegasus yıllardır tahran ucuşları yapıyor zaten ...
  • sadece Onur mu??? :) Tailwind haftalardır uçuyor İran'a...
  • Amsterdam Airlines'in arkasinda Mehmet Hasan Cebi oldugu icin birsey elde edemiyecekler , MHC tarihinde ne basarmiski ? Ams Airl bile kendi teknik ekibi yok , geri kalan ekipler sagdan soldan toplama , hic bir profesyonel deneyimli onderlik yapicak eleman olmadigi icin , Amsterdam airlines a guvenipte itimat edenler hayal etmeye devam etsinler , avrupanin krali belli ! Amsterdam Pazarinin imparatoru belli , kolay gelsin iyi ruyalar size !
  • suc bu iki usukacilarda degil bunlara bu sirketleri verenlerde suc anlamiyorum yaaa bu sirketleri
  • Belcika piyasasinda 5 euro cok onemli ben belcika sinirinda acentaciyim bilen bilir kim oldumu belcikada 5 euro daha ucuz oldu icin gidip ordan aliyorlar 5 euro icin calisilir mi kardesim tabi eskiden omer sen ve atik ozer vardi bu iki arkadasim zamninda cok kar yapip satarlardi nedense sonra birden hepsi dustu 5 euro ya kardesim yazik gunahtir
  • Yakinda mail gelecektir acentacilara belcika acentacilara maastrichten esb-asr icin Tabi iki sirket haric kendileri biliyor biri corendon diyeri de ne oldugu belli degil best mi turkuaz mi bordeaux mi anlamis degilim
  • ONUR AIR YANLIS ADAMI SECTINIZ BASKA ADAMLARLA GELIN BRUKSEL PAZARINA HASAN CEBI GIBI KISILERLE GELIN GIRIN BU PIYASAYA OTEKI MAL BIRSEY YAPAMIYOR DIYERI DE OYLE ZATEN CORENDONLA UCTUGU ICIN BELLI YANI SIRKET NE OLDU KENDISI GIBI
  • Peki bu uçaklar antalyaya direk sefer yapabileceklermi?yoksa yine bağlantılımı uçacaklar.sayın airporthaber yetkilileri bence iranlıları taşımak pek müjdeli haber değil:)

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü İran pazarını Türk Sivil Havacılığı’na açtı. İran’a uçmak için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne başvuran Onur Air, SKY Havayolları, Free Bird Havayolları ve KTHY için artık engel kalmadı. İran ile yapılan yoğun görüşmeler neticesinde bu şirketlere uçuş izni çıktı.

Türkiye için önemli bir pazar olan İran’a uçmak isteyen bu şirketler Charter uçuşlar yapabilecek.

 

Şimdilik sadece Onur Air’in charter seferler yaptığı İran’a bu izinle tüm şirketlerin önü açılmış oldu.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre İran Ulaştırma Bakanlığı Büyükelçilik aracılığı ile gönderdiği yazıda Türk şirketlerine izin verildiğini bildirdi.

 

AirportHaber Özel

ONUR, SKY, FREEBIRD VE KTHY'YE GÜN DOĞDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaslar sonucta ne kadar yolcu tasirsak o kadar ucak ve personel ihtiyaci dogacak ulkemizde istihdam artacak Birakin lutfen MHC yi filan. Iranli yolcular inanin bana bruksel deki turk yolcudan cok daha temiz ve egitimli insanlar. ve gelldiklerinde eglenmek icin ciddi para harcayan insanlar. iran 1. sinif olmayabilir ama 1 kurus harcamadan sadece denizimizi pis derileriyle kirletip oksijenimizi soluyup giden ingilizlerden daha iyidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sayin arkadaslarim o sirkete bu sirkete camur atmayi birakip, ilk once Turkce nasil kullanilir bir ogrenin. Hicbirseyden haberiniz yok. Butun 1. sinif ulkeler bizi kucaklayarak karsiliyorda bizimkiler mi gitmiyor. yapmayin ayip etmeyin lutfen. destek olun her zaman. Ozellikle Havacilik camiasinin tum Dunya da kan agladigi bir donemde. Not: Dizustu bilgisayar yabanci bir arkadasimin oldugu icin bazi Turkce karakterleri kullanamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
pegasus yıllardır tahran ucuşları yapıyor zaten ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sadece Onur mu??? :) Tailwind haftalardır uçuyor İran'a...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Amsterdam Airlines'in arkasinda Mehmet Hasan Cebi oldugu icin birsey elde edemiyecekler , MHC tarihinde ne basarmiski ? Ams Airl bile kendi teknik ekibi yok , geri kalan ekipler sagdan soldan toplama , hic bir profesyonel deneyimli onderlik yapicak eleman olmadigi icin , Amsterdam airlines a guvenipte itimat edenler hayal etmeye devam etsinler , avrupanin krali belli ! Amsterdam Pazarinin imparatoru belli , kolay gelsin iyi ruyalar size !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
suc bu iki usukacilarda degil bunlara bu sirketleri verenlerde suc anlamiyorum yaaa bu sirketleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Belcika piyasasinda 5 euro cok onemli ben belcika sinirinda acentaciyim bilen bilir kim oldumu belcikada 5 euro daha ucuz oldu icin gidip ordan aliyorlar 5 euro icin calisilir mi kardesim tabi eskiden omer sen ve atik ozer vardi bu iki arkadasim zamninda cok kar yapip satarlardi nedense sonra birden hepsi dustu 5 euro ya kardesim yazik gunahtir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yakinda mail gelecektir acentacilara belcika acentacilara maastrichten esb-asr icin Tabi iki sirket haric kendileri biliyor biri corendon diyeri de ne oldugu belli degil best mi turkuaz mi bordeaux mi anlamis degilim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ONUR AIR YANLIS ADAMI SECTINIZ BASKA ADAMLARLA GELIN BRUKSEL PAZARINA HASAN CEBI GIBI KISILERLE GELIN GIRIN BU PIYASAYA OTEKI MAL BIRSEY YAPAMIYOR DIYERI DE OYLE ZATEN CORENDONLA UCTUGU ICIN BELLI YANI SIRKET NE OLDU KENDISI GIBI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Peki bu uçaklar antalyaya direk sefer yapabileceklermi?yoksa yine bağlantılımı uçacaklar.sayın airporthaber yetkilileri bence iranlıları taşımak pek müjdeli haber değil:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000