29 Temmuz 2009, Çarşamba 09:04:21

"O PİLOTU TEŞHİS EDERİM"

KTHY, manken Senem Kuyucuoğlu'nun "Pilot havada benim için şov yaptı" açıklamasını "O manken kokpite girmedi" diyerek yalanladı. Kuyucuoğlu, iddialarının arkasında olduğunu söyledi...
  • Kimse bu pilot arkadaş bilelim ve gereğini yapalım. Yok, bu idda doğru değilse yine gereğini yapalım. Bu muhabbet gereğinden fazla uzadı. Bu kızın söyledikleri Havayolu şirketleri tarafından ihbar kabul edilerek işlem yapılmalı. İddalar doğru değilse bu manken için kanuni işlem başlatılmalı, hem TALPA tarfından hem de şirket tarafından.
  • Ya bırakın Allahaşkına,hiç mi görmediniz duymadınız.Oluyo böyle şeyler.Aklı işi dışında başka heryerde olan çooooook pilot var.Biraz güzelsen eee birde boylu poslu olup güzel giyindiysen.Çıkıverir hemen cockpıtten,dağları ben yarattım edasıyla.Öyle manken olmana falan da luzum yok yani.Gelmiş 50 yaşına,boyunca kızı var hala utanmadan çapkınlık peşinde.Ben olsan ismini bile söyler,dejenere ederdim.Ama tabiii fazla da kızamıyorum bu Pilot milletine. Çevrelerinde o kadar basit kızlar varki,onlarla muhattap ola ola yazık onlarda basitleşiyo gitgide.Bunlara ders falan olmaz bu olaylar.ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR.BEN OLSAM PEŞİNİ BIRAKMAM CÜMLE ALEME REZİL EDERİM BU ADAMI.
  • Kıbrıs'a İzmir'den sadece KTHY ve Pegasus adına İZAir uçuyor. Airport TV'nin haberlerinde manken kızımız (!!!) şuna benzer şeyler söyledi. ''Reklam yapacak olsam THY'de yaparım. KTHY tanınmıyor ki.'' gibisinden bişeyler söyledi. Kendisine çok ayıp. O zaman artık hep THY ile uçsun. Model olduğunu anlamışmış. Sanki alnında yazıyor. Her güzel model olsa... Bu arada uçuş sırasında pilotun böyle birşey yapacağını hiç sanmıyorum. O sırada kabin memurları ayakta. Herhangi bir yolcu da ayakta olabilir. Çok tehlikeli...
  • İzmir Ercan uçan fazla şirket yok ki yahu?? hangi firma bu??Naci nin uçtuğu şirket olmasın sakın??
  • 18 yaşındaki "tutucu yetişmiş" yetme, şimdiden tecrübe kazanmış. İleride çok kişinin başını yakacağa benziyor. Daha önemlisi, testosteron hormonları içinde boğulan meslektaşlarım da artık akıllansınlar!
  • Sıkı durun millet! Herkesin sandığı üzere, hadisenin yaşandığı uçak KTHY uçağı değilmiş. İzmir-Ercan uçan başka(!) bir şirketin pilotuymuş bu kadar hadiseye aktör olan. Ben ismini söylemeyeyim firmanın. Ama beni bilenler, "hadisenin bu firmada yaşandığını öğrenince hiç şaşırmadığımı" söylediğimde şıp diye anlayacaklardır bizim "yalıçapkını"n firmasını... :)
  • "çünkü model olduğumuzu anladı" hahahhaa çok güldürdün beni sayın modelim çoook
  • Yapma be , seni kim tanır , Allah askina , bu hanımefendiye bir büyügü akıl vermiş, yada büyüklerine özenmiş kesin, zavallı mankencik
  • Bırakın pilotları taşlamayı, uçmakdan geçtim, o uçaklarım motorunu çalıştırıp yandaki park yerine park edemezsiniz,.....
  • Senin gibilerde YERDE kendini şey sanır, havada iki sallandımı dut yemiş bülbül olurlar :))

Türkiye ikinci güzeli Senem Kuyucoğlu’nun “Defile için KTHY uçağıyla Kıbrıs’a uçuyordum. Pilot kokpite davet etti. Çapkınlık yapmak istediğini anladım, ona ders vermek için kokpite gittim. ’Uçak sallanmasından hoşlanıyorum’ dedim. O da benim için uçağın burnunu aşağı indirip yukarı kaldırdı” sözleri Kıbrıs Türk Hava Yolları’nı karıştırdı. Dün konuyla ilgili şirket içerisinde soruşturma başlatan KTHY, mankenin sözlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. KTHY Basın Sorumlusu Burcu Dolmacı, yolcu listelerinden Kuyucuoğlu’nun 14 Kasım 2008 tarihinde İstanbul’dan Ercan Havaalanı’na gittiğini, 2 gün sonra döndüğünü tespit ettiklerini söyledi. Dolmacı, “Her iki tarihte de uçaklarımızda görevli olan pilotlarımızı, kabin memurlarını bilgilerini almak üzere genel müdürlüğe çağırdık. Yaptığımız görüşmede yolcunun kurallar gereği kokpite davet edilmediği ve uçuş sırasında kokpite girmediği personelimiz tarafından teyit edildi” dedi. Bu açıklama üzerine gözler yine ünlü mankene çevrildi. Sözlerinin arkasında olduğunu söyleyen Kuyucuoğlu şöyle konuştu:

“Arkadaşım olaya şahit”

“Kimseye iftira atmıyorum. O gün kokpite İzmirli manken arkadaşımla birlikte girdik. Orada yaşananları çok net hatırlıyorum. Orta yaşlı, saçları biraz uzun ve yandan taralıydı. Aslında kimseyi deşifre etmek istemem ama sonuçta o adam benden daha fazla kazanıyor ve işine biraz saygılı olsun. Ben bu olayı bir magazin programında değil uçaklarla ilgili bir yayında açıkladım. Fakat bazı yerlerde kokpitte çok avam bir şeyler yaşanmış gibi yazılmış. Ben daha 18 yaşında bir genç kızım. Yaşam tarzım çok farklı. Elime erkek eli bile değmedi. Tutucu bir ailede yetiştim. Yemin ederim ben o kokpite pilota ders vermek için gittim. O hava yolları isterse gidip teşhis ederim. Kaç kişi arasından onu yine tanırım. Hatta yanımdaki arkadaşımı da götürebilirim. Pilot gayet rahattı sanki sürekli olarak bunu yapıyormuş gibiydi. Kokpite bizi telefon numaralarımızı istemek için çağırdı bence. Amacı daha sonra görüşmek olabilir. Çünkü model olduğumuzu anladı.”

Kokpite girmek yasak

Sivil havacılık kurallarına göre uçuş sırasında görevli uçuş ekibi dışında kokpite kimse alınmıyor. Uzmanlar olayın üzerinden 7 aydan fazla süre geçtiği, ’CVR’ olarak adlandırılan kokpitteki sesleri alan cihazın kayıtlarının uzun süre geçmesi nedeniyle silindiğine dikkat çekti.

(Vatan)

"O PİLOTU TEŞHİS EDERİM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 15 yıl önce
Kimse bu pilot arkadaş bilelim ve gereğini yapalım. Yok, bu idda doğru değilse yine gereğini yapalım. Bu muhabbet gereğinden fazla uzadı. Bu kızın söyledikleri Havayolu şirketleri tarafından ihbar kabul edilerek işlem yapılmalı. İddalar doğru değilse bu manken için kanuni işlem başlatılmalı, hem TALPA tarfından hem de şirket tarafından.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya bırakın Allahaşkına,hiç mi görmediniz duymadınız.Oluyo böyle şeyler.Aklı işi dışında başka heryerde olan çooooook pilot var.Biraz güzelsen eee birde boylu poslu olup güzel giyindiysen.Çıkıverir hemen cockpıtten,dağları ben yarattım edasıyla.Öyle manken olmana falan da luzum yok yani.Gelmiş 50 yaşına,boyunca kızı var hala utanmadan çapkınlık peşinde.Ben olsan ismini bile söyler,dejenere ederdim.Ama tabiii fazla da kızamıyorum bu Pilot milletine. Çevrelerinde o kadar basit kızlar varki,onlarla muhattap ola ola yazık onlarda basitleşiyo gitgide.Bunlara ders falan olmaz bu olaylar.ALIŞMIŞ KUDURMUŞTAN BETERDİR.BEN OLSAM PEŞİNİ BIRAKMAM CÜMLE ALEME REZİL EDERİM BU ADAMI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kıbrıs'a İzmir'den sadece KTHY ve Pegasus adına İZAir uçuyor. Airport TV'nin haberlerinde manken kızımız (!!!) şuna benzer şeyler söyledi. ''Reklam yapacak olsam THY'de yaparım. KTHY tanınmıyor ki.'' gibisinden bişeyler söyledi. Kendisine çok ayıp. O zaman artık hep THY ile uçsun. Model olduğunu anlamışmış. Sanki alnında yazıyor. Her güzel model olsa... Bu arada uçuş sırasında pilotun böyle birşey yapacağını hiç sanmıyorum. O sırada kabin memurları ayakta. Herhangi bir yolcu da ayakta olabilir. Çok tehlikeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İzmir Ercan uçan fazla şirket yok ki yahu?? hangi firma bu??Naci nin uçtuğu şirket olmasın sakın??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
18 yaşındaki "tutucu yetişmiş" yetme, şimdiden tecrübe kazanmış. İleride çok kişinin başını yakacağa benziyor. Daha önemlisi, testosteron hormonları içinde boğulan meslektaşlarım da artık akıllansınlar!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sıkı durun millet! Herkesin sandığı üzere, hadisenin yaşandığı uçak KTHY uçağı değilmiş. İzmir-Ercan uçan başka(!) bir şirketin pilotuymuş bu kadar hadiseye aktör olan. Ben ismini söylemeyeyim firmanın. Ama beni bilenler, "hadisenin bu firmada yaşandığını öğrenince hiç şaşırmadığımı" söylediğimde şıp diye anlayacaklardır bizim "yalıçapkını"n firmasını... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
"çünkü model olduğumuzu anladı" hahahhaa çok güldürdün beni sayın modelim çoook

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yapma be , seni kim tanır , Allah askina , bu hanımefendiye bir büyügü akıl vermiş, yada büyüklerine özenmiş kesin, zavallı mankencik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bırakın pilotları taşlamayı, uçmakdan geçtim, o uçaklarım motorunu çalıştırıp yandaki park yerine park edemezsiniz,.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Senin gibilerde YERDE kendini şey sanır, havada iki sallandımı dut yemiş bülbül olurlar :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000