25 Mart 2009, Çarşamba 08:11:22

LSG Sky Chefs'ten SunExpress tarifesi

Catering şirketi LSG Sky Chefs, Türkiye'de hizmet verdiği havayolu şirketlerinden biri olan SunExpress ile yaptığı 'buy on board' hizmetini zenginleştiriyor.
  • Lsg denetlesinler bakalım güney amerikadan ne olduğu belirsiz et ve süt ürünleri kullanıyolar sonrada hijyenden bahsediyolar
  • bu işin (havayolu ikram) a sını bilmeyenler profesyonellikten bahsedince garip oluyor biraz.Yukardan aşağıya bilmezler ekibini biraraya toplamak da ancak bu kadar başarı ile yapılabilirdi. Başkalarına laf edeceğinize kendinize bakın. İkinci sınıf adamlarla birinci sınıf iş yapılmaz.
  • sun express ingiliz kaşığı ile alman b.ku yemeye bayılır.Türk olmasın, Türkiyeden olmasın da nereden olursa olsun.geçmiştedebir laptop mevzusu olmuş pilotları kaçakçılığa zorlamışlar bazılarının şıkayeti üzerine rezalet son anda önlenmişti.
  • do co da bildiğim kadarıyla avusturya kokenli bir şirket. lsg sun ex in uctuğu tum meydanlarda hizmet veren bir şirket, fiyat konusunda ve hosgoru konusunda cok cazip yaklaşmaktalar sun expresse. sun expressin lsg ile çalışmasının tek sebebi cok daha profosyonel olmaları ve şirket beklentilerine do co dan cok daha iyi hitap edebilmesidir.
  • Bu arkadaşlar uçak troleyi ve buzdolabı arasındaki farkı çabucak öğrenip ikramcı da olmuşlar.. kolay Gelsin
  • Sun express THY nin ortak markası ve Türkiye menşeili bir şirket olarak catering hizmetini neden Turkis Do&Co dan almıyorda Lufthansanın LSG sinden alıyor merak ettim açıkçası. Her ne kadar Lufthansa ile ortakda olsak ülkemizin menfaatleri 1.planda olması gerekli kanımca ama işin içini bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa eğer.
  • Sunexpress ne yaparsa güzel yapar diğerleride ondan öğrenir

LSG Sky Chefs, 'buy on board' konseptini geliştirerek yolculara ünlü restoran zincirlerinin yemeklerini sunmaya başlayacak.

LSG Sky Chefs Türkiye Genel Müdürü Atilla Ergenç, "SunExpress yetkilileri ve bizim ekip Almanya'da birtakım hazırlıklar içindeler. Tamamen konseptleri değiştiriyoruz. Teknoloji, Almanya'da hazırlandı. Havayolu şirketleri, satışı daha çabuk yapabilecek ve yolcuya daha iyi pazarlayabilecekler. Biz de bu işleri daha kolay yapabilmeleri için birtakım çalışmalar yaptık. Devletimiz de bunu uzun zamandır istiyordu. Şu ana kadar hiç kimse uçakta fiş veremedi. Fiş kesmeye uygun cihaz bulundu. Sadece, bu cihazın içine bir chip yerleştirilmesi gerekiyor. Maliye Bakanlığı onayladıktan sonra da uçakta fiş verebileceğiz. SunExpress ile gerçekleştirdiğimiz workshop, bunun ne kadar gerekli olduğunu ve bugüne kadar yapılmamasının ne kadar büyük hata olduğunu ortaya koydu. Bizim doğrularımız ve onlarınki örtüştü. Şu anda, aynı lisanı konuşan iki şirket var" dedi.

Ergenç, "Yapmak istediğinizi ve ne kadar harcayabileceğinizi bize bildiriyorsunuz. Biz de 10 gün üzerinde çalışıp, sunumumuzu yapıyoruz. Müşterek kararlar alınıp uygulanıyor. Yani, bedele karşı hizmet dönemi başladı. İkramda yeni bir konsept hedeflemiştik, planlarımız da 2008'in sonunda bitirmekti. Ancak, önümüzdeki ayı bulacak gibi gözüküyor. Değişik ürünler yaptık, bunları da çalıştığımız bazı havayollarına sunduk. Örneğin, KTHY için inanılmaz bir konsept hazırladık. Hem havayollarının bütçelerine uygun; hem de hiç görmedikleri değişik mönüler hedefliyoruz. '20 yıl önce havayollarında ne varsa şimdi de o var' anlayışını yıkmak arzusundayız. Örneğin, İzmir'in meşhur kumrusu gibi çok şık, ıslak sandviçler yapacağız. Yaklaşık 80 değişik konsept üretildi. Herkes, bu ürünlerin içinden seçtiklerine karar verecek. Yaklaşık 1 yıldır geliştirdiğimiz bir programla İtalya'dan bile günlük hangi yemeği, kaç adet ve kime sattığımızı görmek mümkün olacak. Kamera sistemlerini yeniledik. Ben, ya da benim patronum, tüm operasyonu dilerse evden izleyebilir" dedi.

LSG Sky Chefs'ten SunExpress tarifesi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
Lsg denetlesinler bakalım güney amerikadan ne olduğu belirsiz et ve süt ürünleri kullanıyolar sonrada hijyenden bahsediyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bu işin (havayolu ikram) a sını bilmeyenler profesyonellikten bahsedince garip oluyor biraz.Yukardan aşağıya bilmezler ekibini biraraya toplamak da ancak bu kadar başarı ile yapılabilirdi. Başkalarına laf edeceğinize kendinize bakın. İkinci sınıf adamlarla birinci sınıf iş yapılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sun express ingiliz kaşığı ile alman b.ku yemeye bayılır.Türk olmasın, Türkiyeden olmasın da nereden olursa olsun.geçmiştedebir laptop mevzusu olmuş pilotları kaçakçılığa zorlamışlar bazılarının şıkayeti üzerine rezalet son anda önlenmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
do co da bildiğim kadarıyla avusturya kokenli bir şirket. lsg sun ex in uctuğu tum meydanlarda hizmet veren bir şirket, fiyat konusunda ve hosgoru konusunda cok cazip yaklaşmaktalar sun expresse. sun expressin lsg ile çalışmasının tek sebebi cok daha profosyonel olmaları ve şirket beklentilerine do co dan cok daha iyi hitap edebilmesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu arkadaşlar uçak troleyi ve buzdolabı arasındaki farkı çabucak öğrenip ikramcı da olmuşlar.. kolay Gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sun express THY nin ortak markası ve Türkiye menşeili bir şirket olarak catering hizmetini neden Turkis Do&Co dan almıyorda Lufthansanın LSG sinden alıyor merak ettim açıkçası. Her ne kadar Lufthansa ile ortakda olsak ülkemizin menfaatleri 1.planda olması gerekli kanımca ama işin içini bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yazarsa eğer.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sunexpress ne yaparsa güzel yapar diğerleride ondan öğrenir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000