14 Mayıs 2010, Cuma 17:59:17

KTHY'YE SÜRPRİZ TALİP

Turizm sektörünün farklı bölümlerinde faaliyet gösteren 5 birlik, Kıbrıs Türk Hava Yolları’na (KTHY) talip olduğunu açıkladı.
  • hah bir bu kuruluşlar eksikti onlarda ortaya çıktı. Daha önce herhangi bir havayolu yönettiniz mi ? Havacılık konusundaki tecrübeniz nedir ? İşte bu zihniyetle batırdınız bu şirketi. Sektörü bilmeden yönetmeye çalışanların sonucunda bu hale geldik. Siz gidin araba kiralayın. Şirketi de profesyoneller yönetsin.
  • Bu şirkete bu hali ile kim ortak olur ? Sizin paranız olsa yatırır mısınız ? Yatırında yöneticiler 5 - 10 milyar daha fazla maaş alsın.
  • HER KESMIN KATHISINA IHTIYAC VARDIR BU SEBEPLE PARASI KARSILIGI ORTAKLIK ALACAK HER KURUM ORGANIZASYON SAHIS A HOSGELDINIZ DENMELI HATTA PATATES LIMON URETICISI BIRLIK VE KOOPERATIFLERI DE ORTAK EDIN O GARIPLERIN KARGOLARIDA YURT DISINA INDIRIMLI TASINSIN REKABET EDEBILSINLER SIZ GULMEYE DEVAM EDIN BU PARAYI BULACAK BU SIRKETI YASATACAKLAR CUNKU KARARLI GORUNUYORLAR
  • Allahın izininle peygamberin izininle olmuyor işte. Gele gele bu günlere geldiler. Örümcek bağlamış kafalar temizlenmeden hiçbir şey olmaz. Gidin Türkiyede eğitim alın sivil havacılık üstüne. THY na gidin. Çelebiye gidin, havaşa gidin. birilerine gidinde eğitin kendinizi.
  • KTHY Bizim Milli Havayolumuz.KTHY Allahın izniyle batmayacak ! Konuyla ilgisiz saçma yorumlar yazmayın lütfen.Sonuna kadar KTHY. Hem istedikten sonra ve biraz gayret ettikten sonra düzelir.Başarmak istedikten sonra...
  • KTHY yıllar önce batmış zaten. Dünyadan bihaber başkanlarla, yöneticilerle nereye gidecek acaba ? Atın hepsini atın. Profesyonel çağdaş yöneticiler getirin başımıza...
  • DA KİMSENİN HABERİ YOK GALİBA 150 MİL $ BORCU OLAN BİR KURULUŞU KİM İSTER
  • Kesinlikle imkansız 5 kuruluştun tüm parası ne kadar? Ne kadarını KTHY için ortaya koyuyorlar. Hepsi bir araya gelse bir uçak parasını daha doğrusu bir uçağın kirasını ödeyemezler. Tamamen asparagas bir haber. Düne kadar siyasilerin çiftliği olan KTHY bundan sonra STK ların çiftliğine mi dönüştürülmek isteniyor. Parayı hükümet versin patronluğu Kitob vb yapsın. Ne güzel değil mi?
  • burada kthy nin düzlüğe çıkmasını istemeyen kişiler para karşılığımı yazıyorlar bu eleştirileri acaba merak ediyorum vallahi KTHY batmaz boşuna heveslenmeyin
  • özel havayolu şirketleri tabiki bu oluşumu karalamak için elinden geleni yapacak çünkü misafirlerinizin dışında taşıdıkları yolcu %15 civarında. bu oluşuma onay vermelerini beklemek enayilik olur. özel bir şirket yetkilisinin konuyu duyduğu zaman "çıldırdım" sözünü söylemesi bunun en somut örneğidir.
Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği’nden (KITSAB) yapılan yazlı açıklamada, “10 Mayıs 2010 tarihinde Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun talebi doğrultusunda, yoğun bir çalışma içerisine giren turizm sektörü ve işadamları, milli havayolumuz yeniden yapılandırılarak yaşatılması gerektiğini belirterek KTHY’ye talip olduk” denildi.

KITSAB, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği (KITOB), Kıbrıs Türk Restorancılar Birliği (RESBİR), Kıbrıs Türk Rehberler Birliği (KITREB) ile Kiralık Araç İşletmecileri Birliği (KAİB) imzasını taşıyan açıklamada, KTHY’nin yeniden yapılandırılarak ülke ekonomisi, eğitim ve turizm sektörüne yararlı hizmet vermesinin mümkün olduğu kaydedildi.

Açıklamada, KITSAB, KITOB, RESBİR, KITREB ve KAİB’in KTHY’ye olan talebin Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy’a yazıyla bildirildiği kaydedildi.

Açıklamada, Cumhurbaşkanı Eroğlu’nun sektöre güvenerek yaptığı çağrıya, sektörün “elini taşın altına koyarak” olumlu cevap verdiği kaydedildi.
(Kıbrıspostası)
KTHY'YE SÜRPRİZ TALİP

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
hah bir bu kuruluşlar eksikti onlarda ortaya çıktı. Daha önce herhangi bir havayolu yönettiniz mi ? Havacılık konusundaki tecrübeniz nedir ? İşte bu zihniyetle batırdınız bu şirketi. Sektörü bilmeden yönetmeye çalışanların sonucunda bu hale geldik. Siz gidin araba kiralayın. Şirketi de profesyoneller yönetsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu şirkete bu hali ile kim ortak olur ? Sizin paranız olsa yatırır mısınız ? Yatırında yöneticiler 5 - 10 milyar daha fazla maaş alsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HER KESMIN KATHISINA IHTIYAC VARDIR BU SEBEPLE PARASI KARSILIGI ORTAKLIK ALACAK HER KURUM ORGANIZASYON SAHIS A HOSGELDINIZ DENMELI HATTA PATATES LIMON URETICISI BIRLIK VE KOOPERATIFLERI DE ORTAK EDIN O GARIPLERIN KARGOLARIDA YURT DISINA INDIRIMLI TASINSIN REKABET EDEBILSINLER SIZ GULMEYE DEVAM EDIN BU PARAYI BULACAK BU SIRKETI YASATACAKLAR CUNKU KARARLI GORUNUYORLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allahın izininle peygamberin izininle olmuyor işte. Gele gele bu günlere geldiler. Örümcek bağlamış kafalar temizlenmeden hiçbir şey olmaz. Gidin Türkiyede eğitim alın sivil havacılık üstüne. THY na gidin. Çelebiye gidin, havaşa gidin. birilerine gidinde eğitin kendinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY Bizim Milli Havayolumuz.KTHY Allahın izniyle batmayacak ! Konuyla ilgisiz saçma yorumlar yazmayın lütfen.Sonuna kadar KTHY. Hem istedikten sonra ve biraz gayret ettikten sonra düzelir.Başarmak istedikten sonra...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY yıllar önce batmış zaten. Dünyadan bihaber başkanlarla, yöneticilerle nereye gidecek acaba ? Atın hepsini atın. Profesyonel çağdaş yöneticiler getirin başımıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
DA KİMSENİN HABERİ YOK GALİBA 150 MİL $ BORCU OLAN BİR KURULUŞU KİM İSTER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesinlikle imkansız 5 kuruluştun tüm parası ne kadar? Ne kadarını KTHY için ortaya koyuyorlar. Hepsi bir araya gelse bir uçak parasını daha doğrusu bir uçağın kirasını ödeyemezler. Tamamen asparagas bir haber. Düne kadar siyasilerin çiftliği olan KTHY bundan sonra STK ların çiftliğine mi dönüştürülmek isteniyor. Parayı hükümet versin patronluğu Kitob vb yapsın. Ne güzel değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
burada kthy nin düzlüğe çıkmasını istemeyen kişiler para karşılığımı yazıyorlar bu eleştirileri acaba merak ediyorum vallahi KTHY batmaz boşuna heveslenmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
özel havayolu şirketleri tabiki bu oluşumu karalamak için elinden geleni yapacak çünkü misafirlerinizin dışında taşıdıkları yolcu %15 civarında. bu oluşuma onay vermelerini beklemek enayilik olur. özel bir şirket yetkilisinin konuyu duyduğu zaman "çıldırdım" sözünü söylemesi bunun en somut örneğidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000