11 Haziran 2010, Cuma 13:04:03

KTHY'DE YAŞANANLAR MASAYA YATIRILIYOR

Haftalık havacılık tartışma programı Fikir Fırtınası, final bölümüyle karşınıza geliyor.
  • hiç fırtınanın finali olurmu.esmeye devam eserkende taşları yerinden oynatmaya devam.dördünüzede sevgiler saygılar....
  • KTHY'nin işletme hakkının HAVAK' devredilmesi önerisi tartışılmalıdır. Tüm hava yollarının bakım kuruluşlarının terminal işletmecilerinin ve yer hizmetleri kuruluşlarının üye olduğu HAVAK Bu işi yapabilir. Fikir Fırtınası programında bu konunun gündeme getirilmesi önerisini destskliyorum.

Sefa İnan, Oktay Erdağı, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası programı sezonun son bölümüyle ekranlara geliyor.

Havacılık sektörünün öne çıkan konularının özgürce tartışıldığı Türkiye’nin tek canlı havacılık tartışma programı Fikir Fırtınası, yine önemli konu başlıklarının tartışılacağı bölümle sezonu sonlandırıyor.

İşte Fikir Fırtınası’ndan bazı konu başlıkları…

İhalesi yılan hikayesine dönen KTHY’de son durum ne? İhale süreci çıkmaza mı girdi? ‘KTHY peşkeş çekiliyor’ iddiaları doğru mu? KKTC  ve Türkiye’den canlı telefon bağlantılarıyla KTHY ihalesi enine boyuna bu programda tartışılacak.

Haftanın öne  çıkan bir başka konusu ise teknisyenlerin hat bakım müdürü olmamasını isteyen TÖSHİD’in girişimi… TÖSHİD neden teknisyen yerine mühendis yönetici istiyor?

Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 21:00’de Fikir Fırtınası’nda…

 

KTHY'DE YAŞANANLAR MASAYA YATIRILIYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
hiç fırtınanın finali olurmu.esmeye devam eserkende taşları yerinden oynatmaya devam.dördünüzede sevgiler saygılar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY'nin işletme hakkının HAVAK' devredilmesi önerisi tartışılmalıdır. Tüm hava yollarının bakım kuruluşlarının terminal işletmecilerinin ve yer hizmetleri kuruluşlarının üye olduğu HAVAK Bu işi yapabilir. Fikir Fırtınası programında bu konunun gündeme getirilmesi önerisini destskliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000