08 Haziran 2010, Salı 19:54:28

KTHY'DE SON DURUM NE?

KTHY'ye ortak arayışı için açılan ihale tartışmalara neden oldu. KKTC'liler sokağa döküldü, iddialar havada uçuştu. O sürece Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş canlı yayında anlatıyor.
  • Tüm KKTC AtlasJete karşı ayaklandı. Bugün grevler olacak ve ortalık birbirine girecek. AtlasJet bence artık mümkünse KKTC ye uçmasın. Buradan yolcu bulma şansı sıfır.
  • tüm Kıbrıs'da olduğu gibi,bu şirketi de yiyin ( zaten yediniz bitirdiniz) nasılolsa Türkiye kurtarır :(
  • Bakıyorum bütün yorumlar AtlasJet tarafından yazılmış. KKTC halkı sizi istemiyor daha neden uğraşıyorsunuz anlamak zor.
  • Evet Atlasla anlasilmasin diye ugrasanlar ve Serdar Denktas yarindan itibaren ucak sayisi 4e dusuyor ve artik KTHY charter firmasi oluyor devam etsinler tas koymaya Atlasta vazgececek bu durumda iyice degeri dusecek kendi kendine yok olup gidecek sirket boylece kina yaksinlar karsi cikanlar serdar denktastan maaslarimizi istiyoruz madem karsi cikiyo o versin alacaklarimizi yada susup otursun.
  • stres yüzünden malesef herkes gergin ve bu çalışanlar için çok tehlikeli bir durum bundan herkes etkileniyor valiz atandan tutun teknisyeninden pilotundan bilet satıştan ve herşeyden önemlisi evlerimizde ki çocuklarımızı da etkilemiş durumda markete giderken 1 ekmek almak için oğlumdan gizli gittim bugün hani oda gelirse yemiş isteyecek nasıl söyleyebilirim yaşananları parasızlığımı nereye kadar borca alabilirim yeter yaa
  • Serdar Denktaş kim ki çok mu parası var ? şirketin 100 mılyon dolar borcu var neyle ödemeyi düşünüyo sadece reklam kendi reklamını yapıyo geçti eline bi konu herkezın konustuğu atıyo tutuyo... insanlar ona güvenseydi seçimleri kazanırdı :) neyi başarmışda bi havayolunu düzlüğe çıkaracak ??? laf olsun torba dolsun, kıbrıslıdan ne havayolu şirketi işletmesi olur nede WC işletmesi, TCliler olmadan su içemezler...
  • serdar denktaş özelleştirmeye karşı çıkıyor.iyide deniz bitmiş.100 mılyon dolar borç var.670 personel.çözüm yok.ısrar etmek niye.daha yenilecek birşey kalmamış biri serdara anlatsın.teklif zarfı kayıp.ne lakayıt şirket bunlarla atlasda baş edemez.
  • Atlas ın KTHY ye talebi siyaset kokuyor. Hükümet KTHY ye yapmak istediği yardımı Atlas Jet üzerinden yaparak hükümet üyelerinin kişisel nemalanmasını sağlayabilir.Bekleyin ve görün
KTHY'nin özelleştirilme sürecinde ilginç gelişmeler yaşanırken iddialar havada uçuşuyor. Özelleştirme tarihinden önce bir havayolu şirketi ile ön protokol imzalandığı iddiaları ise ortalığı karıştırdı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş canlı yayında ihale sürecini değerlendirecek.

Denktaş'ın telefonla katılacağı Airport TV Ana Haber bülteni bu akşam saat 20.00'de başlıyor. 

( Tekrarını saat 00.00'dan itibaren izleyebilirsiniz)
KTHY'DE SON DURUM NE?

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tüm KKTC AtlasJete karşı ayaklandı. Bugün grevler olacak ve ortalık birbirine girecek. AtlasJet bence artık mümkünse KKTC ye uçmasın. Buradan yolcu bulma şansı sıfır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tüm Kıbrıs'da olduğu gibi,bu şirketi de yiyin ( zaten yediniz bitirdiniz) nasılolsa Türkiye kurtarır :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bakıyorum bütün yorumlar AtlasJet tarafından yazılmış. KKTC halkı sizi istemiyor daha neden uğraşıyorsunuz anlamak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Evet Atlasla anlasilmasin diye ugrasanlar ve Serdar Denktas yarindan itibaren ucak sayisi 4e dusuyor ve artik KTHY charter firmasi oluyor devam etsinler tas koymaya Atlasta vazgececek bu durumda iyice degeri dusecek kendi kendine yok olup gidecek sirket boylece kina yaksinlar karsi cikanlar serdar denktastan maaslarimizi istiyoruz madem karsi cikiyo o versin alacaklarimizi yada susup otursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
stres yüzünden malesef herkes gergin ve bu çalışanlar için çok tehlikeli bir durum bundan herkes etkileniyor valiz atandan tutun teknisyeninden pilotundan bilet satıştan ve herşeyden önemlisi evlerimizde ki çocuklarımızı da etkilemiş durumda markete giderken 1 ekmek almak için oğlumdan gizli gittim bugün hani oda gelirse yemiş isteyecek nasıl söyleyebilirim yaşananları parasızlığımı nereye kadar borca alabilirim yeter yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Serdar Denktaş kim ki çok mu parası var ? şirketin 100 mılyon dolar borcu var neyle ödemeyi düşünüyo sadece reklam kendi reklamını yapıyo geçti eline bi konu herkezın konustuğu atıyo tutuyo... insanlar ona güvenseydi seçimleri kazanırdı :) neyi başarmışda bi havayolunu düzlüğe çıkaracak ??? laf olsun torba dolsun, kıbrıslıdan ne havayolu şirketi işletmesi olur nede WC işletmesi, TCliler olmadan su içemezler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
serdar denktaş özelleştirmeye karşı çıkıyor.iyide deniz bitmiş.100 mılyon dolar borç var.670 personel.çözüm yok.ısrar etmek niye.daha yenilecek birşey kalmamış biri serdara anlatsın.teklif zarfı kayıp.ne lakayıt şirket bunlarla atlasda baş edemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Atlas ın KTHY ye talebi siyaset kokuyor. Hükümet KTHY ye yapmak istediği yardımı Atlas Jet üzerinden yaparak hükümet üyelerinin kişisel nemalanmasını sağlayabilir.Bekleyin ve görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000