14 Kasım 2009, Cumartesi 10:49:45

"KTHY'DE SENDİKANIN ROLÜ ÇOK BÜYÜK"

Airport TV’de haftanın gündeminin değerlendirildiği Fikir Fırtınası programında dün akşam yine birbirinden ilginç ve önemli konular masaya yatırıldı.
  • cas ta çalışan personelin tümü KTHY personelidir 700 kişi içerisine onlarda dahildir
  • Yer hizmetleri CAS tarafından yapılmıyor mu ? THY ve Atlas Jet'e IST Handling hizmet vermiyor mu ?
  • programınız güzel özellikle beni ilgilendiren konu KTHY ama burada gözden kaçan bir nokta olduğuna inanıyorum oda KTHY de 700 personel varsa bunun sebebi Kuzey Kıbrıs ta tüm hizmetleri handling, kargo,teknik ve ikramı kendisi yapmaktadır tekrar değerlendirilirse memnun olurum
  • Programınız havacılık sektörüne büyük katkı sağlıyor bu programda THY,KTHY,ONUR ve FREBİRD hakkında ortaya koyduğunuz görüşleri çok takdir ettim. Yer hizmetlerinin kalitesizliği konusunda çok haklıydınız. Çok tarafsız bir programdı bizi çok aydınlattınız ALLAH'da sizi aydınlattınız. Programınızın devamını diliyorum. Biz programınızı eğitim programı olarak seğrediyoruz. Çok aydınlanıyoruz. Öğrenci
  • Sefa bey herzaman olduğu gibi yine formundaydınız her konuda bizi çok aydınlattınız teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr
  • KTHY hakkında ortaya konan görüşlerin tamamına katılıyorum. Umarımki KKTC yetkilileri bu konuyu ciddiyetle ele alır.
  • İsrar etme ismimi yazamam ben haddimi bilirim. Bende senin gibi dünyanın unuttuğu havacılığı bilenlerdenim. Yazarsam 10 yıllık genç mühendisler ikimizide Dokümanlara EK diğe koyar ve bu adamların söylediklerini dinleyin ancak yaptıklarını sakın yapmayın SAFA veya SANA denetimlerinde bulgu yersiniz diğede altına not düşerler.
  • Yazdığın üç yorumuda dikkatlice okudum üzülerek söylemeliyimki ben haklıyım. Sizin bildiğiniz havacılığı dünya unuttu. Artık Afrikada bile uçakların uçuşaelverişliliğini Sivil havacılıklar yapmıyor. Şirketlerin kendi kalite ve teknik departmanları yapıyor. Ancak Türkiyede böyle bir kalite dept. veya teknik dept olmadığı için SHGM yapmak zorunda kalıyor. Senin gibi boş konuşanların sayısı fazlada EASA havacılığını bilen adam sayısı az.
  • ARKADAŞ EĞER İSMİMİ DUYARSAN KORKARSIN ÇÜNKÜ BENDEN SONRA HAVACI OLDUĞUN BELLİ ...BEN........... İSTEMEM ...BUNU ANLAMAN DA ZORDUR..MADEM ÇOK DELİKANLISIN ÖNCE SEN YAZ SANA SONRA BEN YAZAYIM ..TERS GELİRSE ÜZÜLME HAYAT BU ..GERÇEKLER ACIDIR.
  • KİMSE SN ERDAĞIN ŞAHSINA VEYA SHGM ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN ŞAHSINA YAŞAMLARINA VEYA ÖZEL HAYATLARINA YAZI YAZMADI..SADECE SHGM ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN UÇAK TİP KURSU GÖRMEDEN YAPTIKLARI DENETİMLER SADECE KAĞIT ÜZERİNDEDİR..BUNU ONLARDA İNKAR ETME ŞANSI OLMADIKLARINI BİLİRLER ..EĞER BİR UÇAK BAKIM ÇIKIŞI YETKİLENDİRME İÇİN KONT EDİLECEKSE BUNU SHGM ÇALIŞAN VE KONT YAPACAK ARKADAŞIN MUTLAKA BİLMESİ LAZIM DİYORUM..EĞER TÜM YER TESTLERİNİ BİLMİYORSA NEYİ VE NASIL YETKİ VERECEK ..YAPMAYIN DOĞRU YAZILMIŞ YORUMLARI İYİ OKUYUN..SENİN 2 SENELİK MÜH ARKADAŞIN DEĞİL HAYDAR YALÇIN OLSA BİR ŞEY DEĞİŞMEZ..35 YIL KİMSE KEDİ KUYRUĞU ÇEKMEDİ..SANA HAYIRLI ÇALIŞMALAR DİLERİM..HYDARADA SELAMLAR DİLERİM İNSAN OLARAK SEVERİM...

Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan, Sivil Havacılık eski Genel Müdür Yardımcısı Oktay Erdağı, Airport TV Genel Yayın Koordinatörü Ali Kıdık ve Haber Müdürü Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen Fikir Fırtınası programında yine birbirinden önemli konular ele alındı.

Haftanın öne çıkan başlıklarının değerlendirildiği programın bu haftaki bölümünde, Anadolujet’in şirketleştirilmesi, Onur Havayolları’nın MD uçaklarını satması, Kıbrıs Türk Hava Yolları’nda son dönemde yaşanan gelişmeler, Başbakanlık uçağıyla Delta uçağının çarpışma tehlikesi yaşaması, 25 Kasım’da hava trafiğini vuracak grevin detayları ve daha birçok konu derinlemesine analiz edildi.

İşte önemli konuların gündeme getirildiği programın tamamı:

1. Bölüm

2. Bölüm

3. Bölüm

4. Bölüm

5. Bölüm

6. Bölüm

"KTHY'DE SENDİKANIN ROLÜ ÇOK BÜYÜK"

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
cas ta çalışan personelin tümü KTHY personelidir 700 kişi içerisine onlarda dahildir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yer hizmetleri CAS tarafından yapılmıyor mu ? THY ve Atlas Jet'e IST Handling hizmet vermiyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
programınız güzel özellikle beni ilgilendiren konu KTHY ama burada gözden kaçan bir nokta olduğuna inanıyorum oda KTHY de 700 personel varsa bunun sebebi Kuzey Kıbrıs ta tüm hizmetleri handling, kargo,teknik ve ikramı kendisi yapmaktadır tekrar değerlendirilirse memnun olurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Programınız havacılık sektörüne büyük katkı sağlıyor bu programda THY,KTHY,ONUR ve FREBİRD hakkında ortaya koyduğunuz görüşleri çok takdir ettim. Yer hizmetlerinin kalitesizliği konusunda çok haklıydınız. Çok tarafsız bir programdı bizi çok aydınlattınız ALLAH'da sizi aydınlattınız. Programınızın devamını diliyorum. Biz programınızı eğitim programı olarak seğrediyoruz. Çok aydınlanıyoruz. Öğrenci

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sefa bey herzaman olduğu gibi yine formundaydınız her konuda bizi çok aydınlattınız teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KTHY hakkında ortaya konan görüşlerin tamamına katılıyorum. Umarımki KKTC yetkilileri bu konuyu ciddiyetle ele alır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İsrar etme ismimi yazamam ben haddimi bilirim. Bende senin gibi dünyanın unuttuğu havacılığı bilenlerdenim. Yazarsam 10 yıllık genç mühendisler ikimizide Dokümanlara EK diğe koyar ve bu adamların söylediklerini dinleyin ancak yaptıklarını sakın yapmayın SAFA veya SANA denetimlerinde bulgu yersiniz diğede altına not düşerler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yazdığın üç yorumuda dikkatlice okudum üzülerek söylemeliyimki ben haklıyım. Sizin bildiğiniz havacılığı dünya unuttu. Artık Afrikada bile uçakların uçuşaelverişliliğini Sivil havacılıklar yapmıyor. Şirketlerin kendi kalite ve teknik departmanları yapıyor. Ancak Türkiyede böyle bir kalite dept. veya teknik dept olmadığı için SHGM yapmak zorunda kalıyor. Senin gibi boş konuşanların sayısı fazlada EASA havacılığını bilen adam sayısı az.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ARKADAŞ EĞER İSMİMİ DUYARSAN KORKARSIN ÇÜNKÜ BENDEN SONRA HAVACI OLDUĞUN BELLİ ...BEN........... İSTEMEM ...BUNU ANLAMAN DA ZORDUR..MADEM ÇOK DELİKANLISIN ÖNCE SEN YAZ SANA SONRA BEN YAZAYIM ..TERS GELİRSE ÜZÜLME HAYAT BU ..GERÇEKLER ACIDIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KİMSE SN ERDAĞIN ŞAHSINA VEYA SHGM ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN ŞAHSINA YAŞAMLARINA VEYA ÖZEL HAYATLARINA YAZI YAZMADI..SADECE SHGM ÇALIŞAN ARKADAŞLARIN UÇAK TİP KURSU GÖRMEDEN YAPTIKLARI DENETİMLER SADECE KAĞIT ÜZERİNDEDİR..BUNU ONLARDA İNKAR ETME ŞANSI OLMADIKLARINI BİLİRLER ..EĞER BİR UÇAK BAKIM ÇIKIŞI YETKİLENDİRME İÇİN KONT EDİLECEKSE BUNU SHGM ÇALIŞAN VE KONT YAPACAK ARKADAŞIN MUTLAKA BİLMESİ LAZIM DİYORUM..EĞER TÜM YER TESTLERİNİ BİLMİYORSA NEYİ VE NASIL YETKİ VERECEK ..YAPMAYIN DOĞRU YAZILMIŞ YORUMLARI İYİ OKUYUN..SENİN 2 SENELİK MÜH ARKADAŞIN DEĞİL HAYDAR YALÇIN OLSA BİR ŞEY DEĞİŞMEZ..35 YIL KİMSE KEDİ KUYRUĞU ÇEKMEDİ..SANA HAYIRLI ÇALIŞMALAR DİLERİM..HYDARADA SELAMLAR DİLERİM İNSAN OLARAK SEVERİM...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000