11 Aralık 2009, Cuma 12:34:17

KTHY'DE NELER OLUYOR?

Haftanın havacılık gündeminin ele alındığı Fikir Fırtınası bu hafta yine dopdolu bir gündemle karşınızda olacak…
  • Ne yazık ki konuşmacıların KTHY hakkında fazla bilgisi yok. Böyle olmadı. Yakışmadı.
  • oktay abi, helal olsun sana... bu kadar sabır zor bulunur. senin yrinde taş olsa çalardı... daha çok adam yetiştirirsin sen.
  • Daha önce izlediğimiz programınızda konuşmacılarınızın yarısının KTHY'yi tanımadan ve KTHY gerçeğini bilmeden boş konuştuğunu gördük. Lütfen doğruları konuşup kamuoyunu doğru bilgilendirmek istiyorsanız buyurun gelin programı Kıbrısta yapın. Davulun sesi uzaktan hoş değil boş geliyor. Objektif olun.
  • AYRICA SABIRLI BİR MİLLETTİR..ANLAMAK İSTERSEN AZICIK MENFAATLERİNE DOKUN VE GÖR.BAZEN SENDEN BENDEN DAHA MİLLİYETÇİ BZENDE İNANILMAZ YABANCI OLURLAR(İNG GİBİ)
  • nerde kimle kıbrıs hakkında konuştuysam kıbrıs halkının büyük bir çoğunluğunun türkiyeyi hiç sevmedikleri konuşuluyor, kimlerin sayesinde bugün özgür olduklarını unutmuş vaziyetteler sonra birazcık ilgilenmeyince türkiye bizi unutuyor diye söylenmeye başlıyorlar. hem sevmeyeceksin hemde aman bizle sürekli ilgilenin diceksin oh ne ala. varsa o modelden bir tane de ben alayım lütfen
  • BU HÜKÜMET ŞUANDA KKTC DEN VAZGEÇTİ..DOLYISI İLE KKTHY...TASVİYE ETMEYE GİDECEK....KKTC..HALKININ ÖZGÜRLÜĞE YOLCULUK YAPTIĞI ŞİRKETİ İLERİDE BİRLEŞME AYAĞINA ERCAN VEYA GEÇİTKALENİN KULLANILMAMASI İÇİN DEVRE DIŞI BIRAKARAK ...LİMASOL HAVA ALANINI KULLANACAKLAR..BUNU SİZLER GÖRMÜYORMUSUNUZ.EN SONUNDA BAKIN NASIL OLSA ÖZEL HAVA YOLLARI UÇUYOR DİYECEKLER....VAH ARKADAŞIM SERDAR DENKTAŞ YAPTIĞIN MÜCADELE VERDİĞİN HER ŞEY BOŞA GİTTİ DİYECEĞİZ...
  • Ali Kıdık Travel Turkey fuarı nedeniyle katılamayacak diye biliyorum.o olmazsa tadı olmaz söyliyeyim.. :))

 

Havacılık gündeminin bir haftalık gelişmelerinin detaylarıyla masaya yatırıldığı Fikir Fırtınası programı bu akşam da birbirinden iddialı ve ilginç konularla ekranlara gelecek.

Sefa İnan, Oktay Erdağı, Ali Kıdık ve Murat Herdem’in katılımıyla gerçekleşen programın bu haftaki konuları ise şöyle:

*KTHY’de neler oluyor? Yeni Genel Müdür Bilal Ekşi KTHY’de neler yapabilir? Kıbrıslı sendikalar Bilal Ekşi’yi nasıl karşılayacak?

*SAGA Havayolları, yakın dönemde kendi adıyla mı operasyonlara başlayacak mı? Bugüne kadar uçaklarını yurtiçi ve yurtdışına kiralayan SAGA, kendi adıyle operasyonlarda başarılı olabilir mi?

*Turkuaz Havayolları kısa süre içinde iki uçak daha filosuna katacak. Turkuaz Havayolları’nın amacı ne? 2015’teki 50 uçak hedefi tutturulabilir mi?

*Trabzon Havaalanı’na yapılacak dudak uçuklatan 2.8 milyar TL maliyetli ikinci pist hayata geçirilebilecek mi? 

*Yaklaşan sendika seçimlerinde ibre hangi yöne dönüyor? Sendika seçimlerindeki genel kurul taktikleri seçim sonuçlarında nasıl etkili olacak? Atilay Ayçin mi yoksa Bahadır Altan’ın içinde bulunduğu Gökkuşağı Hareketi mi ipi göğüslemeye daha yakın?

Bütün bunlar ve daha fazlası bu akşam saat 21.00’de Airport TV’de…

 

KTHY'DE NELER OLUYOR?

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Ne yazık ki konuşmacıların KTHY hakkında fazla bilgisi yok. Böyle olmadı. Yakışmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oktay abi, helal olsun sana... bu kadar sabır zor bulunur. senin yrinde taş olsa çalardı... daha çok adam yetiştirirsin sen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Daha önce izlediğimiz programınızda konuşmacılarınızın yarısının KTHY'yi tanımadan ve KTHY gerçeğini bilmeden boş konuştuğunu gördük. Lütfen doğruları konuşup kamuoyunu doğru bilgilendirmek istiyorsanız buyurun gelin programı Kıbrısta yapın. Davulun sesi uzaktan hoş değil boş geliyor. Objektif olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AYRICA SABIRLI BİR MİLLETTİR..ANLAMAK İSTERSEN AZICIK MENFAATLERİNE DOKUN VE GÖR.BAZEN SENDEN BENDEN DAHA MİLLİYETÇİ BZENDE İNANILMAZ YABANCI OLURLAR(İNG GİBİ)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
nerde kimle kıbrıs hakkında konuştuysam kıbrıs halkının büyük bir çoğunluğunun türkiyeyi hiç sevmedikleri konuşuluyor, kimlerin sayesinde bugün özgür olduklarını unutmuş vaziyetteler sonra birazcık ilgilenmeyince türkiye bizi unutuyor diye söylenmeye başlıyorlar. hem sevmeyeceksin hemde aman bizle sürekli ilgilenin diceksin oh ne ala. varsa o modelden bir tane de ben alayım lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU HÜKÜMET ŞUANDA KKTC DEN VAZGEÇTİ..DOLYISI İLE KKTHY...TASVİYE ETMEYE GİDECEK....KKTC..HALKININ ÖZGÜRLÜĞE YOLCULUK YAPTIĞI ŞİRKETİ İLERİDE BİRLEŞME AYAĞINA ERCAN VEYA GEÇİTKALENİN KULLANILMAMASI İÇİN DEVRE DIŞI BIRAKARAK ...LİMASOL HAVA ALANINI KULLANACAKLAR..BUNU SİZLER GÖRMÜYORMUSUNUZ.EN SONUNDA BAKIN NASIL OLSA ÖZEL HAVA YOLLARI UÇUYOR DİYECEKLER....VAH ARKADAŞIM SERDAR DENKTAŞ YAPTIĞIN MÜCADELE VERDİĞİN HER ŞEY BOŞA GİTTİ DİYECEĞİZ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali Kıdık Travel Turkey fuarı nedeniyle katılamayacak diye biliyorum.o olmazsa tadı olmaz söyliyeyim.. :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000