24 Ağustos 2009, Pazartesi 11:00:28

KOKPİTTE 'TACİZ' İFTİRASI BİLE ONA YETMEDİ

‘Kokpitte pilot benim için uçağı salladı’ diyerek gündeme gelen manken Senem Kuyucuoğlu, Bahamalar’da yapılan güzellik yarışmasında dereceye giremedi.
  • pilot arkadaşı tebrik ediyorum... uçağın burnunu kaldırıp indirmiş. ben olsam kaldırırdım ama indiremezdim herhalde...
  • vay be uçağın burnunu aşağı ve yukarı doğru sallamış :D ve buna kule izin vermiş :D ve yolcular hiç şikayette bulunmamış. :D:D:D
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Bu camia seni mutlu etmesini bilirdi diye ama dinletemedik. Aldımı boyunun ölçüsünü Allahın garibanı insanların ekmeyiyle oynayacağına Reklam Yapmak için aklınla dursaydın.
  • Öncelikle bu kızı niye kokpite almışlar anlayamadım. Oraya IQ su düşük canlıların alınmaması lazım. Bizimkiler şımartıyor elalem haddini bildirmiş. Güzellik müzellik. Hadi kızım evine demiş. Bu arada sanırım pilot STMBORB sistemini aktive etmiş. Ama besbelli ki olay yanlış anlaşılmış. Olay net bir şekilde STMBORB sisteminin faaliyete geçmiş olduğunu gösteriyor.
  • ATOBR sistemi kargo uçaklarında yok.
  • artık uçaklarda ATOBR sistemi var Artificial Turbulence On Babe's Request... kaptan bundan habersizdi herhalde boşu boşuna pitch up-down yapmış.. o güzeli o hareketler kesmez :)
  • Sen dua sen uçağın burnunu kaldırıp indirmiş bu konularda çok tecrübeli hocalarımız var onlara denk gelmemişsin sayın Senem hanım allah size yardım etmiş ucuz kurtulmuşsunuz... (V)

Katıldığı bir televizyon programındaki sözleriyle havacılık gündeminde bir numaralı tartışma konusu olan Türkiye ikinci güzeli Senem Kuyucuoğlu, medyatik olma konusundaki başarısını yarışmada gösteremedi.

Bahamalar’da düzenlenen 58. Kainat Güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil eden Kuyucuoğlu, 83 yarışmacı ile dereceye girmek için yarıştı.

Ancak Kuyucuoğlu, ilk 15 güzel arasına giremeyerek elendi.

Türkiye ikinci güzeli Senem Kuyucoğlu, “Defile için KTHY uçağıyla Kıbrıs’a uçuyordum. Pilot kokpite davet etti. Çapkınlık yapmak istediğini anladım, ona ders vermek için kokpite gittim. ’Uçak sallanmasından hoşlanıyorum’ dedim. O da benim için uçağın burnunu aşağı indirip yukarı kaldırdı” sözleriyle uzun süre konuşulmuştu.

KOKPİTTE 'TACİZ' İFTİRASI BİLE ONA YETMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 15 yıl önce
pilot arkadaşı tebrik ediyorum... uçağın burnunu kaldırıp indirmiş. ben olsam kaldırırdım ama indiremezdim herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
vay be uçağın burnunu aşağı ve yukarı doğru sallamış :D ve buna kule izin vermiş :D ve yolcular hiç şikayette bulunmamış. :D:D:D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu camia seni mutlu etmesini bilirdi diye ama dinletemedik. Aldımı boyunun ölçüsünü Allahın garibanı insanların ekmeyiyle oynayacağına Reklam Yapmak için aklınla dursaydın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Öncelikle bu kızı niye kokpite almışlar anlayamadım. Oraya IQ su düşük canlıların alınmaması lazım. Bizimkiler şımartıyor elalem haddini bildirmiş. Güzellik müzellik. Hadi kızım evine demiş. Bu arada sanırım pilot STMBORB sistemini aktive etmiş. Ama besbelli ki olay yanlış anlaşılmış. Olay net bir şekilde STMBORB sisteminin faaliyete geçmiş olduğunu gösteriyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ATOBR sistemi kargo uçaklarında yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
artık uçaklarda ATOBR sistemi var Artificial Turbulence On Babe's Request... kaptan bundan habersizdi herhalde boşu boşuna pitch up-down yapmış.. o güzeli o hareketler kesmez :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sen dua sen uçağın burnunu kaldırıp indirmiş bu konularda çok tecrübeli hocalarımız var onlara denk gelmemişsin sayın Senem hanım allah size yardım etmiş ucuz kurtulmuşsunuz... (V)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000