24 Haziran 2010, Perşembe 16:38:10

HAVA-SEN'İN BAŞVURUSU REDDEDİLDİ!

KKTC'de Hava-Sen’in Yüksek İdare Mahkemesi’ne (YİM) bugün yaptığı, KTHY konusundaki Bakanlar Kurulu kararının durdurulması için ara emri alınması talebi reddedildi.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • SENDIKALAR KAPATILMASIN KI SEN VE SENIN GIBI PATRONLAR ISCININ HAKKINI VERSIN. EGER SEN ZATEN BIR CALISANSAN VE BU CUMLEYI KURDUYSAN SANA DIYECEK SOZ BILE BULAMIYORUM,DUNYANIN EN GELISMIS ULKELERINDE DUNYANIN EN GELISMIS SENDIKALARI VARDIR, ORNEK(ISVEC,NORVEC,DANIMARKA,YENI ZELLANDA vb) BIRAK OKUMANI TAVSIYE EDER EMEGIN KUTSAL OLDUGUNU OGRENMENI DILERIM..
  • sivil havacılık sektöründe verilen hizmetlerin ülkemizde oluşmadığından “Normal bir ülkede havacılık olayının gerçekleşmesi için, yer hizmetleri, teknik hizmetler, catering hizmetleri, kargo hizmetleri vardır. Müşteri memnuniyeti açısından verilebilecek başka hizmetler de vardır. KKTC’de bu hizmetler yoktur. KTHY, bu hizmetleri kendi bünyesinde kurmuştur. Bilet satış acenteleri açmıştır. Şimdiki gibi internet üzerinden satış yoktu. Bu yapı, yığıldı geldi. Hizmet türleri çok olduğu için personel de fazla olur tabii ki. KKTC bir çözüme doğru gidiyor. Bu hizmetlere ilgi artacaktır, (izolasyonların kalkmasıyla birlikte)… Akılcı olan bu birimleri kapatıp, bir takım özel şirketlere peşkeş çekmek yerine; ana bünyeden ayırıp, bu i
  • Bugün saat 10:00 da dananın kuyruğu kopuyor, KKTC halkı sokağa dökülüyor ve milli havayoluna sahip çıkıyor. Evet kötü yönetim bu şirketi batırdı ama bizler KTHY nin peşkeş çekilmesine slot oyunları için harcanmasına izin vermeyceğiz. Atlas jet bunu anladı ve imzayı atmaktan vazgeçti, inanmayan gün içinde bu yazılanların doğru olduğunu görecek. Saygılarımla...
  • mücadele kthy için mi yoksa personel için mi ? Kıbrıs milletinden bu tercihi yapmaları istendi. 6oo kişiye iş de bulunur. 20-30 milyona yeni bir hava yoluda. bu yüzden kthy kimsenin umrunda değil .mücadele havasen -ubp mücadelesi. siyasilerin kabiliyetsizliğide ortada iş bilmezlik denir buna. ancak sıradan bir devlet memuru böyle umarsız ve sacma davranır. bir politikacı önce kılıfı hazırlar sonra ustaca işi bitirir.aksi halde adı politikacı olmazdı zaten. bunlar müzakere yapacaksa vay milletin haline.
  • lütfen bir insanoğluda burada canla başla çalışan, işine en az ailesi kadar özen gösteren, kendisini işine ve geliştirmeye adamış emekçi işçilerin ne olacağını söylesin palavra dinlemekten artık bıktık 3 aydır doğru dürüst maaş alamıyoruz borç mektupları dağ gibi birikti yazıktır çoluğumuz çoçuğumuz var !!!
  • Nihayet gardaslar bu havasenden kurtuluyoruz onumuzu gorucez.Calisanlar kazanacak yatanlar havasenle koylerine donecek super oldu bu ozellestirme nihayet sirketin sirtindan tum kanemiciler temizlenecek.
  • 3 YIL ÖNCE HAVAŞ İLE ORTAKLIK KURULURKEN HAVA SEN NEREDEYDİ CTP ŞİRKETİ ARTI 43 MİLYON DOLAR İLE ALDI VE BATIRDI ŞİMDİ ATLAS İLE ORTAKLIK KURULACAK DİYE HAVA SEN YAYGARAYI BASIYOR AMA ALTINDAKI HALI GİDECEK NE YASA BOŞUNA
  • Peki KKTC Hukumeti'nin saygideger agalarina mektup yok mu? Malina sahip cikamayan Hukumetin, Cumhurbaskani, Bakanlari, Milletvekilleri mi olurmus, neden hala istifa etmiyorlar acaba, bundan sonra maske ile mi gezmeyi planliyorlar ??
  • tipki bir suc orgutu, santaj, tehdit, irtikap için oluşmuş bir cikar grubu gibiler... kesinlikle temizlenmesi gereken bir hadise bu, baltasiz olmaz balta sart... meyve bicagi hatta satir da olmaz balta sart...

Hava-Sen’den alınan bilgiye göre, sendika "ilk nazarda" Yüksek İdare Mahkemesi tarafından haklı bulunmasına rağmen, şu anda Hava-Sen üyesi çalışanlarla ilgili telafisi imkansız bir zarar ziyan olmadığı, istihdam şartlarını olumsuz etkileyecek bir durum bulunmadığı ve Bakanlar Kurulu’nun aldığı kararın “şu an için” çalışanları etkilememesi nedeniyle ara emri talebi reddedildi.

Bu arada 34 sendika, "özelleştirmeye karşı" yarın Cumhuriyet Meclisi önünde eylem yapacak. Eylemde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a iletilmek üzere hazırlanan mektup, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliğine verilecek.

HAVA-SEN'İN BAŞVURUSU REDDEDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SENDIKALAR KAPATILMASIN KI SEN VE SENIN GIBI PATRONLAR ISCININ HAKKINI VERSIN. EGER SEN ZATEN BIR CALISANSAN VE BU CUMLEYI KURDUYSAN SANA DIYECEK SOZ BILE BULAMIYORUM,DUNYANIN EN GELISMIS ULKELERINDE DUNYANIN EN GELISMIS SENDIKALARI VARDIR, ORNEK(ISVEC,NORVEC,DANIMARKA,YENI ZELLANDA vb) BIRAK OKUMANI TAVSIYE EDER EMEGIN KUTSAL OLDUGUNU OGRENMENI DILERIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sivil havacılık sektöründe verilen hizmetlerin ülkemizde oluşmadığından “Normal bir ülkede havacılık olayının gerçekleşmesi için, yer hizmetleri, teknik hizmetler, catering hizmetleri, kargo hizmetleri vardır. Müşteri memnuniyeti açısından verilebilecek başka hizmetler de vardır. KKTC’de bu hizmetler yoktur. KTHY, bu hizmetleri kendi bünyesinde kurmuştur. Bilet satış acenteleri açmıştır. Şimdiki gibi internet üzerinden satış yoktu. Bu yapı, yığıldı geldi. Hizmet türleri çok olduğu için personel de fazla olur tabii ki. KKTC bir çözüme doğru gidiyor. Bu hizmetlere ilgi artacaktır, (izolasyonların kalkmasıyla birlikte)… Akılcı olan bu birimleri kapatıp, bir takım özel şirketlere peşkeş çekmek yerine; ana bünyeden ayırıp, bu i

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bugün saat 10:00 da dananın kuyruğu kopuyor, KKTC halkı sokağa dökülüyor ve milli havayoluna sahip çıkıyor. Evet kötü yönetim bu şirketi batırdı ama bizler KTHY nin peşkeş çekilmesine slot oyunları için harcanmasına izin vermeyceğiz. Atlas jet bunu anladı ve imzayı atmaktan vazgeçti, inanmayan gün içinde bu yazılanların doğru olduğunu görecek. Saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mücadele kthy için mi yoksa personel için mi ? Kıbrıs milletinden bu tercihi yapmaları istendi. 6oo kişiye iş de bulunur. 20-30 milyona yeni bir hava yoluda. bu yüzden kthy kimsenin umrunda değil .mücadele havasen -ubp mücadelesi. siyasilerin kabiliyetsizliğide ortada iş bilmezlik denir buna. ancak sıradan bir devlet memuru böyle umarsız ve sacma davranır. bir politikacı önce kılıfı hazırlar sonra ustaca işi bitirir.aksi halde adı politikacı olmazdı zaten. bunlar müzakere yapacaksa vay milletin haline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lütfen bir insanoğluda burada canla başla çalışan, işine en az ailesi kadar özen gösteren, kendisini işine ve geliştirmeye adamış emekçi işçilerin ne olacağını söylesin palavra dinlemekten artık bıktık 3 aydır doğru dürüst maaş alamıyoruz borç mektupları dağ gibi birikti yazıktır çoluğumuz çoçuğumuz var !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Nihayet gardaslar bu havasenden kurtuluyoruz onumuzu gorucez.Calisanlar kazanacak yatanlar havasenle koylerine donecek super oldu bu ozellestirme nihayet sirketin sirtindan tum kanemiciler temizlenecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
3 YIL ÖNCE HAVAŞ İLE ORTAKLIK KURULURKEN HAVA SEN NEREDEYDİ CTP ŞİRKETİ ARTI 43 MİLYON DOLAR İLE ALDI VE BATIRDI ŞİMDİ ATLAS İLE ORTAKLIK KURULACAK DİYE HAVA SEN YAYGARAYI BASIYOR AMA ALTINDAKI HALI GİDECEK NE YASA BOŞUNA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Peki KKTC Hukumeti'nin saygideger agalarina mektup yok mu? Malina sahip cikamayan Hukumetin, Cumhurbaskani, Bakanlari, Milletvekilleri mi olurmus, neden hala istifa etmiyorlar acaba, bundan sonra maske ile mi gezmeyi planliyorlar ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tipki bir suc orgutu, santaj, tehdit, irtikap için oluşmuş bir cikar grubu gibiler... kesinlikle temizlenmesi gereken bir hadise bu, baltasiz olmaz balta sart... meyve bicagi hatta satir da olmaz balta sart...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000