09 Ocak 2010, Cumartesi 08:28:22

Havalimanı polisi ünlü oyuncuyu fena bozmuş!

ATV’nin sevilen dizisi ‘Canım Ailem’in kadın başrol oyuncusu Şebnem Bozoklu’nun Kıbrıs Ercan Havaalanı’nda yaşadığı bu olaya tanık olmadım...
  • ve profesyonel standartta iletişim kurabilmek arasında bir bağ oluşturmak söz konusu olmalıdır. KKTC gibi ticaretten öenmli gelir elde etmeyi amaçlayan bir ülkede bu konu önemlidir(önemi anlaşılmalıdır).
  • İnsanlarla olan iletişim, mesleki pozisyonuz ve göreviniz içerisinde belli standartlar içerisinde olmak durumundadır çoğu kez. Bu standartlar sağlandığında, iletişiminiz ile görevinizi icranız kolaylaşır ve sorumluluğunuzu yerine getirirken profesyonelliğiniz kendini gösterir. Hizmetiçi eğitim( var ise), iletişim standartlarının nasıl olması gerektiği, bireylere ve topluluklara nasıl hitap edilmesi gerektiğine kadar ayrıntılı bir şekilde anlatılmalı, mevcut konuda,yetki sahibi olaraksağlamak ve
  • kktc havalimanında güvenlik yok.tüm güvenligi polis saglıyor.münferit olay ,büyütülmemeli...
  • ...uçağa doğru giderken, polis memuru da arkasından ,"Hah şöyle" der. Airport haber de bunu haber diye buraya yazar. Bu hikaye de burda biter.. ??? eee??
  • Güvenlik adlı yorumu gönderen sayın yorumcu. Görevini hakkıyla yapan güvenlik çalışanlarına, güvenli hava yolculuğu yapabilmemizi borçluyuz. Görevini, ünlü biri diye aksatsaydı, daha mı iyi olacaktı. Umarım bu düşünceyle hava yolculuğu yapmıyorsunuzdur.
  • Bir ingiliz atasözü der ki... SO WHAT YANİ...
  • her horoz kendi çöplüğünde öter
  • O normal yürüyüşüdür!Güvenlik yanlış anlamış!
  • hiç bir iletişim becerisi olmayan insanları güvenlik diye koyuyorlar havaalanı girişlerine.. yolcu eziyet çekmeye orada başlıyor daha.. beyefendiler egolarını tatmin edecekler diye, yok bir daha geç, o nu çıkar, ayakkabını çıkar. türlü rezalet.. çoğu güvenlik, kendini emniyet müdürü zannediyor, küçük dağları yaratan onlar sanki..
  • Ünlü ise ne olmuş? Kendini başkalarından daha mı üstün görüyor. Bence havalimanı polisine ödül vermeli. Oyuncu oldular diye kendilerine ayrıcalık yapılmasını mı istiyorlar? Güvenlikten geçerken göbek atmak ta ne oluyor? Kendini kamera karşısında mı sanmış?

Olayı bana, yılbaşını geçirdikleri Kuzey Kıbrıs’tan Şebnem Bozoklu ile aynı uçakla İstanbul’a dönen arkadaşlarım anlattı.
Tarih 2 Ocak 2010, akşam saatleri.
Kıbrıs Türk Hava Yolları’na (KTHY) ait uçakla saat 19.00’da İstanbul’a uçacak yolcular arasında ‘Canım Ailem’deki ‘Meliha Abla’ rolüyle yıldızı parlayan Şebnem Bozoklu ve sevgilisi de vardır.
Ve bu olay havaalanındaki son güvenlik noktasında yaşanır.
Bozoklu’nun önündeki üç kadından biri x-ray’den geçerken ötünce, görevli polis, “Ellerinizi havaya kaldırıp, tekrar geçer misiniz?” der.
Kadın da öyle yapar.
Onun arkasından x-ray’den geçen kadınlar da.
Sıra Bozoklu’ya gelince o da ellerini havaya kaldırıp, ama göbek atar gibi yapıp geçer x-ray’den.
Cihaz ötünce polis Bozoklu’yu, “Doğru dürüst geçsene” diye yüksek sesle uyarır.
Polisin tavrına bozulan Bozoklu, “Ne biçim konuşuyorsunuz. Düzgün konuşur musunuz? Zaten uçak korkusu var bende, o yüzden stresliyim. Benden önceki kadınlar nasıl geçtiyse, ben de öyle geçtim. Niye bu tavrınız?” diye tepkisini dile getirir.
Ancak polisin geri adım atmaya niyeti yoktur.
Aynı ses tonuyla Bozoklu’ya, “Tekrar geç” der.
Bunun üzerine Bozoklu, polisin yanına gidip, şöyle der:
“Tavrınızı düzeltir misiniz? Ne biçim konuşuyorsunuz? Diğer insanlara nasıl davranıyorsanız bana da öyle davranmak zorundasınız...”
Polis, Bozoklu’ya, “Git ve cihazdan düzgün geç” deyince bu kez sevgilisi gelir yanlarına.
“Memur bey  görevinizi düzgün yapar mısınız? Hanımefendiye davranışınız çok çirkin, lütfen insanlara karşı davranışınızı düzeltin” diye sitem eder.
Ancak polis memuru, davranışında hiçbir anormallik olmadığında ısrar eder.
Bu sırada Bozoklu, x-ray’den elleri havada, ama oynamadan geçer.
Az önce ötüp, ortalığı karıştıran x-ray’den bu kez uyarı sesi gelmez.
Bozoklu, uçuş korkusu üstüne binen öfkeyle uçağa doğru giderken, polis memuru da arkasından, “Hah şöyle” der.

Ali EYÜBOĞLU
MİLLİYET

Havalimanı polisi ünlü oyuncuyu fena bozmuş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 14 yıl önce
ve profesyonel standartta iletişim kurabilmek arasında bir bağ oluşturmak söz konusu olmalıdır. KKTC gibi ticaretten öenmli gelir elde etmeyi amaçlayan bir ülkede bu konu önemlidir(önemi anlaşılmalıdır).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İnsanlarla olan iletişim, mesleki pozisyonuz ve göreviniz içerisinde belli standartlar içerisinde olmak durumundadır çoğu kez. Bu standartlar sağlandığında, iletişiminiz ile görevinizi icranız kolaylaşır ve sorumluluğunuzu yerine getirirken profesyonelliğiniz kendini gösterir. Hizmetiçi eğitim( var ise), iletişim standartlarının nasıl olması gerektiği, bireylere ve topluluklara nasıl hitap edilmesi gerektiğine kadar ayrıntılı bir şekilde anlatılmalı, mevcut konuda,yetki sahibi olaraksağlamak ve

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kktc havalimanında güvenlik yok.tüm güvenligi polis saglıyor.münferit olay ,büyütülmemeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
...uçağa doğru giderken, polis memuru da arkasından ,"Hah şöyle" der. Airport haber de bunu haber diye buraya yazar. Bu hikaye de burda biter.. ??? eee??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güvenlik adlı yorumu gönderen sayın yorumcu. Görevini hakkıyla yapan güvenlik çalışanlarına, güvenli hava yolculuğu yapabilmemizi borçluyuz. Görevini, ünlü biri diye aksatsaydı, daha mı iyi olacaktı. Umarım bu düşünceyle hava yolculuğu yapmıyorsunuzdur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir ingiliz atasözü der ki... SO WHAT YANİ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
her horoz kendi çöplüğünde öter

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O normal yürüyüşüdür!Güvenlik yanlış anlamış!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hiç bir iletişim becerisi olmayan insanları güvenlik diye koyuyorlar havaalanı girişlerine.. yolcu eziyet çekmeye orada başlıyor daha.. beyefendiler egolarını tatmin edecekler diye, yok bir daha geç, o nu çıkar, ayakkabını çıkar. türlü rezalet.. çoğu güvenlik, kendini emniyet müdürü zannediyor, küçük dağları yaratan onlar sanki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ünlü ise ne olmuş? Kendini başkalarından daha mı üstün görüyor. Bence havalimanı polisine ödül vermeli. Oyuncu oldular diye kendilerine ayrıcalık yapılmasını mı istiyorlar? Güvenlikten geçerken göbek atmak ta ne oluyor? Kendini kamera karşısında mı sanmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000