10 Kasım 2008, Pazartesi 07:45:24

Anıtkabir KTHY'de

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 70'inci yılı nedeniyle organize edilen "Anıtkabir Kuzey Kıbrıs'ta" adlı resim sergisi, Kıbrıs Türk Hava Yollan'nın (KTHY) ev sahipliğinde bugün açılacak.
  • Daha evvelki yorumlara güzel bir cevap TEBRİKLER ama senin ayağını kaydırmak isteyenler çok yakınında olabilir?
  • Keşke herkes Kıbrıslı soydaşlarımız gibi Atatürk sevgisi ile dolu olsa?
  • BU HABERİ, TESADÜFEN GÖRDÜM VE OKUDUM. BU SERGİNİN PROJE SORUMLUSU OLARAK, TÜM KIBRISLI DOSTLARIMIZIN İZLEMELERİNİ ÖNERİYORUM.KTHY, ÇOK TARİHİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATMIŞTIR VE ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMİŞTİR. ÇOK YOĞUN EMEK HARCANAN BU SERGİNİN İZLENMESİNİN YARARLAR SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM. GELİNİZ, İZLEYİNİZ VE ÖNERİNİZ. selamlarımla.
  • İlk fırsatta ziyaret edeceğim...

KTHY'den yapılan açıklamaya göre Atatürk Kültür Merkezi'nde yer alacak sergi, Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat tarafından saat 18.30'da açılacak. Proje üretimi gazeteci yazar Vecdi Altay tarafından gerçekleştirilen ve KTHY'nin destek ve katkılarıyla KKTC'ye getirilen, 45 eserin yer aldığı serginin açılışı öncesinde, Türkiye Cumhuriyeti Genel Kurmay Başkanlığı tarafından hazırlanan "Güneşin Adı: Mustafa Kemal Atatürk" adlı film gösterimi de gerçekleştirilecek.

Anıtkabir KTHY'de

Yorumlar

ALEV EREL ~ 15 yıl önce
Daha evvelki yorumlara güzel bir cevap TEBRİKLER ama senin ayağını kaydırmak isteyenler çok yakınında olabilir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ae ~ 15 yıl önce
Keşke herkes Kıbrıslı soydaşlarımız gibi Atatürk sevgisi ile dolu olsa?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vecdi ALTAY ~ 15 yıl önce
BU HABERİ, TESADÜFEN GÖRDÜM VE OKUDUM. BU SERGİNİN PROJE SORUMLUSU OLARAK, TÜM KIBRISLI DOSTLARIMIZIN İZLEMELERİNİ ÖNERİYORUM.KTHY, ÇOK TARİHİ BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATMIŞTIR VE ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUMLULUĞU YERİNE GETİRMİŞTİR. ÇOK YOĞUN EMEK HARCANAN BU SERGİNİN İZLENMESİNİN YARARLAR SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUM. GELİNİZ, İZLEYİNİZ VE ÖNERİNİZ. selamlarımla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıbrıslı ~ 15 yıl önce
İlk fırsatta ziyaret edeceğim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000