14 Haziran 2010, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Diğer yorumları göremiyorum sitenizden mi kaynaklı? yoksa silindiler mi?
  • Ali bey'e teşekkür ederiz. Bizleri aydınlattıkları için, başarılarınızın devamını dileriz.
  • biri bana bunun mantığını anlatırmı adam şirket batırıyor icralik oluyor devlete dünya borcu var fakat hala bu kadar rahat iş buluyor hayır o adamı işe alanlarda saf batmakmı istiyorsunuz ? insan hiç mi arastırmaz birini işe alırken
  • http://www.yeniyuzyil.edu.tr/index.aspx?pid=3&sid=466 adresine bakınız Ekrem hala utanmadan sırıtarak pasta kesiyor Ekrem Calkılıcı arayanlara duyurulur
  • Ekrem Çalkılıç şu anda Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı mıdır*2011.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • cok sevgili ekrem bey işe girmiş özel üniversitenin birinin basın danısmanıymıs ben bu kadarını öğrene bildim baska bir sey öğrenen yazsın bulalım adamı
  • Bahtisen hanim yurt icine giremiyor ama sevgili doktor esi Coskun (Josh) Tunca bu hafta Istanbul ve Bodrumda tatile geldi. Bilmek isteyenlere duyrulur.
  • AYNEN ALİ BEY İSMİ GEÇEN BU ÜÇLÜYE ACINMAZ.ÇÜNKÜ BUNLAR ARKADAŞLARINI,AİLELERİNİ,AKRABALARINI,KOMŞULARINI,ÇALIŞANLARINI DÜŞÜNMEZLER.İŞ DÜŞÜNCELERİ KENDİ ODAKLIDIR.ZATEN İŞ BÜNYESİ BUNLARI REDDETTİ.İŞ YAPANLARA,ÇALIŞANLARA YAZIK OLDU.KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ.BUNLARIN YAPACAKLARI HERKESE HAKKINI TESLİM ETMELERİ HELALLEŞMELERİ.GERÇİ HELALLİK DİYE BİR KAVRAMLARIDA YOKTUR AMMA OLSUN.EN UFAK PİŞMANLIK DUYACAKLARINIDA ZANNETMİYORUM.BUNUN GİBİ DAVRANAN VE DAVRANACAK İŞ ADAMLARINA DERS OLMALIDIR.İYİ GÜNLER
  • Kokpitten M.D ve H.A'nın senaryolarıyla kabinden bir kaç arkadaşımla işten ayrılırken uğradığımız haksızlığa üzülmüştük ama Allahın sevgili kuluymuşuz çok şükür maaşımızı,tazminatlarımızı her şeyimizi alıp tam zamanında ayrılmışız bu şirketten.

YAZIK DEĞİL Mİ?

"Kadın eli değmiş havayolu" diye tabir etmişti Sevgili Korhan Oyman. Best Air'den bahsetmişti. "Farklılıklar olacağını düşünmüştüm" diye de eklemişti. Ama Best Air havacılık tarihinin kara sayfalarına eklenmiş durumda. Hem de arkasında milyonlarca borç, yüzlerce işsiz insan bırakarak.

Sabırla bekledik Best Air'in sahibi Bahtışen Tunca'nın ortalara çıkıp bir şeyler açıklamasını. Ama o hem kendi ismini hem de Best Air ismini havacılık sektöründen silip attı. Ekrem Çalkılıç da öyle. Gazeteci iken birden havacı oluverdi. Belki iyi duygularla girmişti sektöre ama kurtlar sofrasında ekmek bulmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyordu sanırım.

Gerek çalışanların gerekse diğer insanların söylediklerini burada yazsak kıyametler kopar. Ama ne yazmaya elimiz varıyor ne de anlatmaya dilimiz varıyor.  İşin kötü yanı öyle iddialar var ki yenilir yutulur cinsten değil. Best Havayolları tarafından işe alınma sürecinde anlaşmaya varılan hosteslere senetler imzalattırıldığı ve bu senetlerin mafyaya satıldığı iddia ediliyor. Mafyanın da bu senetleri tahsil etmek için hosteslerin kapısına dayandığı belirtiliyor. Bu iddiayı Ekrem Çalkılıç ile paylaştım ancak kesin bir dille yalanlamıştı. Bana gelen bilgiler halen bu yönde.

Şimdi başka bilgileri paylaşmak istiyorum sizinle. Geçtiğimiz günlerde AirportHaber'de okumuşsunuzdur. Best Air'in eski yönetim kurulu üyelerinin tamamına SSK borçları sebebiyle icra takibi başlatıldı. Bunlardan Bahtışen Tunca, Ekrem Çalkılıç ve Teoman Tosun'a acımam. Ama diğerleri sırf yönetim kurulu üyeleri diye devletle karşı karşıya kalmaları hakkaniyetli bir durum değil. Yüzde 5 hisseniz var şirketin tüm borcuna yönelik evinize, arabanıza, maaşınıza haciz geliyor. Bahtışen Tunca şirket sahibiyim diye boy göstersin, Teoman Tosun "Genel Müdürüm" diye hava atsın, Ekrem Çalkılıç "Bu şirket benden sorulur" diye çaka satsın. Ama olanlar çalışanlara olsun.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Best Air'in teminatını ne yaptı bilen var mı? Çalışanlar her şekilde mağdur. Hem alacaklarını alamadılar hem SSK'ları yatırılmadı üstüne üstlük hosteslerin kapısına mafya dayandı.

Şimdi Ekrem Çalkılıç, Bahtışen Tunca ve Teoman Tosun rahatlar mı acaba? Kafalarını yastığa koyduklarında huzurlu uyuyabiliyorlar mı?

Bütün çalışanların ah ettiği bir durumda Bahtışen Tunca Amerika'dan bir açıklama göndersin isterim. Hiç değilse bu sektöre karşı, onlarca çalışana karşı bir özür borcu var.

TAHİR GÖRGÜLÜ'YE MUTLULUKLAR DİLERİM...

Cumartesi günü SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü muhteşem bir törenle Seda Görgülü ile hayatını birleştirdi. Neredeyse tüm sektör bu mutlu güne şahit olmak için oradaydı.

AirportHaber Ailesi ve Airport Tv Ailesi olarak bu özel günün davetlileri arasındaydık. Adam&Eve Otel'de gerçekleşen düğünde çok güzel görüntüler yaşandı. Biz bu mutlu güne şahit olduk. Tüm davetlilerin dileği gibi bizimde dileğimiz mutlulukları daim olsun.

Haftaya görüşmek dileğiyle..
YAZIK DEĞİL Mİ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Diğer yorumları göremiyorum sitenizden mi kaynaklı? yoksa silindiler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
insan ~ 12 yıl önce
Ali bey'e teşekkür ederiz. Bizleri aydınlattıkları için, başarılarınızın devamını dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
biri bana bunun mantığını anlatırmı adam şirket batırıyor icralik oluyor devlete dünya borcu var fakat hala bu kadar rahat iş buluyor hayır o adamı işe alanlarda saf batmakmı istiyorsunuz ? insan hiç mi arastırmaz birini işe alırken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.yeniyuzyil.edu.tr/index.aspx?pid=3&sid=466 adresine bakınız Ekrem hala utanmadan sırıtarak pasta kesiyor Ekrem Calkılıcı arayanlara duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ekrem Çalkılıç şu anda Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mütevelli Heyeti Danışmanı mıdır*2011.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
cok sevgili ekrem bey işe girmiş özel üniversitenin birinin basın danısmanıymıs ben bu kadarını öğrene bildim baska bir sey öğrenen yazsın bulalım adamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bahtisen hanim yurt icine giremiyor ama sevgili doktor esi Coskun (Josh) Tunca bu hafta Istanbul ve Bodrumda tatile geldi. Bilmek isteyenlere duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
AYNEN ALİ BEY İSMİ GEÇEN BU ÜÇLÜYE ACINMAZ.ÇÜNKÜ BUNLAR ARKADAŞLARINI,AİLELERİNİ,AKRABALARINI,KOMŞULARINI,ÇALIŞANLARINI DÜŞÜNMEZLER.İŞ DÜŞÜNCELERİ KENDİ ODAKLIDIR.ZATEN İŞ BÜNYESİ BUNLARI REDDETTİ.İŞ YAPANLARA,ÇALIŞANLARA YAZIK OLDU.KİMSENİN AHI KİMSEDE KALMAZ.BUNLARIN YAPACAKLARI HERKESE HAKKINI TESLİM ETMELERİ HELALLEŞMELERİ.GERÇİ HELALLİK DİYE BİR KAVRAMLARIDA YOKTUR AMMA OLSUN.EN UFAK PİŞMANLIK DUYACAKLARINIDA ZANNETMİYORUM.BUNUN GİBİ DAVRANAN VE DAVRANACAK İŞ ADAMLARINA DERS OLMALIDIR.İYİ GÜNLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kokpitten M.D ve H.A'nın senaryolarıyla kabinden bir kaç arkadaşımla işten ayrılırken uğradığımız haksızlığa üzülmüştük ama Allahın sevgili kuluymuşuz çok şükür maaşımızı,tazminatlarımızı her şeyimizi alıp tam zamanında ayrılmışız bu şirketten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000