20 Eylül 2010, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]

YAVUZ ÇİZMECİ'YE İTHAF OLUNUR...

Ramazan ayında TÖSHİD'in iftar yemeği vardı WOW Otel'de. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve sektör bir araya gelmişti bu iftar yemeğinde. O yemekte Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın masasında oturan Yavuz Çizmeci ile karşılaştım. İlk sözleri "Bana çok zararın oldu" şeklinde idi.

Anladım ki Yavuz Çizmeci "BİTMEYEN SENFONİ MY TECHNIC" yazıma alınmıştı. Yazının özü, büyük umutlarla başlayan myTECHNIC'te işlerin yolunda gitmediğine dair düşüncelerim yer alıyordu.

"Bana çok zararın oldu" diyen Yavuz Çizmeci hızını alamamış olmalı ki masanın diğer tarafında oturduğum yere geldi. myTECHNIC'te olan bitenleri yazan AirportHaber'e öyle kızmış ki hafif tehdit kokan cümleler sarf etti.

Ancak biliyor ki ben tehditlerden hiç çekinmem. Yavuz Çizmeci, bu güne kadar 5 bin kişiye ekmek verdiğini söyledi. Ama unutulmamalı ki ekmek verdiği insanlar da ona ekmek yedirdi.

Aslında konumun özü yine myTECHNIC ile alakalı.

Biliyorsunuz myTECHNIC ücret karşılığında teknisyen olmak isteyenlere eğitim vereceğini duyurmuştu. Üstelik bu eğitimler para karşılığı verilecekti. My Technic'in ücretli eğitim ilanından sonra gerek Airport TV'de ve gerekse AirportHaber'de bu konu üzerine uzun tartışmalar yapmıştık.

Bugün geldiğimiz noktada ilanlarda 4 ay süreceği ifade edilen eğitimler 3 ay sürdü ve ilk mezunlar verildi... myTECHNIC bu mezunlarla sözünü tutmuş durumda görünüyor. AirportHaber'de bu mezuniyetin haberini mutlak okumuşsunuzdur.

Bu haber myTECHNIC ile ilgili yazdığımız olumlu haberlerden sadece son örnek. Şöyle bir baktım da AirportHaber'de myTECHNIC ile ilgili onlarca olumlu haber var sitemizde. Bunların yanında olumsuz haberler de var.

Yavuz Çizmeci'nin yukarıda belirttiğim serzenişinin ne kadar haksız olduğunu vurgulamaya çalışıyorum. Anladım ki Yavuz Çizmeci, kendine ait şirketlerle alakalı olumsuz haber yazılmasını istemiyor. Son yılların popüler tabiri ile yandaş medya istiyor.

Bizim şirketlere zarar verme gibi bir misyonumuz yok. Ama şirketlerdeki olumsuzlukları, eksiklikleri, uçuş emniyetini tehlikeye sokacak her türlü sorunu yazacak cesaretimiz var.

Her ne kadar Yavuz Çizmeci tehditvari konuşmuş olsa bile biz onun bu davranışını şirketlerinde yaşadığı sıkıntıdan kaynaklanan bir ruh haliyle o tür konuştuğunu düşünüyorum.

Yavuz Çizmeci olumlu işer yaptığında bize haber olur, olumsuzluklar yaşandığında da haber olur. Bu tüm sektör için geçerli.

Biz Yavuz Çizmeci'nin kendi işini yaptığını biliyoruz. Yavuz Çizmeci'nin de bizim ne yaptığımızı bilmesini isterdik.

YAVUZ ÇİZMECİ'YE İTHAF OLUNUR...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu ısımler bir gun Turk havacılıgından cekılecek, karanlık donem sona erecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1. Sultan Air (battı) 2. VIP Air. Dönemin güçlü ismi Turgut Özal'ın o zamanlar çok becerikli ve zeki olan girişimci oğlu Ahmet Bey'le ortak kuruldu. Baba vefat edince Ahmet Bey'in girişimciliği nedense sona erince VIP battı 3. MNGAir. Sn Günal'la birlikte kuruldu. Yolcu taşımacılığı hevesi yüzünden batıyon Günal Sn Çizmeci ile yolları ayırınca MNG düzeldi. Teknik konusunda da oldukça iyi. 4. World Focus. Cüneyd Zapsu'nun kayınpederinden alındı. İran'da garip operasyonlar yaptı. Ambargoyu deldiğinden Amerikalıların tepkisini çekti. Atlas'a verdiği bakımsız uçaklardan biri düştü ve şirket battı. 5.ACT Kargo uçmaya devam ediyor. Afganistan'da v.s kazaları oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin Ali Kidik, Siz degil miydiniz Yavuz Cizmeci'yi duayen ilan eden, yere goge sigdiramayan? Ne yapmis bugune kadar Yavuz Cizmeci de duayen ilan ettiniz kendisini?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
^Dövüşmek ya da Sefa'ya İnanma(k)^ Başlığı adı altında 5 bölümden oluşan bir yorum gönderdim.Teşekkür ederim 4'Ü yayınlandı.Ancak Kendi düşüncemi kattığım değerlendirme bölümü-SON-Yorumum yayınlanmadı.Küfür yok,yalan yok,hak yeme yok.İlgilenmenizi rica ediyorum.İyi Çalışmalar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000