04 Aralık 2017, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]

THY’ye sabotaj ihtimali-2

Tedbir alınması için yazılan bir yazıdan sonra yaşananları hayretler içerisinde kalarak izliyorum. Bir Alman ajanının ağzından dökülenlerin tarafıma aktarılmasını, uyarı mahiyetinde kaleme almak benim için bir vatan borcudur. Bunu yöneticiler ciddiye alır veya almaz kendi bilecekleri iş.

Zamanında FETÖ uyarılarımız da dikkat alınmamış ve bugün geldiğimiz noktada ne kadar haklı olduğumuzu siz bilmeseniz de gerçek vatanseverler iyi bilecektir. Ne demiştik, “FETÖ plakalı araçların THY yöneticilerinin altında ne işi var” demiştik. Ne demiştik “FETÖ’cüler THY’de yapılanıyor ki o zamanki adları cemaati idi. İş bilene işi verin, cemaatçi, tarikatçı, bizim adam şeklinde kayırmalardan vazgeçin. Liyakata önem verin” demiştik.

Bugün hem FETÖ’den çekiyoruz hem de liyakatsız insanların basiretsiz yönetimlerinden çekiyoruz.

Benim ekseri kanaatim FETÖ ile mücadele konusunda tek ciddi mücadele Sayın Cumhurbaşkanı tarafından yapılmaktadır. Mücadele ediyor gibi görünenlerin içinde mutlaka “Ya bu savaşı FETÖ kazanırsa” düşüncesi hakim olduğunu düşünüyorum.

Geçen hafta yazdığım yazıya gelen yorumlardan bunu anlıyorum.

Niye mi?

Adam yorum atmış aklı sıra…

“Devletin istihbarat örgütü dururken sen kim oluyorsun” diyor.

O halde ben sıralıyorum.

“Atatürk Havalimanı’na yapılan saldırıda kaç vatandaşımız şehit oldu” aklı evvel kardeşim hatırlıyor musun? Peki, o saldırı yapılmadan devletin istihbaratı nerede idi?

“Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılan saldırıyı hatırlıyor musun ey aklı evvel kardeşim”. Peki, o zaman istihbarat örgütü nerede idi?

FETÖ hainleri devletin içinde cirit atarken, Türkiye’de kanlı darbe girişimi yaparken, havalimanları bombalanırken, helikopterler tepemize bomba yağdırırken istihbarat örgütü nerede idi?

Ahkam kesmek, klavye arkasında delikanlılık kesmek, ölürüz, kefen giyeriz gibi köpüklü sözlerden kendinizi arındırın ve gerçeklerle yüzleşin. Elinizdeki akıllı telefonlarla sosyal medya kabadayılığı yapmaya gerek yok.

Atalarımız ne demiş? “Su uyur düşman uyumaz”.

Ne içiyorsunuz anlamıyorum. Ticari rekabet uluslar arası her türlü sabotajı yaptırabilir. Artık göğüs göğse savaşma zamanı bitti. Bu çağ ekonomik savaş zamanı. Kim daha iyi hesap yaparsa o her daim bir adım önde olacaktır.

Benim kaynağım çok güçlü ve THY’ye sabotaj hazırlığı var ve bu konuşmalar da yapılmış durumda. Unutmayın ki dünyanın neresinde olursanız olun kendini en çabuk ele verenler istihbarat elemanlarıdır.

Geçen hafta Ak Parti grubunda konuşan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan “Benim adımı kullanarak kimse iş yapmaya kalkmasın” minvalinde bir konuşma yaptı. Ben havacılık sektöründe Sayın Cumhurbaşkanı’nın adını ve forsunu kullanarak milyonlarca doları kasasına indirmek isteyenleri biliyorum ve bunları yakında deşifre edeceğim.

Keza “Reis böyle emretti” diyenleri de biliyorum. Sadece Cumhurbaşkanı değil başbakanın adını kullananları da biliyorum.

Cumhurbaşkanının adı kullanılarak elde edilmek istenen milyonları kaleme alacağım. Kimden ne kadar istenmiş, kime hangi teklif gönderilmiş, kime kimin sözleşmeleri gönderilmiş ve hangi uluslar arası firmalara “Dediğimi yaparsanız şu işiniz garanti” denilmiş. Hepsini korkmadan, hayatım pahasına da olsa açıklayacağım.

Hepinize iyi haftalar diliyorum.

THY’ye sabotaj ihtimali-2

Yorumlar

bekliyoruz ~ 6 yıl önce
hepsini ifşa et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak ~ 6 yıl önce
Afaki söylemler değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sn ali bey ~ 6 yıl önce
Madem milliyetçisin torpille thy'ye girip torpille sendika başkanı olan zatı niye destekledin? Neden onun hakkkında olumsuz yorumları yayınlamadın hani objektif idin? Eğer kaynağın çok sağlamsa,thy'ye sabotaj varsa iktidar döneminde thy'de, uçak alımlarında alınan komisyonların nerelere gittiğini de soruşturuver. Hala thy'de cirit atan kripto fetocuları da onları koruyanları da. Tgs,saw,iga'dakileri ve thy'den ayrılıp buralara geçenler ile darbe akşamı apar topar almanya'ya giden ve bunu açıklayamayan ilker efendi'yi de unutma. Feto ve işbirlikçileri thy'deki akpliler sayesinde binlerce yetişmiş,bilgili insan haksız yere thy'den atıldı, davalarını kazananları özür dileriz,hakkınızı yedik deyip geri alacaklarına başka cemaatlerin adamlarını thy'ye doldurdular bu da bir çeşit sabotaj değil midir? Bu ülkede hak yemek sıradanlaşmışsa,adalet ve eşitlik hepten bitmişse,insanlar kutuplaştırılmışsa,devlete olan inanç kaybolmuşsa,suç patlama yapmışsa,yolsuzluklarla mücadele edilmiyorsa,güvenlik riski varsa,en ufak olayda ekonomik kriz oluyorsa bu kimin suçu? Milliyetçi adam vatan ve millet çıkarını kendi çıkarından üstte görür, yalan,dolan,sahtekarlık,para,makam,kul hakkı yemeyle işi olmaz. Yüce Allah, kul hakkının yendiği,adaletin ve hakkaniyetin olmadığı bir topluma huzur,mutluluk,refah verir mi? Vermiyor ama kimsenin umurunda değil, milletin derdi davası para,makam,çıkar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UYANış ~ 6 yıl önce
Ali bey, tk da yabancı pilotlara tanınan haklar, öncelikler, maddi olarak ve sosyal hakları Sayın cumhur başkanımıza bildirecegiz, ancak bu konunun sizin yardımınızla duyurulması gerekir. Şöyleki istedğinde çekip giden adama her konuda öncelik tanıyan zihniyetin vatan sevgisi sorgulanmalı. THY babanızın şirketi değil, yapılan savurganlıkları yazıyoruz kenara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Kaptan ~ 6 yıl önce
Tebrik ederim
F/O ~ 6 yıl önce
10 Numara 5 Yıldız Alkışlıyorum sizi Sn.Kıdık su uyur düşman uyumaz çok haklısınız ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pişt ~ 6 yıl önce
Sevgili fo , herkesin altına aynı cümleyi yazıyorsun , kimsin sen :) yoksa yoksa
Kbn ~ 6 yıl önce
Allah korusun inşallah öyle bir sabotaj olmaz düşüncesi bile çok kötü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atc ~ 6 yıl önce
Şimdi yazsaydın ya çok merak ettik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000