02 Eylül 2013, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Büyüksün ali abi her zaman hak diyince iyi dusunmemiz gerekiyor..
  • Bunu biz soylemıyoruz şirketimiz söylüyor. Yoksa be diye hem kabine hem kokpıte ayrı ayrı 2 başkanlık yaparlar kaptanım? Ucak içi hiyerarşi farklıdır, herdsım kokpıt kabının ustu demek farklıdır! Uçusta bakarsak ER larda purser ın yetkılerınıde hatırlatmama gerek yok sanırım.o yuzden emine hanımın sadece kabını mudurlukten başkanlığa çıkarması bile eşitliliğimizin gostergesıdır! Bu demek degılkı ıkı kısımda bırbırıne saygıda kusur edecek tabıkı hayır fakat amirimiz degılsınız buda bır gercek:)
  • Kokpitin amirleri olmadığını iddia eden ve tacizci atfında bulunan arkadaşlar,yüzümüze söylesinize bunları ?
  • Sayın Ali KIDIK,haassas konuları ele alıp pek cok acıyı dindiriyorsunuz.Lütfen İzmir TGS deki olayları ekmek kaygısındaki çalısana uygulanan baskı ,mesai dayatmalarınıda gündme taşıyın emin olun pek çok insandan ölene kadar dua alacaksınız. Ne güç ne uyu duzeni ne yemek....perişan durumda çabalayan gücünü sson damlasına kadar kullanıp genede azar işiten hora geçemeyen bir büyük istasyon personeli aazap çekiyor...
  • KUL HAKKI yiyenler er yada geç ilahi adalet tecelli edecektir. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner...
  • Bir yıl part time çalıştırıp açıklama bile yapmadan kapının önüne koyup,vericez dediğiniz 500lira tazminatı bile çok gördüğünüz , işini gücünü bırakıp istanbula gelen burda borç harç size inanıp düzen kuran, ve şuan hala gözyaşı döken insanların ahı yerde mi kalacak sanmıştınız !!!! Bunlar daha iyi günleriniz!!! Ağzınıza sağlık Ali Bey !!! Allah'ın bizlere dediği: Karşıma neyle gelirsen gel ama ''kul hakkıyla gelme'' Bunlar daha iyi günleriniz !!!!
  • face yorumlarına baktımda cenk saysel ne güzel demiş:) şikayet ediyorsun ama biz seni biliyoruza getirmiş. melteme... al sana ispat al sana şahit.. öyle sallama demiş yani. yahu iş başka özel hayat başka arkadaşlık başka sevip sevmemen ayrı başka.. bir kadın olarak haksız ve yalan bir haberle pis bir maiile itham ediliyorsunuz,ve erkeklerden destek alıyorsunuz bayanlar yerine.. bu düşündürücü tabi.ve bunu yapanlara bu yorumlarla çanak tutuyorsunuz.hiç birinizin alına bu kadın niye savcılığa gitmiş te bu yazı ve o maılı atanlar hakkında şikayetçi olmuş gelmiyor degilmi? çunku at çamuru kalsın. birinize yapılınca anlarsınız. aferim dik durup gereğini yapmış yakışır.
  • Anasayfada haberin resmindeki yazılardaki üslup hoş değil... Gazeteci de haddini, yerini bilmeli...
  • Calismak istemiyorsaniz defolun gidin, emineye bahane bulmayin
  • Anket yapıyorum Emine LİM gitsin mi?

THY'DEKİ GÜZEL VE ÇİRKİN KADIN

THY'nin Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim geçen hafta 82 yaşındaki babamla yapmak istediğim kısacık tatili haram etti. Airporthaber'de Emine Lim'in isimsiz bir mail sebebiyle tehdit edildiği ve bu sebeple Emine Lim'in savcılığa suç duyurusunda bulunduğuna dair bir haber yayınlanmış.

Doğrusu haberin içinde yayınlanmaması gereken ibareler var idi. Zaten kısa bir süre içerisinde de düzeltildi.
Bu haberde adı geçen şahısla ilgili olarak çokça ihbar geldi ve çokça da güvenilir kaynaklardan bilgiler aktı. "Özel hayat" deyip geçiverdik. Ancak özel hayat hukuka aksetti ise ve şikayetçi kişi de THY'nin önemli koltuğunu işgal ediyorsa bu bizim için haber demektir.

Ben yine o konuya fazla girmek istemiyorum. Bir yöneticinin nasıl çirkinleştiğini yazmak istiyorum.

Haberin yayınladığı saatlerde Emine lim telefonumu defalarca çaldırmış. Tatildeki bir insan telefonunu yanında taşımak zorunda değil. Hele ki denizin soğuk sularına kulaç sallıyor ise telefona cevap vermek  imkansızdır. Cevapsız çağrıyı görür görmez aradım Emine Lim Hanımı. Sonra tattilde olduğumu ve konuyla ilgili bilgim olmadığını Haber Koordinatörümüz Murat Herdem'i aramasını önerdim ve ekledim. Yarım saat gibi bir süre içerisinde habere bakma şansım olacağını haber etiğimize uygun olmayan satırlar var ise müdahale edeceğimi belirttim.

Velhasıl konu kendisi olunca canı yanmış olan Emine Lim, Airporthaber'in Haber Koordinatörü Murat Herdem'i aramış ve haber dersi vermeye kalkmış ki Herdem'den dersini almış.

İlk günü böyle geçirdikten sonra ikinci gün yine telefonumu aramış. Tatilde olduğumu bile bile ısrarla defalarca arama zahmetine katlanmış. Ancak ben yine denizdeydim ve denizde telefona cevap verecek bir sistem henüz geliştirilemedi. Bu durumu akıl edemeyen Emine Lim, bir mesaj gönderivermiş bana.

Mesajda aynen şu yazıyor. "Telefonlarımı açmaya yüzünüz yok diye düşünüyorum" Koca şirkette bilmem kaç bin kişinin sorumluluğunu taşıyan bir hanımefendiden gelecek mesaj böyle mi olmalı. "Size ulaşamadım müsait vaktinizde arar mısınız" denilseydi daha medeni ve daha davranışlı olmaz mıydı? Ha devamında da "istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz" diyerek racon kesiyor.

Emine Lim, THY'de kendi emrinde çalışan kabin memuru zannetti galiba beni. İş kendisi olunca nasıl da feveran ediyor.
Airporthaber'e haber dersi vermek isteyen Emine Lim, kabin memurlarının yakasına hangi rozeti takacağına karar verirken bize mi sordu da biz haber yaparken Emine Lim'e soracağız.

Emine Lim, THY kabin memurlarının ne giyeceğine karar verirken bizden mi görüş aldı da biz de ona haber yazarken soracağız.

Kendi kabin memurları tacize uğrarken hangi tepkiyi göstermiş Emine Lim?

Suçsuz yere atılan kabin memurlarının ne zaman arkasında durmuş Emine Lim.

Kaç kişinin ekmeğine sebep oldun Emine Lim?

Kaç deneyimli memuru canından bezdirdin de THY'den kaçmasına sebep oldun Emine Lim?

Sırf sevmediğin için kaç personele zor görevleri verdin, hakkında kaç rapor tuttun, tutturdun ve mobbing uygulayarak çok sevdiği şirketten ayırdın?

Amsterdam kazasında yaralanan kabin memuruna verdiğin sözde bile duramadın.

29 Mayıs'ta kendine bağlı personeli ikna edemedin ve 305 kişinin işten çıkartılmasında hiç mi kabahatin yok? Bu kişilerden benim de tanıdığım ve çok sayıda kişi hiç sebepsiz işten atılırken neredeydin Emine Lim. Neden personelinin arkasında kapı gibi duramadın. Yoksa, koltuk mu değerli idi?

THY'nin vermiş olduğu güç ile insanlara hükmedebilirsin. Ama Airporthaber'e hükmedemezsin.

Koltuğun ısınmadan, kendini yıpratmadan usulca istifa etmeni öneririm.  Hele ki sürekli mail alıyorsan ve tehdit ediliyorsan huzurlu değilsindir. O yüzden huzuru yakalamak için kimsenin kanına girme. Bir gün o koltuktan istesen de istemesen de gideceksin. O yüzden güzelliği dene, çirkinliği değil.

Racon kesmene de gerek yok, biz senin seviyene inmeyeceğiz.

THY'DEKİ GÜZEL VE ÇİRKİN KADIN

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Büyüksün ali abi her zaman hak diyince iyi dusunmemiz gerekiyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpıte ~ 11 yıl önce
Bunu biz soylemıyoruz şirketimiz söylüyor. Yoksa be diye hem kabine hem kokpıte ayrı ayrı 2 başkanlık yaparlar kaptanım? Ucak içi hiyerarşi farklıdır, herdsım kokpıt kabının ustu demek farklıdır! Uçusta bakarsak ER larda purser ın yetkılerınıde hatırlatmama gerek yok sanırım.o yuzden emine hanımın sadece kabını mudurlukten başkanlığa çıkarması bile eşitliliğimizin gostergesıdır! Bu demek degılkı ıkı kısımda bırbırıne saygıda kusur edecek tabıkı hayır fakat amirimiz degılsınız buda bır gercek:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kokpit ~ 11 yıl önce
Kokpitin amirleri olmadığını iddia eden ve tacizci atfında bulunan arkadaşlar,yüzümüze söylesinize bunları ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saniye ~ 11 yıl önce
Sayın Ali KIDIK,haassas konuları ele alıp pek cok acıyı dindiriyorsunuz.Lütfen İzmir TGS deki olayları ekmek kaygısındaki çalısana uygulanan baskı ,mesai dayatmalarınıda gündme taşıyın emin olun pek çok insandan ölene kadar dua alacaksınız. Ne güç ne uyu duzeni ne yemek....perişan durumda çabalayan gücünü sson damlasına kadar kullanıp genede azar işiten hora geçemeyen bir büyük istasyon personeli aazap çekiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih UMAY ~ 11 yıl önce
KUL HAKKI yiyenler er yada geç ilahi adalet tecelli edecektir. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ex-Crew ~ 11 yıl önce
Bir yıl part time çalıştırıp açıklama bile yapmadan kapının önüne koyup,vericez dediğiniz 500lira tazminatı bile çok gördüğünüz , işini gücünü bırakıp istanbula gelen burda borç harç size inanıp düzen kuran, ve şuan hala gözyaşı döken insanların ahı yerde mi kalacak sanmıştınız !!!! Bunlar daha iyi günleriniz!!! Ağzınıza sağlık Ali Bey !!! Allah'ın bizlere dediği: Karşıma neyle gelirsen gel ama ''kul hakkıyla gelme'' Bunlar daha iyi günleriniz !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
face ~ 11 yıl önce
face yorumlarına baktımda cenk saysel ne güzel demiş:) şikayet ediyorsun ama biz seni biliyoruza getirmiş. melteme... al sana ispat al sana şahit.. öyle sallama demiş yani. yahu iş başka özel hayat başka arkadaşlık başka sevip sevmemen ayrı başka.. bir kadın olarak haksız ve yalan bir haberle pis bir maiile itham ediliyorsunuz,ve erkeklerden destek alıyorsunuz bayanlar yerine.. bu düşündürücü tabi.ve bunu yapanlara bu yorumlarla çanak tutuyorsunuz.hiç birinizin alına bu kadın niye savcılığa gitmiş te bu yazı ve o maılı atanlar hakkında şikayetçi olmuş gelmiyor degilmi? çunku at çamuru kalsın. birinize yapılınca anlarsınız. aferim dik durup gereğini yapmış yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
Anasayfada haberin resmindeki yazılardaki üslup hoş değil... Gazeteci de haddini, yerini bilmeli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calismak ~ 11 yıl önce
Calismak istemiyorsaniz defolun gidin, emineye bahane bulmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitsin mi? ~ 11 yıl önce
Anket yapıyorum Emine LİM gitsin mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarafsız ~ 11 yıl önce
sen kimsin hangi sıfatla anket yapıyorsun bunu açıklaman gerekir önce....!!!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000