19 Ocak 2015, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Bu davanın açılmasını Sn. Kotil istemiş olabilir de avukatı nasıl açar anlayamadım. bu davanın kaybedileceğini bilmek için hukukçu olmaya gerek yok.
  • süper ve yerinde tesbit. bu kadar net bir tomoğrafi cekilmiş, tıpkı TGS nin başındaki Eski müdür Bayram Özçelik gibi, sahte gülüş zoraki tebessüm,bocuk dağıtım vs mükemmel bir tesbit.insan çatık kaş olabilir ama samimiyeti bu görüntüyü kapatır, fakat sahte itici zoraki tebessüm güven vermyen kişiliksiz tavırdır. thy nin selameti için oradan temelde hamdide gitmeli, Bayram özçelik paralelci hamleler yaptı, tgs de düzeltilmeli .
  • İnsafsızca bu kadar eleştirilen Temel Kotil THY'yi tarihinin en iyi noktasına getirdi, dünyanın en saygın havayollarından biri haline getirdi.Bunu herkes kabul etsin!
  • Temelden önce asil zulum Hamdi Topcudur.bütün calisanlarina nasil eziyet ederim diye evinde oturup dusunmektedir kesinlikle.temel beyle cok toplanti yaptim o kadarda egolu biri degil Gibi ama ayni seyin lacivertide olabilir. Hamdide istanbul milletvekili olcakmis.ama sayin cumhurbaskanimizla arasi bozukmus.bir akp li olarak milletvekili adayi olursa oy atmicam
  • TURKCELL İŞİNİ YANLIŞ DUYMUŞSUN O BİR ALDATMACA ,TEMEL THYDE DEVAM EDECEK CEMAAT İŞLERİNİ BIRAKTI...
  • Hamdi den iyidir diyen arkadasim, Hamdi Bey ayni zamanda TAI gibi anlamsiz, elle tutulmayan basarilara (!) imza atan bir sirketinde yonetim kurulu uyesidir. Temel Bey yeni yapilacak Turkey 2023 vizyonunda "yolcu ucagi" projesini yapacak olan ekibin basinda TAI Özerk Cumhuriyeti'yle calisacagi soylenmektedir. Hamdi Bey de kendisini desteklemektedir. Turkcell sadece bir saptirmadir. :-)
  • Lütfen arkadaşlar safları sıklaştıralım kaynak olmasın resimleri iyi çekelim ve listeleri sağlam tutalım...:) BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL KİMSE BİZİMLE DALGA GEÇEMEZ
  • SİZ TEMEL BEYE O ALANDA BU ALANDA CUMHURBAŞKANINI KOVALAMA BO YERE VAKİT HARCIYORSUN DEMİŞSİN...PEKİ BUNU YAPMASSA SİSYASİ GELECEĞİNİ NASIL İNŞA EDECEK...?..HAMDİ DE TEMEL DE HAZIRLIK YAPIYORLAR...HAA BUNLARA TURSAB BAŞKANI BAŞARANIDA EKLEYEBİLİRSİNİZ...ŞUAN SADECE SEÇİM HAZIRLIĞINDALAR...CEMAATE GELİNCE...CEMAAT BUGÜN BU KADAR BÜYÜMÜŞSE ZAMANINDA BUNLARIN MAMALARIYLA BÜYÜDÜ...ŞİMDİ ?? ŞİMDİ EN UFAK EKSENDEN ÇIKANA '''AHA BUDA PARALELCİ'' DİYORLAR...YANİ ŞUAN SENDE PARALELCİ OLUYORSUN SAYIN YAZAR... :)) AMAN DİKKAT ET İKİNCİ YAZINDA BU SEFER ''HAŞHAŞİ'' DERLER :))
  • Değerli hocam Temel beyi bir çalışan olarak çok seviyorum. Şirketin menfaatleri için değerli bir yönetici olduğunu düşünüyorum
  • Temel KOTİL Asaf BORA Danyal ARITEKİN ve Kadir DOKUYUCU....Bu kişiler THY nin içindeki İRLANDALILARDIR....

THY'DE GÖRÜNMEYEN ZULMÜN ADI TEMEL...

Herkese şirin, herkese gülen yüz, herkese mavi boncuk. Lakin yaradılmış özellik gibi görünen bu yüzün arkasındaki ego, kibir, fitne. THY emektarlarını kendine rakip gören bir saplantı ve ruh hali. Hepsi Temel Kotil'in aynadaki görünmeyen hali.

Aslında bu yazıyı THY Genel Müdürü Temel Kotil'e bir mektup gibi yazıyorum.

Sayın Kotil,
Biliyorsunuz ki; genel müdür olduğunuz 2005 yılından bugüne kadar makamınıza bir kez girdim. O girişimde sizin ne kadar güvensiz biri olduğunuzu yaptığımız konuşma esnasında gözlerinizi hep başka yerlere kaydırıp, vücut dilinizin ne kadar esnek olduğunu farkederek anladım.

Kendi gölgenizden korkan bir haliniz vardı. İşte o sebepten ötürü ben sizinle sadece medeni ölçüler çerçevesinde selamlaşmayı seçtim. Size şirin görünme derdinde olmadım.  Ben etrafınızdaki şakşakçı gazeteciler veya "ağam, paşam" diyen eli kalem tutanlardan olmadım.

Her makamda olabilirsiniz. Yarın, THY'nin en tepesine gelebilirsiniz veya son bir yıldır duyduğum gibi Turkcell gibi bir dev firmanın başına gidebilirsiniz.

Ankara'da herhangi bir kamunun başına gidebilirsiniz.

Geçen seçimlerde olmadı, bu seçimlerde olabilir ve mebus seçilip Ankara'ya gidip turuncu koltuklarda arkanıza yaslanarak vekillik yapabilirsiniz. Hatta daha da yukarı çıkıp bir bakanlığa oturabilirsiniz.

Ama bu makamları layıkıyla yapmak için önce vicdan sahibi olmalısınız. İnsanları birer düşman gibi görmeyerek, herkesi içinizdeki fitne ile özdeşleştirip kendiniz gibi görmeyerek başarabilirsiniz.

O kadar çok olumsuzluğunuz var ki!

Başkalarını paralel gibi suçlayıp fitne-fücur ile insanları karalayıp, masum insanların kanına girmek sana yakışmaz.

Yöneticilere; "Benden sonra buraya sen genel müdür olacaksın" sözleri ile kendi kendine rakip yaratmak ve sonra da sanki senin yerine oynuyorlarmış gibi onlara karşı hayal kurup, senaryo yazıp oynamak sana yakışmaz.

Mertçe, delkanlıca geçmişte cemaat için yaptıklarını açıkla. "Yanılmışım" de. Binlerce bedava bilet verdiğini söyle. "Haram olsun cemaate verdiğim hizmete" de. Başkaları karşı çıkarken "onları yanlış anladım, ayaklarını kaydırdım, düşman gördüm. Ben onları cemaate karşı sanıyordum oysa onlar beni doğru yönlendirmişler de ben görememişim" de.

Sırf senin egoların yüzünden THY'den kovulan yöneticilerden kamuoyu önünde olmasa bile bir telefon açarak özür dile. Hiçbir şey kaybetmezsin.

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nereye giderse arkasından kovalama. Nereden uçacaksa o meydanda olmak için yırtınma. Bazen trafik nedeniyle geç kaldığın olsa bile merak etme seni taktir ve taltif edecek olanlar THY'deki çalışmalarınla eder. Uğurlamalar karşılamalar sana en fazla vakit kaybettirir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı uğurlamaya gittiğinde bir başka yönetici orada diye kaçma. Birlik olmaktan korkma. Tek olmaktan kork. Yarın ebedi aleme göç ederken yalnız gireceksin dokuz tahtanın altında.

Oğlunun yazdığı twitler saklanıyor. Asıl paralelci, asıl cemaatçi kim o twitlerin içinde gizlidir.

Siz bunları çok iyi biliyorsunuz Sayın Kotil. O güler yüzünüzün hiç solmamasını yüce ALLAH'tan niyaz ediyorum. Lakin size bir tavsiyede bulunuyorum. Yüksek egonuzu törpülemek için OSHO adında bir yazarın EGO adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum.

Mektubuma son verirken ellerinizden sıkar, başarılı olmanızı, insanları insan gibi değerlendirmenizi istirham ediyorum.

Ve bunları neden yazdım.

Yukarıda da bahsettim. Eminim ki ve bu düşüncem asla değişmeyecektir. Çok sayıda kaliteli, bilgili, eğitimli, ufku açık personeli siz uzaklaştırdınız THY'den. Kendi iç çatışmalarınız THY'ye ne kadar zarar veriyor kimbilir. Sinsiliği değil de THY odaklı çalışmaları eşgüdümlü yapsaydınız THY daha da güçlü bir şirket olabilirdi.

Geçen hafta aynaya baktın mı bilmiyorum ama, çok yanlış yaptın be Temel Kotil.

Ayağına sıktın be Kotil. Ha sizin bu yaptıklarınız Japonya'da olsa harakiri ile, Avrupa'da olsa istifa ile sonuçlanırdı. Rize'de olsa nasıl halledilirdi  bunun cevabını siz verin sayın Kotil.

Yazdıklarımdan birşey anlayabildiniz mi Temel Bey? Sadece sizin anlamanız yeter bu yazıyı. "Arif'e tarif gerekmez" derler. Siz Arif olabilir misiniz Temel Bey?

Hiç zannetmiyorum.

Neden mi?

Kendi şirketinin ayağının altını oymaya çalışan bir zihniyet de ondan. Fazlasını açık etmiyorum.

Kalın sağlıcakla...

THY'DE GÖRÜNMEYEN ZULMÜN ADI TEMEL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (132)

bu ne biçim dava ~ 9 yıl önce
Bu davanın açılmasını Sn. Kotil istemiş olabilir de avukatı nasıl açar anlayamadım. bu davanın kaybedileceğini bilmek için hukukçu olmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mazlum müdür ~ 9 yıl önce
süper ve yerinde tesbit. bu kadar net bir tomoğrafi cekilmiş, tıpkı TGS nin başındaki Eski müdür Bayram Özçelik gibi, sahte gülüş zoraki tebessüm,bocuk dağıtım vs mükemmel bir tesbit.insan çatık kaş olabilir ama samimiyeti bu görüntüyü kapatır, fakat sahte itici zoraki tebessüm güven vermyen kişiliksiz tavırdır. thy nin selameti için oradan temelde hamdide gitmeli, Bayram özçelik paralelci hamleler yaptı, tgs de düzeltilmeli .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İnsafsızca bu kadar eleştirilen Temel Kotil THY'yi tarihinin en iyi noktasına getirdi, dünyanın en saygın havayollarından biri haline getirdi.Bunu herkes kabul etsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Temelden önce asil zulum Hamdi Topcudur.bütün calisanlarina nasil eziyet ederim diye evinde oturup dusunmektedir kesinlikle.temel beyle cok toplanti yaptim o kadarda egolu biri degil Gibi ama ayni seyin lacivertide olabilir. Hamdide istanbul milletvekili olcakmis.ama sayin cumhurbaskanimizla arasi bozukmus.bir akp li olarak milletvekili adayi olursa oy atmicam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sırayla ~ 9 yıl önce
Hamdı topcuyu hedef gosterıp kotıl ı kurtaracagını sanma.karar verıldı once kotılın ıpı cekıldı .sonrasında arkası gelır sırayla bu ısler.ettıklerını gorecekler
sallayın bakalım ~ 9 yıl önce
çoğu yorum bilmeden , düşünmeden, kişileri doğru dürüst tanımadan ve eskiye dayanan bir başka olay yüzünden yapılıyor.
Fuat avni ~ 9 yıl önce
TURKCELL İŞİNİ YANLIŞ DUYMUŞSUN O BİR ALDATMACA ,TEMEL THYDE DEVAM EDECEK CEMAAT İŞLERİNİ BIRAKTI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fuat avnı ye ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
ThY-TAI iliskileri ~ 9 yıl önce
Hamdi den iyidir diyen arkadasim, Hamdi Bey ayni zamanda TAI gibi anlamsiz, elle tutulmayan basarilara (!) imza atan bir sirketinde yonetim kurulu uyesidir. Temel Bey yeni yapilacak Turkey 2023 vizyonunda "yolcu ucagi" projesini yapacak olan ekibin basinda TAI Özerk Cumhuriyeti'yle calisacagi soylenmektedir. Hamdi Bey de kendisini desteklemektedir. Turkcell sadece bir saptirmadir. :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
58.Alay ~ 9 yıl önce
Lütfen arkadaşlar safları sıklaştıralım kaynak olmasın resimleri iyi çekelim ve listeleri sağlam tutalım...:) BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL KİMSE BİZİMLE DALGA GEÇEMEZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAYIN YAZAR.. ~ 9 yıl önce
SİZ TEMEL BEYE O ALANDA BU ALANDA CUMHURBAŞKANINI KOVALAMA BO YERE VAKİT HARCIYORSUN DEMİŞSİN...PEKİ BUNU YAPMASSA SİSYASİ GELECEĞİNİ NASIL İNŞA EDECEK...?..HAMDİ DE TEMEL DE HAZIRLIK YAPIYORLAR...HAA BUNLARA TURSAB BAŞKANI BAŞARANIDA EKLEYEBİLİRSİNİZ...ŞUAN SADECE SEÇİM HAZIRLIĞINDALAR...CEMAATE GELİNCE...CEMAAT BUGÜN BU KADAR BÜYÜMÜŞSE ZAMANINDA BUNLARIN MAMALARIYLA BÜYÜDÜ...ŞİMDİ ?? ŞİMDİ EN UFAK EKSENDEN ÇIKANA '''AHA BUDA PARALELCİ'' DİYORLAR...YANİ ŞUAN SENDE PARALELCİ OLUYORSUN SAYIN YAZAR... :)) AMAN DİKKAT ET İKİNCİ YAZINDA BU SEFER ''HAŞHAŞİ'' DERLER :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 9 yıl önce
Değerli hocam Temel beyi bir çalışan olarak çok seviyorum. Şirketin menfaatleri için değerli bir yönetici olduğunu düşünüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gercek ~ 9 yıl önce
Temel KOTİL Asaf BORA Danyal ARITEKİN ve Kadir DOKUYUCU....Bu kişiler THY nin içindeki İRLANDALILARDIR....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000