28 Ağustos 2017, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Başganım sana feda herşeyimiz.şu planlana çekilişle 1 üyeye bmw 3.10 araba hemde klimalı ve kışlık makarna ile her üyeye maket uçak anahtarlık hediyesini açıklada alem seçim görsün
  • Ali bey, yazınızı hangi motivlerle yazdığınızı bilmiyorum ama tatlıbal şakşakçılığı yaptığınız gayet açık. eminim ki burayı okuyan hiç bir havacı sizin adaylar hakkındaki yorumlarınızı ve görüşlerinizi umursamıyor. sizden sadece; kim ne yapıyor, kimin ne vaadi var ve geçmiş icraatleri nelerdir bunları bekliyor insanlar, kişisel yorumlarınızı değil. bunları yeşilköy'deki balıkçılarda arkadaş meclisinde tartışırsınız, biz bunları okumak istemiyoruz. madem tarafsız habercilik yapıyorsunuz, tarafsız olun. adaylara seni gaza getiriyorlar demekle(meali çekil adaylıktan), mevcut başkana da şakşakçılık yapmakla tarafsız olamazsınız. aidatların %90'ını karşılayan uçucu personelin temsil oranının neden hala %30 olduğunu yazın. tatlıbal'ın o kadar insanın önünden eşini şirkete soktuğunu, yolsuzluk dosyalarını yazın. üzerine yatılan zammı yazın. banane sosyal aktivitelerden, kooperatiflerden. bunu dernekler yapar sendika değil. sendika hak savunur, hak alır. boş beleş işlerle uğraşmaz. yazık...
  • Bu yorumu delikanliysaniz yayinlarsiniz yok degilseniz daha sizleri okumuyorum.Sayin airportcular oyunuzun rengini belli etmissiniz.Sendika size ne vaad etti buradan sak sak tutmaniz icin.Bizden olmayan birinin kimin kazanacagini soylemesi nekadar sacma? Thy bukadar bizlerin ustune geliyorsa suc kimin? Sendika baskaninin tarafsiz olmasi gerekirken thy de kendisinin zaman yonetimi muduru karisininda mufettis yardimcisi olmasi nekadar etik? Aylardir hatta yil oldu sendika ve thy elele bizleri operken sesiniz neden cikmiyordu? Simdi alin bunlara cvp verin sayin kidik bey.Ha yayinlamazsaniz bu yorumumu digerleri gibi yazik size be valla.Isinize gelenleri ayristirip yayinlayin diger yorumlarimda hic hakaret bile.olmamasina ragmen ama dogru soyleyeni barindirmazlar degil mi Turkiye burasi sadece gaddarlarin vicdansizlarin borusu oten topraklar.
  • Ali bey o yazinin ilk metni su sekildedir.2018 yilina ait iznimi hakedis tarihine bakilmaksizin pesinen kullanmak istiyorum. Is akdimin feshi veya isten ayrilmam durumunda karsiliginin kidem tazminatimdan karsilanmasi....... diye gidiyor.Dolayisiyla sirketin size soledigi ile bu yazidaki anlam celisiyor kaldi ki ben sirketin yeni yila girmeden sonraki yilin iznini kullandirdigini gormedim duymadim
  • Sayın Kıdık. Borajet ikinci dalga personel çıkartmasından haberiniz olmadı mı? Nasıl kayıtsız kalıyorsunuz.
  • Ali bey ben sendika işinden anlamam sadece seçilen yönetime hayırlı olsun derim. Benim sizden ricam THY bizim hacıları taşırken Diyanet işleri başkanlığı Hac organizasyonu ile beraber İSTANBUL CİDDE gidiş dönüş uçak biletleri fiyatlarını bir araştırsanız. Son yıllarda hac ücretleri o kadar fahiş arttı 2200 dolar olan bir kişi ekonomi sınıfı 3300 dolar gibi fiyat ödeniyor. Bu fiyatın ne kadarı uçak biletlerine kesiliyor. ÖĞRENMEK İSTETİĞİM UÇAKLAR HACILARI KUTSAL TOPRAKLARA BIRAKINCA BOŞ DÖNERKEN BU BOŞ DÖNÜŞ PARASIDA YANİ 2 BİLET PARASI YERİNE 4 BİLET ÜCRETİMİ ÖDENİYOR merak ettim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
  • BIZ UCUCU PERSONELİN HİÇ BIR MÜCADELESINDE YANINDA OLMAYAN, HAK MÜCADELESI YERINE HERDAIM HESAPLARINDAKİ PARAYI DÜŞÜNEN SEVGILI KAPTANLAR..BOŞ YERE NE BIZI NE GÜNDEMI MEŞKUL ETMEYIN ,SIZDEN SENDIKA BASKANI ,HAK MUCADELECİSİ FALAN OLMAZ..SIZ TIPIŞ TIPIŞ MAAŞLARINIZI ALIN ,BU HAK MUCADELESİNİDE ERBABINA BIRAKIN..BIZ KABİN UÇUCULAR OLARAK ALI KEMAL TATLIBAL I YÜREKTEN DESTEKLIYORUZ ..EKIBIYLE YINE GÖREV BAŞINA BEKLIYORUZ INŞALLAH ..
  • Yazinizi cok begendim.. sizin yapilan isleri ince gormeniz pek memnun etti.. lakin sendikanin ne oldugunu ogretmisiniz.. ucucu ekip zamanla anlayacak kiymeti . 2 yil yerine 3 yil altin anlasma yapildi. Abant Antalaya toplantilarda buyuk mucadeleler egitimler verildi. Zamlarinizi primlerinizi alirken sendikaya sukran duydunuz..muhalefet degil biraz da Takdir etseniz. sendika nin adresini bilmezsiniz bi cay icmezsiniz ama elestireye gelince herkes muthis havaci. Asil sendikaya sahip cikanlar sayesinde bugunleri gorduk. . Nacizane dusuncem otobilotla uc ,2 kek dagit , bilgisayari on of yapmak bu isler kolay olsa da , gercek havacilarmis gibi algisi verdiniz disariya. Havacilar uye olarak buyur edildi .. bence uye aliminda secici olunmali sirf havaci diye alinmasi sahsen yanlis , yoksa secimlerin sonucu agzimizin tadini kacirir.. . diger uyeler hakkinda yorumlariniz pek eglendirdi , gobegim dalgalandi gulmekten.. tekrar tesekur ettim..
  • Hani zam?hani 2007den beri uygulanan kazanimlar?sizi basimiza sendika diye saranlar allahindan bulsun!hem mutsuz,hem kaziklanmis,hem enflasyona yenik dusmus,hem de yorgun,degersiz hissediyoruz artik!Bu is boyle git-mez!
  • Dusunsenize koskoca airport haberde(!) kose yazisina 43 tane yorum yapilmis... isinize gelen yorumlari yayinlayip benim onceki yazdigim gibi isinize gelmeyenleri yayinlamiyorsunuz. Ne kadar tarafsiz bir kose yazari ve site. Gozlerim yasardi dogrusu. Simdi bunu yayinlarsiniz tabi. Neden cunku sadeve tarafsizliginiza dem vuruyorum. Ucucu ekiplerden bihaber oldugunuzdan ya da tarafsiz gozukmeye calisip acikca sendika baskanina ...neyse gerisini anlayan anlar zaten. Sizi sendika yerine ekip odalarina bekliyoruz nabiz olcmek icin. Uzaktan davulun sesiyle turku cigirmayin

THY zorla imza attırıyor iddiaları ve Hava İş seçimleri…

Türk Hava Yolları kabin memurlarına zorla muvafakatname imzatıldığına dair gelen bilgiler üzerine söyleyecek o kadar çok söz var ama önceliği şu Hava İş seçimlerine ayırmak istiyorum. Hava İş’in 11-12 Kasım tarihinde yapılacak genel kurulu öncesi şimdilik iki aday boy gösterecek gibi.

Şöyle geriye dönüp baktığımda kaç genel kurula şahitlik ettim kaç aday gördüm hatırlamak imkansız. Atilay Ayçin döneminde çok ateşli seçim çalışmalarına şahitlik ederdik. Adaylar biribirilerine öyle yüklenirlerdi ki sanırsınız Türkiye genel seçimleri yapılıyor.

Mesela Atilay Ayçin’in karşısına proje ile çıkan birilerini görmek, havada ufo görmek gibi bir şeydi. Ayçin; THY yönetimine vurdukça kazanır, diğerleri Ayçin’e vurdukça kaybederdi.

Nihayet geçen dönem farklı bir ses çıktı ve THY yönetiminin de desteğini alarak ipi göğüsledi. Bu seçimlerde Airporthaber olarak bizim de katkımız olduğunu sanıyorum. Zira üslup olarak Atilay Ayçin mantığını hiç sevmezdim. Ancak sendikacılığına ise şapka çıkartırdım.

Gelelim bugüne. Ali Kemal Tatlıbal,  sendikacılığın hiçbir yerinde olmayan sade bir üyelikten başka sendikanın kapısından dahi geçmeyen bir THY çalışanı iken birçok kişinin heveslendiği makama oturuverdi. Söylediğim gibi seçilmesinde bizim çok katkımız oldu.

Çokça eleştirdim, olumsuzluklarını paylaştım. Gerek Airporthaber’de gerekse bu köşede acımasızca eleştirilere maruz kaldı.

Özellikle korumalar, belinde silahla dolaşması, tuvalete dahi koruma ile gitmesi, kooperatif konularında acımasız eleştiriler yaptım.

Açıkçası Atilay Ayçin cephesinden “Beyninin tasından şarap içeceğiz” tehditleri duymama rağmen Ali Kemal Tatlıbal cephesinden ölüm tehdidi almadım. Lakin o cepheden de tehditvari paylaşımları gördük.

Biz işimizi yaparken başkalarının da aynı mantıkla işini yapmasını yeğliyoruz.

Velhasıl Ali Kemal Tatlıbal personel eğitimleri ve sosyal aktivite konusunda önemli adımlar attı. Kooperatif konusunda da gözle görülür, elle tutulur işler yapmaya başladı. Demem o ki sendikacılığın sadece atıp-tutmak olmadığını gösterdi. Başlangıçtaki acemiliği atlatarak yapısal değişikliği hissettirmeye başladı.

Bu değişim ona seçimlerde ne getirir ne götürür bilinmez ama bilinen bir gerçek var ki iki ay sonra seçim var. İlk kez yönetimsel olarak ciddi bir sınava çıkıyor. Çalkantılı iç çekişmelerin yaşadığını da biliyorum. İçeride sendika disiplininden uzak yöneticiler olduğunu da biliyorum.

Ali Kemal Tatlıbal bu seçimlerde yaptıkları ile yüzleşecek. THY içinden bir yıkım yemezse kazanacağına eminim.

Zira karşısına çıkan aday hakkında söz söylemek istemiyorum. Lakin adayın etrafındakilere bakınca “Vay anası, şu fosiller hiç yenilmeye doymuyor” demeden kendimi alıkoyamıyorum.

Çağ değişti ama bunlar değişmedi. Varsa yoksa muhalefet. Nasıl olduğu önemli değil. Bir dönemin müzmin muhalefeti Gökkuşağı Hareketi Bahadır Altan sahneye çıkmamış hayretler içerisindeyim. Diğer yandan Ali Gülçiçek köşesine çekilip geçmiş yılların yenilgisinin acısını halen çıkartmaya çalışıyor. Bana göre beyhude çırpınışlar. Ali Kemal Tatlıbal’a yenilginin hazmını yapamamış gibi. Öte yandan Alp Süleyman Evcil de aynı terane. Bir bakıyorsun sendikaya soyunmuş bir bakıyorsun vakfa soyunmuş. Nedir bu hırs anlamıyorum. Bakın İskender Çarkçı için asla bir söz söylemiyorum. Zira hiç ama hiç tanımıyorum. Lakin birilerinin gazına gelmiş gibi. Seçime hazırlanmak iki ay ile olmaz. Seneler sürer bu işler. Diyalog gerek bu işler için. Bu arada Ali Gülçiçek’in bir kamyon firmasından sendikalı olduğunu öğrendim. Ne kadar doğru bilemem.

Ama sırtı yerden kalkmayan bu kişilerin dayandıkları, umut bağladıkları, gaz ürettikleri yeri de biliyorum. Onlar da haklı, ne yapsın adamlar. “Ölmedik,  nefes alıyoruz” diyecek kadar cılız da olsa ses vermek zorundalar. Kaptan İskender İskender Çarkçı’ya tavsiyem. Etrafına dikkat etmeni öneririm. Var olan itibarını yenilmiş bir kaptan olarak değiştirme.

Bu arada izlediğim kadarı ile bizim tozumuzu toplayan bir başka taklitçi de mevcut yönetime yüklenen bağlantılar paylaşıyor. Bu adamlar tetikçilikten ne zaman vazgeçecekler? Durun söyleyeyim. Bir dönem ben THK eski başkanı için belgeler yayınlıyorum, yolsuzlukları açıklıyorum. Bu adamlar da onun etrafından koruyucu melek olmuşlar. Elbet onların esintisi kendilerini bile serinletmez ama Osman Yıldırım içeri girmekten kurtulamıyor. Ve işin altından ne çıkıyor biliyor musunuz? 700 bin TL’lik destek anlaşması. Sizin anlayışınıza tüküreyim. Para ile kalem oynatan şerefsizler.

Hava İş genel kurulu şimdiden hayırlı olsun. Ben her daim çalışanın daha iyi haklara kavuşmasından yanayım. O yüzden seçimlerin getireceği yeni yönetim çalışanlara refah getirsin yeter.

THY zorla imza mı attırıyor?

THY’den bir arkadaşım kabin memurlarına zorla imza attırıldığını söylüyor. “Sebep” diye soruyorum. 2018 yılında işten çıkrtılırlarsa izin parası istenmeyeceğine dair muvafakatname dikte edildiğini söylüyor.

Benim tarzım mümkün olduğunca tarafların görüşlerini yansıtabilmektir. Hemen THY kanadını arıyorum. Meselenin söylendiği gibi olmadığını, 2017 yılı iznini bitirmiş personele acil durumlarda izin verildiğini, ihtiyaç belirtip izin isteyenlerin  mağdur edilmemesi için bir sonraki yılın izinlerinin kullandırıldığının bilgisini veriyor. Personelin herhangi bir nedenden dolayı işten atılması halinde mahkemeye gittiğini kullandığı iznin parasını almak için bile mahkeme açtığını dolayısıyla şirketi zor durumda bıraktığını ifade ediyor.

Şirketin kendini koruması açısından bu davranışı makul görebilirim. Lakin bu muvafakatname izin kullananlar için imzalatılsa idi daha mantıklı olurdu.

Aynı konu hakkında sendika ile görüşüyorum ve sendika da aynı şekilde cevap veriyor. Yani kullanılmış izinlerin parasının istenmemesi için bu muvafakatnamenin imzaltıldığını belirtiyor. Bu konuda açıklama yapmışlar ama bu detaya rastlayamadım. Anlaşılan sendikacılığın tarzı bu olsa gerek.

THY personel konularında titizlik gösteriyor. Belki bu konuda bende eleştirileceğim ama daha önce de sahte rapor alanları yazmıştım. Sahte rapor alanlar birer birer işten çıkartıldı ve ben haklı çıktım.

Şimdi diyorum ki arkadaşlar şirketinize karşı haince düşünceler beslemeyin ki şirketiniz de kendini koruyacak eylem yapmaya tevessül etmesin.

THY zorla imza attırıyor iddiaları ve Hava İş seçimleri…

Yorumlar Tüm Yorumlar (96)

Sweet honey ~ 7 yıl önce
Başganım sana feda herşeyimiz.şu planlana çekilişle 1 üyeye bmw 3.10 araba hemde klimalı ve kışlık makarna ile her üyeye maket uçak anahtarlık hediyesini açıklada alem seçim görsün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 7 yıl önce
Ali bey, yazınızı hangi motivlerle yazdığınızı bilmiyorum ama tatlıbal şakşakçılığı yaptığınız gayet açık. eminim ki burayı okuyan hiç bir havacı sizin adaylar hakkındaki yorumlarınızı ve görüşlerinizi umursamıyor. sizden sadece; kim ne yapıyor, kimin ne vaadi var ve geçmiş icraatleri nelerdir bunları bekliyor insanlar, kişisel yorumlarınızı değil. bunları yeşilköy'deki balıkçılarda arkadaş meclisinde tartışırsınız, biz bunları okumak istemiyoruz. madem tarafsız habercilik yapıyorsunuz, tarafsız olun. adaylara seni gaza getiriyorlar demekle(meali çekil adaylıktan), mevcut başkana da şakşakçılık yapmakla tarafsız olamazsınız. aidatların %90'ını karşılayan uçucu personelin temsil oranının neden hala %30 olduğunu yazın. tatlıbal'ın o kadar insanın önünden eşini şirkete soktuğunu, yolsuzluk dosyalarını yazın. üzerine yatılan zammı yazın. banane sosyal aktivitelerden, kooperatiflerden. bunu dernekler yapar sendika değil. sendika hak savunur, hak alır. boş beleş işlerle uğraşmaz. yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarafsizlik ~ 7 yıl önce
Bu yorumu delikanliysaniz yayinlarsiniz yok degilseniz daha sizleri okumuyorum.Sayin airportcular oyunuzun rengini belli etmissiniz.Sendika size ne vaad etti buradan sak sak tutmaniz icin.Bizden olmayan birinin kimin kazanacagini soylemesi nekadar sacma? Thy bukadar bizlerin ustune geliyorsa suc kimin? Sendika baskaninin tarafsiz olmasi gerekirken thy de kendisinin zaman yonetimi muduru karisininda mufettis yardimcisi olmasi nekadar etik? Aylardir hatta yil oldu sendika ve thy elele bizleri operken sesiniz neden cikmiyordu? Simdi alin bunlara cvp verin sayin kidik bey.Ha yayinlamazsaniz bu yorumumu digerleri gibi yazik size be valla.Isinize gelenleri ayristirip yayinlayin diger yorumlarimda hic hakaret bile.olmamasina ragmen ama dogru soyleyeni barindirmazlar degil mi Turkiye burasi sadece gaddarlarin vicdansizlarin borusu oten topraklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayin ali kidik a ~ 7 yıl önce
Ali bey o yazinin ilk metni su sekildedir.2018 yilina ait iznimi hakedis tarihine bakilmaksizin pesinen kullanmak istiyorum. Is akdimin feshi veya isten ayrilmam durumunda karsiliginin kidem tazminatimdan karsilanmasi....... diye gidiyor.Dolayisiyla sirketin size soledigi ile bu yazidaki anlam celisiyor kaldi ki ben sirketin yeni yila girmeden sonraki yilin iznini kullandirdigini gormedim duymadim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Borajet ~ 7 yıl önce
Sayın Kıdık. Borajet ikinci dalga personel çıkartmasından haberiniz olmadı mı? Nasıl kayıtsız kalıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUSTAFA TURAN ~ 7 yıl önce
Ali bey ben sendika işinden anlamam sadece seçilen yönetime hayırlı olsun derim. Benim sizden ricam THY bizim hacıları taşırken Diyanet işleri başkanlığı Hac organizasyonu ile beraber İSTANBUL CİDDE gidiş dönüş uçak biletleri fiyatlarını bir araştırsanız. Son yıllarda hac ücretleri o kadar fahiş arttı 2200 dolar olan bir kişi ekonomi sınıfı 3300 dolar gibi fiyat ödeniyor. Bu fiyatın ne kadarı uçak biletlerine kesiliyor. ÖĞRENMEK İSTETİĞİM UÇAKLAR HACILARI KUTSAL TOPRAKLARA BIRAKINCA BOŞ DÖNERKEN BU BOŞ DÖNÜŞ PARASIDA YANİ 2 BİLET PARASI YERİNE 4 BİLET ÜCRETİMİ ÖDENİYOR merak ettim bu konuda aydınlatırsanız sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 7 yıl önce
Hac farz olmaktan çıktı paragöz araplar ve tur operatörleri,uçak firmaları vs gibi işbirlikçileri sayesinde ticari bir kazanç kapısı haline geldi !
Cevap ~ 7 yıl önce
Odedigin 3000 dolar ucak bileti degil senin ordaki yeme icme konaklama ve umre giderlerinde dahil
no subject ~ 7 yıl önce
Evet, hacilar birakildiktan sonra ucak genelde yolcusuz bos olarak donuyor.
SATICI KAPTANLARA OY YOK...BAŞKAN AKT.. ~ 7 yıl önce
BIZ UCUCU PERSONELİN HİÇ BIR MÜCADELESINDE YANINDA OLMAYAN, HAK MÜCADELESI YERINE HERDAIM HESAPLARINDAKİ PARAYI DÜŞÜNEN SEVGILI KAPTANLAR..BOŞ YERE NE BIZI NE GÜNDEMI MEŞKUL ETMEYIN ,SIZDEN SENDIKA BASKANI ,HAK MUCADELECİSİ FALAN OLMAZ..SIZ TIPIŞ TIPIŞ MAAŞLARINIZI ALIN ,BU HAK MUCADELESİNİDE ERBABINA BIRAKIN..BIZ KABİN UÇUCULAR OLARAK ALI KEMAL TATLIBAL I YÜREKTEN DESTEKLIYORUZ ..EKIBIYLE YINE GÖREV BAŞINA BEKLIYORUZ INŞALLAH ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destek ~ 7 yıl önce
Er dinlenmeni kendi boş gününle geçirdiğin içinmi destekliyosun yada tek boşunun arkasında sabah altıdan önce uçuşa gittiğin içinmi yada 24 saat kuralını esnettikleri içinmi yada kapı gibi tis varken uygunsuz tebliğde sorumluluk sizin arkadaşlar dedikleri içinmi
Kaptan ~ 7 yıl önce
Sen Türkçe'yi nerede öğrendin? Kabin ekibiymiş, olsa olsa kamyoncu olur :))
Gülümsedim ~ 7 yıl önce
Bu sendika bize ne kazandırdı? Havaiş kanunu? Yüksek maaş zammı? İnsani uçuş saatleri? Çok komiksin sen nerde uçuyorsun? Yoksa o sendikanın yanında dolaşan kabin ekibinden olmayasın?
km ~ 7 yıl önce
hmm hangi kabinsiniz acaba siz?
Takdir edin az ~ 7 yıl önce
Yazinizi cok begendim.. sizin yapilan isleri ince gormeniz pek memnun etti.. lakin sendikanin ne oldugunu ogretmisiniz.. ucucu ekip zamanla anlayacak kiymeti . 2 yil yerine 3 yil altin anlasma yapildi. Abant Antalaya toplantilarda buyuk mucadeleler egitimler verildi. Zamlarinizi primlerinizi alirken sendikaya sukran duydunuz..muhalefet degil biraz da Takdir etseniz. sendika nin adresini bilmezsiniz bi cay icmezsiniz ama elestireye gelince herkes muthis havaci. Asil sendikaya sahip cikanlar sayesinde bugunleri gorduk. . Nacizane dusuncem otobilotla uc ,2 kek dagit , bilgisayari on of yapmak bu isler kolay olsa da , gercek havacilarmis gibi algisi verdiniz disariya. Havacilar uye olarak buyur edildi .. bence uye aliminda secici olunmali sirf havaci diye alinmasi sahsen yanlis , yoksa secimlerin sonucu agzimizin tadini kacirir.. . diger uyeler hakkinda yorumlariniz pek eglendirdi , gobegim dalgalandi gulmekten.. tekrar tesekur ettim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Göbeği dalgalanana ~ 7 yıl önce
Sen evine o ekmeği o otopilota basan kek dağıtanlar sayesinde götürüyorsun. Gerçekten seninle aynı sendikaya üye olmaktan zul duyuyorum. Memur maaş zammından bile az zamma razısın kardeşim çünkü dışarda yapacağın iş yok. Hadi sana iyi günler.
Ne oldu! ~ 7 yıl önce
Hani zam?hani 2007den beri uygulanan kazanimlar?sizi basimiza sendika diye saranlar allahindan bulsun!hem mutsuz,hem kaziklanmis,hem enflasyona yenik dusmus,hem de yorgun,degersiz hissediyoruz artik!Bu is boyle git-mez!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip odasi ~ 7 yıl önce
Dusunsenize koskoca airport haberde(!) kose yazisina 43 tane yorum yapilmis... isinize gelen yorumlari yayinlayip benim onceki yazdigim gibi isinize gelmeyenleri yayinlamiyorsunuz. Ne kadar tarafsiz bir kose yazari ve site. Gozlerim yasardi dogrusu. Simdi bunu yayinlarsiniz tabi. Neden cunku sadeve tarafsizliginiza dem vuruyorum. Ucucu ekiplerden bihaber oldugunuzdan ya da tarafsiz gozukmeye calisip acikca sendika baskanina ...neyse gerisini anlayan anlar zaten. Sizi sendika yerine ekip odalarina bekliyoruz nabiz olcmek icin. Uzaktan davulun sesiyle turku cigirmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000