26 Haziran 2017, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • alım varmı?
  • Ali Kıdık çok iii bir yazı kaleme alarak vicdanlara seslenmiş, kendisini bir thy emekçisi olarak tebrik ediyoruz. buradaki mevzuu bahse konu yöneticinin gerçekten inanılmaz öfkeli ve başarıyı çekemeyen birisi olmaısıdır, her zaman o en iyi bilir, her konuda otoritedir ve insanları tasnif ederek kendi kriterleri üzerinden itibarsızlaştırma politikası kurar ve icra eder, herkez ona düşmandır beller, insan buna üzülür, böylesi uluslalarasında çalışan bir kurumda iş üretmek varken nedir bu paylaşılamayan, neden bu horgörü, herkez bilgisiz o her konuda uzman, bakarsın bir gün heç muhasabesi konusunda uzman başka bir gün finansal liiz konusunda, ama onun alanına dayir kimse konuşamaz, konuşsada zaten kafadan saçmalıyodur, bu yanlış, yapmayın, kibir kurumu çok kötüye götürür, yazık, bu kurumdan ekmeğimizis kazanıyorz hepimiz
  • Ali bey, neyi itiraf etmişte siz bu şekilde bir başlık atıyorsunuz.Kul hakkından bahsedip, sizin su yaptığınız ne oluyor acaba, diğer gm'ler hakkında yazmıyorum demişsiniz fakat onlar hakkında yazamayacağınızı sizde çok iyi biliyorsunuz. bence doğru haber yapmıyorsunuz. İnsanları bu şekilde karalamak pek hoş değil.
  • etrafını hakir görmek, fitne-i fücur yapmak yakışıyor mu? herkes kapasitesiz herkes kötü bu abi üstün, yazıktır günahtır, etmen eylemen
  • THY ye yıllarını vermiş gecesini gündüzüne katmış bir aile olduğuna inanmiş 211 kisiyi bir fetö yaftasi yapistrip gelecegini elinden alarak sormadan soruşturmadan neyin ne olduğunu araştırmadan bir sacma sapan mesajla kapı önüne koydunuz. THY KUL HAKKI YEDINIZ vicdanınız rahat mı ? Kimse is bulamıyor sayenizde. Mahakemeler kazanılıyor ama THY sürekli itiraz ederek bir üst mahkemeye taşıyor; yatacak yeriniz yok , hatta son nefeslerini bile zor verecekler çünkü 211 kişi hakkını helal etmiyor!!! ; Yönetimde hala FETÖ cü başkanlar müdürler vs var hadi onlara yol verin, ama bunu yapmazsınız çünkü o vakit ucu size de dokunacak. Bunlar neden yazılmıyor 211 kişinin günahı neydi de bu yaftayi yapıştırıp kapı önüne koydular
  • Ali Bey, Fetö'cü damgasi vurularak haksiz yere işten çikarilan çalişanlarıda gündeme almanizi istiyoruz. THY deki kripto FETÖ'cüler kendilerini gizlemek için mazum insanlari da iftira atarak kendilerini korumaya aldilar. Bu şekilde çikarilanlarin tekrar araştirilarak görevlerine iade edilmesi gerekiyor. Onurlarinin teslim edilmesi bunu bilen ve duyan herkesin boynunun borcudur.
  • Omrum boyunca fetoculere karsi oldugum halde beni de 211 in icine dahil ettiler. Diyorum kumpas var kimse inanmiyor. Zira bu fetoculere her yerde verip veristiriyordum. Isimden oldum bir yildir is ariyorum . Lakin darbeden hemen sonra thy de cikartildigim icin hic bir kurum ya da isveren ise almak istemiyor. Thy burada sucsuz yere hem isimizden mahrum ettigi gibi yeni bir is bulmamiza da engel olmus oldu. Artik bu yanlistan donmeleri gerrkir. Zira fetocu olduguma dair ellerinde hic bir delilleti yok. Kuru bir iftiradan baska
  • böyle olaylar oluyor yazar da bunları soruyor ve bu adam ve onun gibi daha niceleri hala makamlarında oturuyor !
  • Üstadım, sizin duruşunuza ve kaleminize hayran olmamak elde değil. Rabbim yolunuzu ve dahi kaleminizi şaşırtmasın. Lakin malesef daha dün mahallede kısa donla gezenler, THY de "torpille" makam sahibi olduklarında onu korumak için yapmayacakları şey yoktur. Ve bu densizlerin ağızında hep "bu şirkette 80M hakkı vardır" lafı hiç düşmez. Fetö'cü Müdür, Bşk.yrd., Başkan ve Gen.Müd.Yrd. Olduğu kadar da olmayan da var. Bu olmayanlarda sütten çıkmış ak kaşık DEĞİL !! Vazifenin getirdiği yetkileri ve olanakları kurumu için değil, kendi ticari veyahut her türlü nüfuzu için kullananları da unutmamak gerek. Yazımı bir fıkrayla sonlandırmak isterim. Şuana kadar çalıştığım 4 Müdür ofise sadece 1-2 saat eşofmanla uğrayıp 3 yıla yakın süredir maaş+ikramiye aldığını, işleri yürütmek için tüm yetkileri şeflere devirttiğini, değil ingilizce dilini Türkçeyi zor konuşan cahil cühela müdürlerle çalıştığımızı acı bir gerçektir. Bunu terlikli genel müdürün yüzüne söylediğimde cevabı "sorun değil, zamanla öğrenirler biz kulağını çekeriz :) " şeklinde oldu. O tebessüf ifadesini de bizzat yaptı :) Vesselam
  • ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALINA ;THY FETÖ YAPILANMASI;YAZIN YAKINDA TÜM BAŞKANLIKLARI İŞGAL EDEN BAŞKAN VE MÜDÜRLERİ İSİMLERİYLE YAYIMLAYACAĞIM.211 İN İÇİNDEKİ FETÖ'YLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN 160 KİŞİDEN BAHSEDECEĞİM.BUNLARI FETÖ'CÜLERİN ATTIĞINI,50 KİŞİLİK ÜST DÜZEY FETÖ'CÜLERİ KORUDUKLARINI VE TAZMİNATLA GÖZE BATMADAN GÖNDERDİKLERİNİ,HEPSİNİ ANLATACAĞIM.ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİN FETÖ'CÜLERİ NASIL KORUDUĞU,HANGİ YÖNETİCİLERİN FETÖ LİSTELERİNİ 17-25 SONRASI SÜMENALTI ETTİĞİNİ,BANKASYA VE ÜLKER'DEN GLEN FETÖ'CÜLERİ VE 15 TEMMUZ'DAN HABERDAR OLUP KAYIPLARA KARIŞANLARI ANLATACAĞIM. TAKİP EDİN AZ KALDI...

THY yöneticisinin itirafı…

Değerli okurlar öncelikle Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Geçen hafta yazmış olduğum ‘THY’nin AB’si’ başlıklı yazımdan sonra o yöneticiden hiç beklemediğim bir itiraf geldi. İtirafın içeriği ‘O kişi benim’ şeklinde kendini ifşa etmekten başka bir şey olmadı.

Geçen hafta yazının yayınlanmasının ardından neler oldu önce onu aktarayım. Önce hatırını kıramayacağım kişiler devreye sokuldu. Defalarca arandım. Uzlaşma teklif edildi. Benim uzlaşacak hiçbir mevzuum olmadığı için pek önemsemedim. Yetmedi kendisi aradı. Müsait olmadığım için telefonu kısa kesip sonra görüşme yapmak üzere kapattık telefonu.

Açıkçası kişi hakkında yanılmadığımı bir kez daha anladım. Araya hem Ankara’dan hem de yurtdışından hatırlı kişileri sokmasının yanında beyefendi diğer yandan da noter kanalı ile yazının kaldırılmasını talep etmiş.

Benim için bu hareketler normal hareketler. İnsan kendinden şüphesi var ise bu tür davranışlar sergiler. Israrla aratır ve devamında da olmayan hukukun yollarını arar.

‘AB’ diye kullandığım rumuz Ahmet Bolat idi. THY Genel Müdür Yardımcısı oluyor arkadaş. Benim hassasiyetim insanların kendini olduğundan farklı göstermesidir. Ahmet Bolat hakkında neden yazı yazdım. Aslında kendisi biliyor. Lakin ben kurumu kişilerin önünde tuttuğum için doğrudan kendisine yönelik eleştiri sınırlarını asla aşmayan sözler kaleme aldım.

Anlaşılan o ki Ahmet Bolat efendi söylediklerimin tamamını kabul etmiş. Ben o soruları aynen tekrarlayacağım. Mahkemeye sunduğu dilekçede “Güç delisi, cahil, cühela bir tip, alnın secdeye gittiğinde Allah’a mı yakın oluyorsun şeytana mı? Benim aklıma gelen ilk şey şeytana yakın olduğun” şeklindeki ifadelerimden dolayı yazının yayından kaldırılmasını talep etmiş.

Bu ifadeler basın özgürlüğü kapsamında ve Avrupa Birliği normlarına tamamen uygun ifadeler. İşte bu ifadelerimden dolayı mahkeme(!) yayının kaldırılmasına hükmetmiş. Saygı duyuyoruz mahkemelerimize… Ha, mahkemelerin adaletli karar verdiğine, hatta yazıları okuduğuna bile inanmıyorum. Ama hukuk bu. Verdiği karara uyacaksınız.

Arkadaşlar gözünüzden sakın kaçmasın. Şikayet konusu yazı özelinde yukarıda belirttiğim gibi birkaç kelimeden ibaret. Yani Ahmet Bolat bey diğer yazdıklarımı aynen kabul etmiş.

Ve aklıma şu sorular geliyor. Yahu kardeşim THY’de kaç tane genel müdür yardımcısı var. Mesela Levent Yılmaz var, mesela Akif Konar var, mesela Abdülkerim Çay var. Ben bu kişilerle ilgili yazı neden yazmıyorum da seninle ilgili yazıyorum.

Ben yine aynı noktadayım. Kişiler hakkında yanılmıyorum.

Soruyorum size; mahkeme dosyasında belirttiğin asılsız ithamları sen yaparken biz hangi mercide kendimizi anlatalım?

Ve devam ediyorum.

Sen; FETÖ’nün tahsis ettiği FG plakalı araçlara bindin mi binmedin mi?

Sen; FETÖ’nün cirit attığı Afrika ülkelerine hat açmak için kendini parçaladın mı parçalamadın mı?

Sen; FETÖ’cülere terlikli genel müdürün ile birlikte binlerce bilet verdin mi vermedin mi?

Sen; FETÖ’cülere bilet verilmesine engel olmak isteyen yöneticilerin THY’den atılması için önayak oldun mu olmadın mı?

Sen; FETÖ’cülere karşı direnen kahraman THY çalışanlarına karşı FETÖ’cülerin yanından yer aldın mı almadın mı?

Mavara yapmayı sevmem. Bunların cevabını vicdanınla versen yeter. Gerisi sana ve Allah’a kalmış.

Kendini ifşa ettiğin için de 2017 yılının yöneticisi olma unvanını da hak etmiş bulunuyorsun.

Tebrikler…

Ramazan Bayramımız kutlu olsun.

THY yöneticisinin itirafı…

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

tgs ~ 7 yıl önce
alım varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asıl sorun ~ 7 yıl önce
Ali Kıdık çok iii bir yazı kaleme alarak vicdanlara seslenmiş, kendisini bir thy emekçisi olarak tebrik ediyoruz. buradaki mevzuu bahse konu yöneticinin gerçekten inanılmaz öfkeli ve başarıyı çekemeyen birisi olmaısıdır, her zaman o en iyi bilir, her konuda otoritedir ve insanları tasnif ederek kendi kriterleri üzerinden itibarsızlaştırma politikası kurar ve icra eder, herkez ona düşmandır beller, insan buna üzülür, böylesi uluslalarasında çalışan bir kurumda iş üretmek varken nedir bu paylaşılamayan, neden bu horgörü, herkez bilgisiz o her konuda uzman, bakarsın bir gün heç muhasabesi konusunda uzman başka bir gün finansal liiz konusunda, ama onun alanına dayir kimse konuşamaz, konuşsada zaten kafadan saçmalıyodur, bu yanlış, yapmayın, kibir kurumu çok kötüye götürür, yazık, bu kurumdan ekmeğimizis kazanıyorz hepimiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sn. Ali KIDIK ~ 7 yıl önce
Ali bey, neyi itiraf etmişte siz bu şekilde bir başlık atıyorsunuz.Kul hakkından bahsedip, sizin su yaptığınız ne oluyor acaba, diğer gm'ler hakkında yazmıyorum demişsiniz fakat onlar hakkında yazamayacağınızı sizde çok iyi biliyorsunuz. bence doğru haber yapmıyorsunuz. İnsanları bu şekilde karalamak pek hoş değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilen biliyor ~ 7 yıl önce
Birsey itiraf etmesine gerek yok. Herkes neyin ne oldugunu zaten cok iyi biliyor. Yaptiklarinin sonucuna katlanacak er gec! Canlar bolat icin caliyor. Bu sirketten hic gitmez sandigin kimler geldi kimler gecti. Bu da gider yakinda.
AB ~ 7 yıl önce
Sanki AB yazmış gibim
çokdeğerlibiryazı ~ 7 yıl önce
etrafını hakir görmek, fitne-i fücur yapmak yakışıyor mu? herkes kapasitesiz herkes kötü bu abi üstün, yazıktır günahtır, etmen eylemen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS ~ 7 yıl önce
THY ye yıllarını vermiş gecesini gündüzüne katmış bir aile olduğuna inanmiş 211 kisiyi bir fetö yaftasi yapistrip gelecegini elinden alarak sormadan soruşturmadan neyin ne olduğunu araştırmadan bir sacma sapan mesajla kapı önüne koydunuz. THY KUL HAKKI YEDINIZ vicdanınız rahat mı ? Kimse is bulamıyor sayenizde. Mahakemeler kazanılıyor ama THY sürekli itiraz ederek bir üst mahkemeye taşıyor; yatacak yeriniz yok , hatta son nefeslerini bile zor verecekler çünkü 211 kişi hakkını helal etmiyor!!! ; Yönetimde hala FETÖ cü başkanlar müdürler vs var hadi onlara yol verin, ama bunu yapmazsınız çünkü o vakit ucu size de dokunacak. Bunlar neden yazılmıyor 211 kişinin günahı neydi de bu yaftayi yapıştırıp kapı önüne koydular

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SS Cvp ~ 7 yıl önce
harika yazi , devam
211 ~ 7 yıl önce
Ali Bey, Fetö'cü damgasi vurularak haksiz yere işten çikarilan çalişanlarıda gündeme almanizi istiyoruz. THY deki kripto FETÖ'cüler kendilerini gizlemek için mazum insanlari da iftira atarak kendilerini korumaya aldilar. Bu şekilde çikarilanlarin tekrar araştirilarak görevlerine iade edilmesi gerekiyor. Onurlarinin teslim edilmesi bunu bilen ve duyan herkesin boynunun borcudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 7 yıl önce
Omrum boyunca fetoculere karsi oldugum halde beni de 211 in icine dahil ettiler. Diyorum kumpas var kimse inanmiyor. Zira bu fetoculere her yerde verip veristiriyordum. Isimden oldum bir yildir is ariyorum . Lakin darbeden hemen sonra thy de cikartildigim icin hic bir kurum ya da isveren ise almak istemiyor. Thy burada sucsuz yere hem isimizden mahrum ettigi gibi yeni bir is bulmamiza da engel olmus oldu. Artik bu yanlistan donmeleri gerrkir. Zira fetocu olduguma dair ellerinde hic bir delilleti yok. Kuru bir iftiradan baska

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh be ! ~ 7 yıl önce
böyle olaylar oluyor yazar da bunları soruyor ve bu adam ve onun gibi daha niceleri hala makamlarında oturuyor !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muharip ~ 7 yıl önce
Üstadım, sizin duruşunuza ve kaleminize hayran olmamak elde değil. Rabbim yolunuzu ve dahi kaleminizi şaşırtmasın. Lakin malesef daha dün mahallede kısa donla gezenler, THY de "torpille" makam sahibi olduklarında onu korumak için yapmayacakları şey yoktur. Ve bu densizlerin ağızında hep "bu şirkette 80M hakkı vardır" lafı hiç düşmez. Fetö'cü Müdür, Bşk.yrd., Başkan ve Gen.Müd.Yrd. Olduğu kadar da olmayan da var. Bu olmayanlarda sütten çıkmış ak kaşık DEĞİL !! Vazifenin getirdiği yetkileri ve olanakları kurumu için değil, kendi ticari veyahut her türlü nüfuzu için kullananları da unutmamak gerek. Yazımı bir fıkrayla sonlandırmak isterim. Şuana kadar çalıştığım 4 Müdür ofise sadece 1-2 saat eşofmanla uğrayıp 3 yıla yakın süredir maaş+ikramiye aldığını, işleri yürütmek için tüm yetkileri şeflere devirttiğini, değil ingilizce dilini Türkçeyi zor konuşan cahil cühela müdürlerle çalıştığımızı acı bir gerçektir. Bunu terlikli genel müdürün yüzüne söylediğimde cevabı "sorun değil, zamanla öğrenirler biz kulağını çekeriz :) " şeklinde oldu. O tebessüf ifadesini de bizzat yaptı :) Vesselam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY FETÖ ~ 7 yıl önce
ARKADAŞLAR YOUTUBE KANALINA ;THY FETÖ YAPILANMASI;YAZIN YAKINDA TÜM BAŞKANLIKLARI İŞGAL EDEN BAŞKAN VE MÜDÜRLERİ İSİMLERİYLE YAYIMLAYACAĞIM.211 İN İÇİNDEKİ FETÖ'YLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI OLMAYAN 160 KİŞİDEN BAHSEDECEĞİM.BUNLARI FETÖ'CÜLERİN ATTIĞINI,50 KİŞİLİK ÜST DÜZEY FETÖ'CÜLERİ KORUDUKLARINI VE TAZMİNATLA GÖZE BATMADAN GÖNDERDİKLERİNİ,HEPSİNİ ANLATACAĞIM.ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİN FETÖ'CÜLERİ NASIL KORUDUĞU,HANGİ YÖNETİCİLERİN FETÖ LİSTELERİNİ 17-25 SONRASI SÜMENALTI ETTİĞİNİ,BANKASYA VE ÜLKER'DEN GLEN FETÖ'CÜLERİ VE 15 TEMMUZ'DAN HABERDAR OLUP KAYIPLARA KARIŞANLARI ANLATACAĞIM. TAKİP EDİN AZ KALDI...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gercekler ~ 7 yıl önce
Gerçekler çıksın ortaya 211 den sonra isten çıkarılan 500-600 kişi daha var aylardır diyorum listeleri yapan kim onların ağır ucus programlarını hazırlayanlar kimlerdi neredeler??? Dökülsün gerçekler ortaya???
211 ~ 7 yıl önce
Sayin yazi sahibi, ULKER den geldim ama asla Fetocu olmadim ve 211 in icindeyim. Siz de genelleme yapip thy nin yaptigi hatayı yapmayin lutfen.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000