30 Haziran 2014, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Eee ne oldu
  • Sanırım Osman Yıldırım havarilerine talimat vermiş herkes avukatlığa soyunup savunmaya kalmışlar. Boş yorumlarla kelime oyunlarıyla kimse aklanmaz, kendinize güldürmeyin. Birde o havacılıktan ve eğitimden bahsederek destan yazan kişi, bir tek ismini yazmadığın kalmış ;))
  • Sy başbakan müstakbel cumhurun bşk nının mal varlığı hakkında ne dusunuyorsun? Madem bu konudan rahatsızsın buna yorum yapmak istermisin gercek bir habercının fikri nedir?
  • Atıp tutma yorumunla benım ne kadar haber izlediğimimi yargılayacaksın.klavyede havacılık oyunumu oynuyosun.Kurum içinde uzun süre çalışmış biri olarak bu ifadeleri belirttim ve hiç bir yetkilide gelip paşam napıyon biraz az ye çok göze batıyon bile demedi. paşanın ve yaverlerinin yalakacılarının yedikleri ile kurum 100 kez düzlüğe çıkar ve emin olun verdiği hizmeteri 10 misline çıkarır ama millet ve kurumun amacı kimin umrunda..
  • Ali bey tebrik ediyoruz, güzel bir habercilik örneği. Bilmeyenler için söylüyorum emekli bir generalin maaşı beş altı bin lirayı geçmez. Delikanlı adam bu haberden sonra çıkar aslanlar gibi mal varlığını açıklar. tabii nasılını da ....
  • Deniz Feneri yöneticileri neden yargılanıyor kardeşim. Bu mal artışları sorgulanmayacaksa, kamu malını yönetenler eleştirilmeyecekse neden yaşaıyoruz
  • Bende yakın zamanda kurumdan mezin birisi olarak bir cok seyin orada yanlis gittiğinin farkindaydim ve butur olaylarinda gercekligine inaniyorum fakat bu iddiaların kesinlikle ispatlanmasi lazım öyle at ortaya ile olmaz
  • MÜLK ALLAHIN BİZ GEÇİCİ OLRAK KULLANIYORUZ.CAN BİLE BİZİM DEGİL.NİYE KAFANIZIYORUYORSUNUZ..
  • Zenginin malı züğürdün çenesini yorar. İma yerine iddialarınızı somut bir şekilde ifade ediniz. Daha nasıl somutlaştırayım diyecekseniz, haberinizde bir şahsın arsalar aldığı yazıyor. Şahıs, köprü altında yaşayan, ya da asgari ücretle geçinen biri değil. Para kaynağının şaibeli olduğundan şüpheleniyorsanız, yazı yazmak yerine savcılığa ihbarda bulunun. Sağa sola çamur atarsanız, sizinde elleriniz kirlenir.
  • Bu kurumu sevmeyenlerin olduğu malum;birileri bu işlere göz yumuyor olabilir mi acaba? Daha derin düşün daha derin...

THK’NIN BAŞKANINA BAKIN HELE; 10 AYDA NE KADAR TOPRAK ALMIŞ

Aylardır takipçisi olduğum Türk Hava Kurumu’nu bataklığa sürükleyen Osman Yıldırım ile ilgili yazdıklarım malumlarınızdır. Şimdi sıkı durun. Osman Yıldırım’ın sadece 2013 ve 2014 yıllarında aldığı gayrimenkullerin ada-parsel ve tarihlerine kadar açıklıyorum.

Değerli okurlar, burada kamuoyu adına yazmış olduğumuz haberler veya yorumlu köşe yazıları asla bir kin veya nefret ürünü yazılar değildir. Emin olun böyle egolarımız yok. Örneğin; Osman Yıldırım ile ilgili yazdığımız yazılara “Hani belgesi, iftira bunlar” gibi yorumlar alıyoruz. Ama siz de emin olun ki hiçbir yazar veya haberci doğruluğunu kesinleştirmediği hiçbir haberi yayınlayamaz.

Şimdi sizlere soruyorum. Osman Yıldırım neden beni mahkemeye veremedi? Tek şikayet ettiği konu “ticari sırrımızı açık etti” dilekçesi olmuştur. Onun da ifadesini verdik. Şu ana kadar soruşturma açılmadı. “Ticari sırrımızı açık” etti şikâyeti benim yazmış olduğum haberin doğruluğunun da ispatıdır.

Hatırlarsanız Türk Hava Kurumu’na bankaların kredi vermek istemediğini söylemiştim. Kredi borçlarına yönelik belge yayınlamıştım. Velhasıl biz doğrulardan asla şaşmayacağız.

Şimdi sizlere bu zatın, Osman Yıldırım’ın Kuzey Ankara diye tabir edilen ve Ankara’nın geleceği diye bakılan Esenboğa Havalimanı dibinde alınan gayrimenkulleriyle tanıştırayım. Bu gayrimenkullerin belgeleri devletin resmi dairesindeki bilgilerdir.

Şunu belirteyim, edindiğim bilgilere göre Osman Yıldırım’ın Türk Hava Kurumu başkanı olduğu 2009 yılına kadar olan gayrimenkullerle ilgili hiçbir diyeceğim yok. Açık bilgi vermemekle birlikte bu bilgilerin gerçekten devletin resmi bilgileri olduğunu sizlerin anlaması ve Osman Yıldırım’ın de sizleri “Yalan haber” diye yanıltmaması için yazmak zorunda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Osman Yıldırım’ın 1994 yılında Silifke Kurtuluş Mahallesinde, 1995 yılında Şişli Ayazağa, 1995 ve 2009 yıllarında Akyurt, Balıkhisar Mahallesi’nde edindiği gayrimenkulleri hatırlatıyorum ve asla sorgulamıyorum.

Sorguladığım şu; Türk Hava Kurumu Başkanı olduğu dönemin son iki yılında aldığı gayrimenkuller.

Nedir bunlar? Buyurun…

Osman Yıldırım 2013 ve 2014 yıllarında çokça gayrimenkul sahibi olmuş.

Akyurt; BALIKHİSAR Mah. Parsel No: 1990; tarih 09.05.2013, 2343 metrekare ve hemen yirmi gün sonra Akyurt; BALIKHİSAR Mah. Parsel No: 255; tarih 31.05.2013, 2793 metrekare iki ayrı arsa alınmış. Bu arsaların bedellerinin çok yüksek olduğu ifade ediliyor.

Ve Osman Yıldırım 3 ay gibi kısa bir süre sonra yine arsa alıyor. Yer yine aynı yer. Sadece bir adım ötedeki mahallede alınıyor. Akyurt; KIZILHİSAR Mah. Parsel No: 403; tarih 06.08.2013 – 3965 metre kare arsa alınıyor.

Değerli okurlar sıkı durun şimdi. Yine Akyurt; KIZILHİSAR Mah. Parsel No: 147; tarih 10/10/2013 – 5120 metre kare arsa alınıyor. Bu alımın hemen ertesi günde yani 11 Ekim 2013 günü Akyurt; KIZILHİSAR Mah. Parsel No: 297; 5142 metre kare arsa alınıyor. Bu da yetmiyor arkadaşlar. Aynı gün aynı yerde 298 parseldeki 5142 metre kare arsa da Osman Yıldırım’ın gayrimenkulleri arasındaki yerini alıyor.

2013 yılının beşinci ayından sonran gayrimenkul alımlarını hızlandıran Osman Yıldırım bu kez Ankara’nın gözde yerlerinden  ÇAY YOLU -1 Mah.; Ada No:42119, Parsel No: 1; Kat:11. NORMAL Blok: C Bağımsız bölüm No:23 15/08/2013 – 41418 satın alarak zenginleşmesini sürdürüyor.

Durun, durun bitmedi henüz. Kuzey Ankara aşkı devam ediyor.  Akyurt; KIZILHİSAR-İMAR Mah.; Ada No:1978, Parsel:13’deki  1658 metrekare arsa da 26/03/2014 tarihinde Osman Yıldırım’ın tapu koleksiyonunda yer alıyor.

Son tapu ise 26 Mart 2014 tarihinde Osman Yıldırım’ın oluyor. Yine  Akyurt; KIZILHİSAR-İMAR Mah.; Ada No:1978, Parsel:14 toplam 1658 metre kare arsa Osman Yıldırım’ın hazinesine, envanterine işleniyor.

Şimdi soruyorum değerli okurlar ve “belge yayınla diyen inançsız insanlar” sizin hanginiz 10 ay içerisinde bu kadar gayrimenkule sahibi olabildiniz?

Cevap ver Osman Yıldırım. Bu kadar gayrimenkulün değeri nedir? Arsa, emlak bilirkişisi atayalım mı birlikte?

THK’NIN BAŞKANINA BAKIN HELE; 10 AYDA NE KADAR TOPRAK ALMIŞ

Yorumlar Tüm Yorumlar (61)

final ~ 9 yıl önce
Eee ne oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talimatla Yorum ! ~ 10 yıl önce
Sanırım Osman Yıldırım havarilerine talimat vermiş herkes avukatlığa soyunup savunmaya kalmışlar. Boş yorumlarla kelime oyunlarıyla kimse aklanmaz, kendinize güldürmeyin. Birde o havacılıktan ve eğitimden bahsederek destan yazan kişi, bir tek ismini yazmadığın kalmış ;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alı bey! ~ 10 yıl önce
Sy başbakan müstakbel cumhurun bşk nının mal varlığı hakkında ne dusunuyorsun? Madem bu konudan rahatsızsın buna yorum yapmak istermisin gercek bir habercının fikri nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya birak ayakciligi ~ 10 yıl önce
Sayin basbakanin mal varligi sanami kaldi abidin osman yildirim hirsizin onde gideni
osmanlıya diyene ~ 10 yıl önce
Atıp tutma yorumunla benım ne kadar haber izlediğimimi yargılayacaksın.klavyede havacılık oyunumu oynuyosun.Kurum içinde uzun süre çalışmış biri olarak bu ifadeleri belirttim ve hiç bir yetkilide gelip paşam napıyon biraz az ye çok göze batıyon bile demedi. paşanın ve yaverlerinin yalakacılarının yedikleri ile kurum 100 kez düzlüğe çıkar ve emin olun verdiği hizmeteri 10 misline çıkarır ama millet ve kurumun amacı kimin umrunda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ali bey tebrik ediyoruz, güzel bir habercilik örneği. Bilmeyenler için söylüyorum emekli bir generalin maaşı beş altı bin lirayı geçmez. Delikanlı adam bu haberden sonra çıkar aslanlar gibi mal varlığını açıklar. tabii nasılını da ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hepiniz susun ~ 10 yıl önce
Deniz Feneri yöneticileri neden yargılanıyor kardeşim. Bu mal artışları sorgulanmayacaksa, kamu malını yönetenler eleştirilmeyecekse neden yaşaıyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bende yakın zamanda kurumdan mezin birisi olarak bir cok seyin orada yanlis gittiğinin farkindaydim ve butur olaylarinda gercekligine inaniyorum fakat bu iddiaların kesinlikle ispatlanmasi lazım öyle at ortaya ile olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MÜLK ~ 10 yıl önce
MÜLK ALLAHIN BİZ GEÇİCİ OLRAK KULLANIYORUZ.CAN BİLE BİZİM DEGİL.NİYE KAFANIZIYORUYORSUNUZ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir söz ~ 10 yıl önce
Zenginin malı züğürdün çenesini yorar. İma yerine iddialarınızı somut bir şekilde ifade ediniz. Daha nasıl somutlaştırayım diyecekseniz, haberinizde bir şahsın arsalar aldığı yazıyor. Şahıs, köprü altında yaşayan, ya da asgari ücretle geçinen biri değil. Para kaynağının şaibeli olduğundan şüpheleniyorsanız, yazı yazmak yerine savcılığa ihbarda bulunun. Sağa sola çamur atarsanız, sizinde elleriniz kirlenir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu beklenir ~ 10 yıl önce
sizin zihniyetinizde insanlar ancak bu cewap beklenir ..yediyse yedii sanane kardeşim muhabbeti..bence çok çalış kazan ve kendi paranı verde onunla zengin olsun..kimse aptal değil arsaların değeride onun aldığı parada biliniyor hiç merak etmeyin.kurumdakilerde çok iyi biliyor ama sanırım havuz sistemi var ki kimse ses çıkarmıyor.yazıklar olsun ki böyle bir yorum yaparak milletle dalga geçiyorsunuz..herkes duysun görsün bu yorumlarınızı özellikle milli eğitim müdürleri kaymakamlar görmeli okumalı ve okullarda o küçücük çocukların harçlığını almanız engellenmeli.
Emekçi ~ 10 yıl önce
Bu kurumu sevmeyenlerin olduğu malum;birileri bu işlere göz yumuyor olabilir mi acaba? Daha derin düşün daha derin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000