10 Kasım 2014, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • sanırım ilkokul 3.sınıftaydık maddi durumumuz çok kötüydü.yarı aç yarı tok okula gidiyorduk.bir gün öğretmenimiz bize fitre zekat adı altında thk yardım zarflarını dağıttı ve onlara para koymamızı söyledi. metal para koyulmayacaktı ve ne kadar koyduğumuzu da arkasına yazmamızı söylemişti. Eve gittim ağlayarak annemden para istedim yalvardım o gün para bulamamıştık ertesi günü boş zarfı götürmüştüm fakat öğretmen 1 gün daha süre vermişti. eve döndüğümde yine para bulamamıştık annem komşudan borç istedi ve öylece zarfı teslim etmiştim. şimdi aklıma geliyor da içim acıyor...sadece paylaşmak istedim.....
  • orhan birdal ve dhmi yönetimini de farklı bir son beklemiyor.hepsi iddialar doğruysa tutuklanacaklar.zaten kamu davası açılmış.bence kendilerini temize çıkarana kadar istifa etsinler.
  • Nankör utanmazlar,siz değilmisiniz Antalya nın haber kanalına haber olan,siz değilmisiniz muhtarları ucuracağız diyipte ucurmayan,siz değilmisiniz kurumun eski başkanlarının fotosunu cıkaran(Yeni lukkkss yerinizdeki muhtesem odanızda asılı olan)yalan söylemeyin belgeleri elimde mevcut.siz değilmisiniz kurum aracıyla saltanat süren,siz değilmisiniz marjinal takılmak için oraya giden.Sanki kurumun eski şubesinin suyu cıktıydı marj.bozuntuları sizi!!! Buradan kamuoyuna sesleniyorum kurumun eski binasında kuruma ait 3 daire ve 1 tane konak vardı acaba o dairelere niye tadilat yaparak halkına hizmet etmek istemedi hangi muhtar buldu sizin yeni yerinizi,hangi üye rahat bulabildi ki diyeceğim üyeleri çıkardınız yandaş üye aldınız.Hep kactınız neden biz pilotuzz yaa marjinalız yaa sizin gibi pilotların sonu belli ostronot gibi sizlerde defolup gideceksiniz o kurumdan Cakma Thk sevdalıları olupta calısanlar sizi...(DEĞERLİ HALKIM BİL BUNLARI.)
  • Antalya şubesinin 1 adet aracı var oda ÖZTASGİLLER ve ATMISGİLLER tarafından kullanılıyor sorsan gerek karain,gerek şube için ha... ordan her gün birinizin evinin önünde alısveris magazalarının önlerinde orda burda şurda sepet pilot da kurum başkanı bu arada.
  • yanarım yanarım da , hani uzaya gidilecekti ve ilk osmanot ben olacaktım !! ne olacak şimdi ? Vay bee osman başkan eğer doğruysa sana yakıştırılan iddialar yazık değil mi tertemiz hayallerimize ,oynadın durdun bizim gibi havacılık sevdalıların hayallerini harcadın ,yedin bitirdin.Uzaya çıkacaktık hani , bana da söz vermiştin ilk osmanot ben olacaktım..ne yapacağız şimdi ? Ye yiyebilirsen , doymazsan memleketi de ye, uçakları da ye,atıl bekleyen uçmayan müzelik uçakları da ye...belki doyardın da bunlar başına gelmezdi. Şimdi işin toktur içerideyken düşün dur .İhtiyacın olan sade bir lokma ekmekti,gerisini sana hiç bir zaman nasip olmayacak 7 sülalen de hesap verecek...
  • geçen antalya şube başkanı ve yaverleri.bana şube olarak kurs veriyoruz durmadan demişti.üşenmedin beğeni sayfalarına girdim tek tek adamları buldum ne hikmetse yandaşları cıktı.kesin ya arkadaşları yada arkadaşlarının arkadaşları.Utanmadan bana kurs gelin bilmem ne diyordular.be vicdansız adam kurs bilgilerini ver bizde gelek paraşüt nedir öğrenek
  • DHMİ'YE BAK ALİ BEY DHMİ'YE FOKURDAYIP DURUYOR. ŞU KİRALAMA YÖNTEMİYLE ALINAN ARABALARA BİR BAKIN KİMLER İHALEYİ ALMIŞ.. KİMLERİN AKRABASI BİR ÇOK SPEKÜLASYON VAR
  • Emekli generaller iyi soydu bu ülkeyi.
  • Vatandaş memur işçi gece demesin gündüz demesin evine bir ekmek götürmek çocuklarını okutmak için çalışsın çırpınsın,Üst düzey yöneticilerde önce THK nun kasasını kredilerle yardımlarda doldurmanın yollarını bulsun sonrada o kasaları eşleriyle arkadaşlarıyla sevgilileriyle boşaltsın öylemi ATATÜRK bu günler için bırakmadı THK munu TÜRK HALKINA TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALETİ ne güvenim sonsuz Rektörlüğüde Üniversiteyide Tüm şubeleride İnönüyüde denetleyip Kimler garibanın mazlumun yetimin hakkını yemişse cezasını verecektir YÜCE ADALETİMİZ
  • Osman meydana gelir, onun için hazırlanan yiyecekler,çöpe gitmesin diye asgari ücretli personele dağıtılır. Personel mutlu olur. Kanunsuz işletilen kantinden Osman'ın tüm masrafları karşılanır. Paşa'ların kahvaltıları da. Bu düzen değişmez...

THK'DA TALAN DÖNEMİ...

Malumlarınız THK'nın en tepesi ve onun işbirlikçileri değişik iddialarla tutuklandılar. Şimdi yangından mal kaçırma peşinden olanlar olabilir. Çok güçlü bir iddiayı da yazımın başında söyleyeyim. Adli kontrol şartı ile serbest kalan Volkan Yılmazer'in kısa bir süre önce eşinden boşandığı iddiası var. Dikkate alınacak bir durum.

Türk Hava Kurumu batağa saplanmak üzere. Bu ne koltuk aşkıdır, bu ne vurdumduymazlıktır? Hala yönetim kurulunda bulunanlar istifa etmediler. Kurumu belirsizliğe sürüklüyorlar. Farkında oldukları bütün bu durumların aksine koltuğu nasıl sahiplenirizin peşinde olanları duyuyorum.

Osman Yıldırım'ın uçuruma sürüklediği ve bizim de defalarca uyarmamıza rağmen uçurumun derinleştiği noktada yaşanan gelişmeleri hiç olmamış gibi davranmaya çalışanların olmasını duymaktan tiksinmeye başladım.

Bu rezillikten, bu tutuklamalardan hiç mi ders almaz insanlar?

Türk Hava Kurumu'na yapılan operasyonda gözaltına alınan ve adli kontrol şartı ile serbest kalan Volkan Yılmazer ile ilgili çok ciddi iddialar gelmeye başladı. Bunları "yapıyordur" demek istememekle birlikte ciddi bir şekilde araştırılması gerektiğine inanıyorum.

Bu aşamadan sonra gemilerin yandığını, çıkmaz sokakta olunduğunu, köşeyi dönse ölüm (tutuklama) düz gitse hayat olduğunu bilenlerin evrak temizliği içine girmelerinin (delil karartma) akıllarda tutulması gerektiğini düşünüyorum.

Ve Volkan Yılmazer için böyle iddialar geliyor. Ne ardır ki hala o makamda oturuyor. O çalışma arkadaşlarının yüzüne hangi duygularla bakabiliyor? Neden şunu söyleyemiyorsun Volkan Yılmazer: "Arkadaşlar benim hakkımda böyle iddialar var ve ben aklanana kadar istifa ediyorum" deme medeniyetini neden gösteremiyor?

Ben buradan savcılara bir duyuruda bulunmak istiyorum. Volkan Yılmazer eşinden kısa bir süre önce ayrılmış. Mal kaçırma durumu söz konusu olmuş mudur? Bu durum gözönüne mutlaka alınmalı.

Bu arada arkadaşlar bilmem biliyor muydunuz ama Volkan Yılmazer'in çok önemli bir özelliğini daha keşfettim. Denetleme adı altında yaptığı seyahatlerde kurumun özel jetini kullanıyormuş. Hani "ye babam ye" dediğim durum bu idi. Kurumunu düşünen bir yönetici bunu yapabilir mi? Bu durumun benzerlerini DHMİ'de biliyoruz ama zamanla sıra onların bu usulsüzlüklerine de gelecektir.

Konuyu çarpıtmak istemiyorum. THK'nın bir an önce genel kurur kararı alması gerekir. Kısa bir süre sonra bankaların THK'nın ipotekli tüm mallarını haczetmesi gündeme gelebilir. Bütün bunlara hazırlıklı olsun THK'nın kurumu istifa ederek rahatlatması gereken Osman Yıldırım yönetiminin istifa etmeyen yöneticileri.

Bu ağır vebalin altında kalacaklar. Tarih onların bu vurdumduymazlığını yazacaktır. Bu hafta THK için kritik bir hafta. "Ya istifa edin gidin ya da enkazın altında kalakcasınız" uyarısını bir kez daha yapmış olayım.

Geçen hafta sorduğum soruların cevapları da hala askıda duruyor. THK'nın başıboşluğu nasıl doldurulacak bir açıklama yapılsa da öğrensek.

Bundan sonraki süreçte derhal şubeler mercek altına alınmalı. Tüm hesaplar detaylarına kadar incelenmeli.

Bir THK çalışanı, THK'nın en küçük alımlarında bile faturaların çok kabarık geldiği yönünde iddiaları var. Kokuşmuş düzenin bir an evvel temizlenmesi şart.

Es kaza genel kurul yapılır ve yeni yönetim oluşur ise kurumun mallarını satmak yerine efektif kullanarak ve tüm yöneticilerin değiştirilerek rayına oturtulması gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada dernekler masası ne iş yapar anlamış değilim. Olan bitenlerden sonra eğer yetkileri dahilinde ise derhal genel kurula gidilmesini sağlamalı.

Umarım havacılığımızın en eski kurumu Türk Hava Kurumu layık yöneticilerin elinde yücelir.

THK'DA TALAN DÖNEMİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (77)

uçmak istemiyorum ~ 9 yıl önce
sanırım ilkokul 3.sınıftaydık maddi durumumuz çok kötüydü.yarı aç yarı tok okula gidiyorduk.bir gün öğretmenimiz bize fitre zekat adı altında thk yardım zarflarını dağıttı ve onlara para koymamızı söyledi. metal para koyulmayacaktı ve ne kadar koyduğumuzu da arkasına yazmamızı söylemişti. Eve gittim ağlayarak annemden para istedim yalvardım o gün para bulamamıştık ertesi günü boş zarfı götürmüştüm fakat öğretmen 1 gün daha süre vermişti. eve döndüğümde yine para bulamamıştık annem komşudan borç istedi ve öylece zarfı teslim etmiştim. şimdi aklıma geliyor da içim acıyor...sadece paylaşmak istedim.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ahmet kekeç ~ 9 yıl önce
orhan birdal ve dhmi yönetimini de farklı bir son beklemiyor.hepsi iddialar doğruysa tutuklanacaklar.zaten kamu davası açılmış.bence kendilerini temize çıkarana kadar istifa etsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thk sevdalısı ~ 9 yıl önce
Nankör utanmazlar,siz değilmisiniz Antalya nın haber kanalına haber olan,siz değilmisiniz muhtarları ucuracağız diyipte ucurmayan,siz değilmisiniz kurumun eski başkanlarının fotosunu cıkaran(Yeni lukkkss yerinizdeki muhtesem odanızda asılı olan)yalan söylemeyin belgeleri elimde mevcut.siz değilmisiniz kurum aracıyla saltanat süren,siz değilmisiniz marjinal takılmak için oraya giden.Sanki kurumun eski şubesinin suyu cıktıydı marj.bozuntuları sizi!!! Buradan kamuoyuna sesleniyorum kurumun eski binasında kuruma ait 3 daire ve 1 tane konak vardı acaba o dairelere niye tadilat yaparak halkına hizmet etmek istemedi hangi muhtar buldu sizin yeni yerinizi,hangi üye rahat bulabildi ki diyeceğim üyeleri çıkardınız yandaş üye aldınız.Hep kactınız neden biz pilotuzz yaa marjinalız yaa sizin gibi pilotların sonu belli ostronot gibi sizlerde defolup gideceksiniz o kurumdan Cakma Thk sevdalıları olupta calısanlar sizi...(DEĞERLİ HALKIM BİL BUNLARI.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat denizcier ~ 9 yıl önce
dhmi'de ki yolsuzluğun boyutları thk'yı geçecek gibi.
THK Sevdalısına ~ 9 yıl önce
Antalya'da sadece muhtarlar değil, basın temsilcileri, kaymakamlar, DHMİ Müdürleri ve THK'ya üye olan ve telefon kaydı bulunan tüm üyeler Antalya Havalimanına çağrılarak uçurulmuştur. Ancak DHMİ'ye ödenen apron giriş ücretini vermek istemeyenler olmuş ve uçuşa gelemeyenler olmuştur. Bu sebeple aynı faaliyet daha sonra Karain Meydanında tekrarlanmıştır. Bu seferde Karain çok uzak diye gelmeyen bazı muhtarlar ve üyelerimiz olmuştur. Ancak bu transfer gideri THK'nın karşılayacağı bir gider kalemi olmadığı için ve şehrin içinden kalkış yapabilme imkanıda oladığı için gerçekten uçmak isteyen kişilerin kendi imkanları ile uçak başı yapmaları gerekmektedir. Ayrıca son 2 yıldır Türkiye'de hiçbir yerde "Halk Uçuşu" yapılamamaktadır çünkü Antonov uçakları yurt dışına satıldı. Ayrıca bazı muhtarlarımız özellikle bizi arayarak uçuş korkusu sebebiyle gelemeyeceklerini söylemişlerdir. "THK Sevdalısı" senin sıkıntın neyse sen direk onu söyle bize, lafı geveleme.
H.Gürkan ~ 9 yıl önce
Burada ad kullanarak iftirada bulunan şeresiz.THK üyelerinin parasını çalan.Oğlunu THK Üniversitesine yazdıran kimse o.Uçuş okuluna adam alıp komisyon alan.Kavurmaları öğle yemeklerinde yiyen şerefsizler kimse karşıma cıksın
HG ~ 9 yıl önce
burda isim verip hakaret eden şerefsiz adını verde senin hangi şerefsiz olduğunu öğrneek.edepsiz iftira atıp lekeleme yapan kimse söyle bakkem
Air ~ 9 yıl önce
THK sevdalısına halk ucusları ayakları yapan o elemana.şubede yeni yalakalıkta eski olduğun belli.Kanatsız Air olarak ben halk uçuşlarınıza katılmıs zamanında 50 tl ödemiş adamım THK ucak göndermediğinde rahmetlinin arkasından sövüp ama işiniz düştü bir hocadan ucak kiralayıp böyle tıraş işler yaptınızı bizzat biliyorum.Bağış ayakları ile para aldıklarınız resimlerimdedir.Eski saymanınız cok ama cok iyi bilecektir.haydi hayırlı tıraşlar
THKSEVDALİSİ ~ 9 yıl önce
Antalya şubesinin 1 adet aracı var oda ÖZTASGİLLER ve ATMISGİLLER tarafından kullanılıyor sorsan gerek karain,gerek şube için ha... ordan her gün birinizin evinin önünde alısveris magazalarının önlerinde orda burda şurda sepet pilot da kurum başkanı bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
kardeş resimlerini çek kimse bu adamların bilgilerini paylaş babalarının malı değil ora yok istifa ederiz yok bilmem ne ayakları yapıyorlar.Baş soyguncuları daha haklanmadı buradan ayak yapmasınnlar
kamyoncu ~ 9 yıl önce
yanarım yanarım da , hani uzaya gidilecekti ve ilk osmanot ben olacaktım !! ne olacak şimdi ? Vay bee osman başkan eğer doğruysa sana yakıştırılan iddialar yazık değil mi tertemiz hayallerimize ,oynadın durdun bizim gibi havacılık sevdalıların hayallerini harcadın ,yedin bitirdin.Uzaya çıkacaktık hani , bana da söz vermiştin ilk osmanot ben olacaktım..ne yapacağız şimdi ? Ye yiyebilirsen , doymazsan memleketi de ye, uçakları da ye,atıl bekleyen uçmayan müzelik uçakları da ye...belki doyardın da bunlar başına gelmezdi. Şimdi işin toktur içerideyken düşün dur .İhtiyacın olan sade bir lokma ekmekti,gerisini sana hiç bir zaman nasip olmayacak 7 sülalen de hesap verecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 9 yıl önce
geçen antalya şube başkanı ve yaverleri.bana şube olarak kurs veriyoruz durmadan demişti.üşenmedin beğeni sayfalarına girdim tek tek adamları buldum ne hikmetse yandaşları cıktı.kesin ya arkadaşları yada arkadaşlarının arkadaşları.Utanmadan bana kurs gelin bilmem ne diyordular.be vicdansız adam kurs bilgilerini ver bizde gelek paraşüt nedir öğrenek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kanatsız Air ~ 9 yıl önce
Son 3 sene içinde Antalya Başkanı veya Antalya Şubesinde görevli olanların arkadaşı olan senin tabirinle yandaşı olan ve herhangi bir kursa tertip edilen bir tek isim ver, derhal topluca istifa ederek kurumu sana teslim edeceğiz. Ayrıca planlama Antalya'ya ait olmayıp Ankara'dan gelmektedir. Yalan haberler ile şimdiki yönetimi değil ancak THK'nın itibarını zedeleyerek kendi beceriksizliğini örtmeye çalışan zavallı Air.
Air ~ 9 yıl önce
kanatsız air yazan arkadaşa isimleri tek tek vererek sunumm yapmayı borc bilirim. THK antalya şube baskanı amcamız vasıf.Yönetim kurul üyeleri eski ve yeni.Erdoğan şahin hakan aytaç.Eski sayman Ali aksoylu(p2 lisanslıdır kendisi)M.Selçuk S.Girgin.Öğretmen olmadan Model Uçak Rehber öğretmenlik alan idari personeliniz.İstifamı edersiniz yoksa laf ebeliğimi
bir araştırın ~ 9 yıl önce
DHMİ'YE BAK ALİ BEY DHMİ'YE FOKURDAYIP DURUYOR. ŞU KİRALAMA YÖNTEMİYLE ALINAN ARABALARA BİR BAKIN KİMLER İHALEYİ ALMIŞ.. KİMLERİN AKRABASI BİR ÇOK SPEKÜLASYON VAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Emekli generaller iyi soydu bu ülkeyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REKTÖR lük ~ 9 yıl önce
Vatandaş memur işçi gece demesin gündüz demesin evine bir ekmek götürmek çocuklarını okutmak için çalışsın çırpınsın,Üst düzey yöneticilerde önce THK nun kasasını kredilerle yardımlarda doldurmanın yollarını bulsun sonrada o kasaları eşleriyle arkadaşlarıyla sevgilileriyle boşaltsın öylemi ATATÜRK bu günler için bırakmadı THK munu TÜRK HALKINA TÜRKİYE CUMHURİYETİ ADALETİ ne güvenim sonsuz Rektörlüğüde Üniversiteyide Tüm şubeleride İnönüyüde denetleyip Kimler garibanın mazlumun yetimin hakkını yemişse cezasını verecektir YÜCE ADALETİMİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Osman meydana gelir, onun için hazırlanan yiyecekler,çöpe gitmesin diye asgari ücretli personele dağıtılır. Personel mutlu olur. Kanunsuz işletilen kantinden Osman'ın tüm masrafları karşılanır. Paşa'ların kahvaltıları da. Bu düzen değişmez...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000