26 Mart 2012, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]

SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Değerli Dostlar, Hayatımın neredeyse tamamını harcadığım havacılık sektörüm. Geçen hafta yüksek tansiyona bağlı kalp sorunu yaşadım. Öncelikle kısa bir süre tedavim dolayısıyla yazamayacağım için çok üzgünüm.

Şu anda dinleniyorum ve önümüzdeki günlerde sorunumla ilgili gerekli müdahaleler yapılacak.

Hasta olduğum duyulur duyulmaz hastaneye koşan tüm dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.

Hastaneye ilk koşan Tarkim Havacılıktan Faruk Bayındır’a, Amerika’dan gelip ayağının tozuyla hastaneye gelen Korhan Oyman Hocama, Sevda Kutlu Hanıma, AtlasJet Havayolları CEO’su Orhan Coşkun’a sonsuz teşekkür ediyorum.

AtlasJet Sahibi Murat Ersoy, SAGA Abdülkadir Kolot, Birhan Temel, Musa Alioğlu, THY Uçuş İşletme Başkanı Menderes Çakıcı ve Dalaman’dan yolunu değiştirip İstanbul’a ziyaretime gelen Hamdi Güvenç’e, TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik'e bu günde moral vermek üzere yanımda olmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

MNG Teknik Genel Müdürü Levent Uzunokur’a, DHMİ Genel Müdür Orhan Birdal’a, DHMi Genel Müdür Yardımcısı Funda Ocak’a, Basın Müdürü Alaattin Çınar’a, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur’a, TAV CEO’su Sani Şener ve Kurumsal İletişim Direktörü Bengi Vargül’e, tüm TAV camiasına, tüm Hava-İş ve Ulaşım Sendikası yönetici ve üyelerine, derneklere kısaca tüm sevenlere saygı ve sevgiler sunuyorum.

Her daim yanımda olan moral desteği veren BoraJet Basın Müşteri ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı Tunay Erdem’e, tüm Borajet camiasına, defalarca telefonla arayıp hakkımda bilgi alan SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü’ye, Corendon’un tüm yöneticileri ve Yıldıray Karaer’e, Dalaman’dan Okan Aslan’a, isimlerini sayamadığım tüm dostlarıma.

Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi’ye gerek telefonla gerek mesajlarla verdiği desteğe teşekkürler.

Eski Sivil Havacılık Genel Müdürü Ali Arıduru’ya, Tuncay Doğaner’e, Öger Grubuna Adil Serim’e, Aykut Öger’e sonsuz selamlar teşekkürler.

Hastaneyi çiçek bahçesine çeviren tüm dostlarıma, Ali Genç’e, havacılık sektörü sevdalılarına, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’ya telefon edip “Okeye mi dönüyorsun” diyerek gülümsememe sebep olmasından dolayı teşekkür ediyorum.

TGS Genel Müdürü Bayram Özçelik ve Yavuz Saltık'a yakından ilgileri için teşekkürü bi borç biliyorum.

Fikir ayrılığı yaşamamıza rağmen Kaptan pilot Engin Aksüt’e ve Muzaffer Çetingüç’e medeni davranışlarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağlık mesajları ile insani yönlerini göstermeleri bizim açımızdan altın değerindedir.

Yüzlerce mail ve sosyal medya aracılığıyla yüzlerce mesaj gönderen dostlara kuvvet verdiklerini belirtmek isterim.

www.ucuyorum.com daki 60 bine yakın üyemizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yurtdışından, Amerika’dan, Avustralya’ya, Almanya’dan Kanada’ya kadar selam ve sevgi gönderen tüm dostlarıma bir kez daha teşekkürler.

Türkiye’deki tüm sivil havacılık üniversitesinden öğrenci arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun.

Ve çalışma arkadaşlarım.

Sefa İnan, Murat Herdem, Emir Ferdi Balkı, Bahadır Bilal Bıyık, Fatih Akdeniz, Esin Gül, Bahtınur Çetin, Tevfik Uyar’a, avukatım Hasan Vural'a diğer tüm çalışma arkadaşlarıma da yanımdan ayrılmadıkları için bir kez daha teşekkürler.

Ailemin tüm fertlerine her an yanımda oldukları için minnettarım.

Ankara’daki özel insan sen hep yanımdasın.

Son olarak Doğan Hastanesi’ne çok teşekkür ediyorum. Başta doktorum Murat Kuyumcu, hastanenin tüm personeli ile Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Toprak ve tabii ki hastanenin sahibi Doğan Birgül’e ilgilerinden dolayı minnettarım.

En kısa sürede havacılık yazılarımla aranızda olmak dileğiyle. Şimdilik biraz dinleneceğim.

Unutmayın Yüce ALLAH iyi kuluyla alış-veriş yapar. “Ne olursa iyiye olur kötüye bir şey olmaz” demişler. Yaradan’dan gelene razıyız. Gerisi dünya işi.

Esenlikler dilerim.
SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Kıdık,genç ve dinamik yapınızla havacılığa heyecan katıyorsunuz ülkemizde havacılık bilgi ve kültürü anlamında maalesef yeterince yetişmiş beyin yok.Siz ve sizin gibi insanlar havacılığımızın gelişmesi için çok değerlisiniz, bu işin fikir yükünü çeken siz değerli gazeteciler bizler için önemlisiniz.Bu vesile ile çok geçmiş olsun der nice sağlıklı günler dilerim.burhan akyol hava trafik kontrolörü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ali Bey geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Yazılarınızı sürekli takip eden bir kardeşiniz olarak sabırsızlıkla dönmenizi bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ali'cim geçmiş olsun,herhalde beni kıskandın.Acil şifalar diliyorum. Suat Tansu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ali Bey, Allah acil şifalar versin. En kalbi dua ve Selamlarımla Allah yardımcımız olsun Cemal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yaşamın ve hayatın anlamı nedir? İyi istirahatler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İnşallah en kısa zamanda, daha güçlü ve sıhhatli bir şekilde çalışmalarınıza dönüp biz havacılık çalışanlarının gözü kulağı olmaya devam edersin.Dualarımız seninle abiciğim. Dalamandan Saygılarımla Ali AHISHALI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Andım olsun ki bu bir riyakarlık değil. Sektör sayende çok gelişme kaydetti. Açtığın yolda çok yürümek isteyen oldu ama bence taklitten öteye gidemediler. Allah yanınızda eminim buna. Tüm sektörde yanınızda. Sevseler de sevmeselerde sizi takip ediyorlar. Sİzvarsınız sektör de var. en kısa sürede aramıza güçlü olarak dönmeniz için dua ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000