27 Eylül 2010, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • yazın, kısa net ve verici olmuş. uzatmamışsın başarılar
  • Umarım ki gerçekten korkusuzca sonuna kadar gidersiniz. Herşeyi açık bir şekilde ortaya koyarsınız. Biz de aynı sektörün içinde olduğumuz için bizler de kimselerin bilmediği bilgileri de paylaşırız, beyin fırtınası yaparız. Yeter ki sonuna kadar gidin.
  • Yolunuz açık olsun Ali Bey....Size güven ve inancımız tam.....Sesimiz olacaksınız.BAŞARILAR.......
  • Airport Haber nihayet gordu ve anladi. Bu konuya parmak basmak gec kalinsa da dogru verilmis bir karar. Birilerinin uykulari fena kacacak. Umarim Airporthaber bu tarafsizligini korur da bu pislikler bir bir ortaya dokulerek temizlenir....Tekrar Bravo Airporthaber....
  • Şöyle bir aprona çıkın bakın özel şirketlerde çalışıp da alacağı kalmayan kaç kişi kalmış.Dürüstlük bumu.
  • Eskiden ne tür dolaplar dönerdi şimdi herkes dürüstlükten yana diyen arkadaşım.Bir araştır bakalım sektörde ne tür dolaplar dönüyor.Yakıt parasını,ikram parasını,üst geçiş parasını,konaklama parasını ve en önemlisi de çalışan emekçisinin parasını ödemeyerek şirket kapatan sonrada yeni şirket açanlarmı dürüst.Yoksa hala çalışanının , maaşlarını ödemeyenlermi dürüst.Daha neler var neler.Sn.Ali Kıdık araştırdıkça ortaya çıkar.
  • İşte şimdi yandık... bundan sonra herkes tedirgin yaşayacak
  • Ali Bey neden Turk Havayolları Turk olan ikinci pilotlara DLR testini zorunlu kosarken yabancı pilotlara DLR siz sirkete girme imkanı veriyor?Zaten HTA denilen ve bircok standartı iceren bir test yapıyor , ayrıca bayrak tasıcımızda ikinci sınıf vatandas gibi davranılmasını neden gundeme getirmiyorsunuz???
  • Ali bey yabancı pilotlara tanınan ayrıcalık nereden geliyor ne için türk pilotu alınmıyor bu konularada değinin lütfen
  • Kendisinin şahsi gayetleri sayesınde havacılık hıc bir zaman sessız sedasız kalmadı ve hep duyuran bizlere ilk o oldu .Eskiden ne tür dolaplar dönerdi şimdi ise herkes dürsütlükden yana bunun tek bir mimarı var oda havacılığın türkiyedeki medyası airport haber medya yolun açık olsun ali ağabey ENGELLER BAŞARIYA HİÇ BİR ZAMAN ÇELME TAKAMAZ.

SESSİZLİĞİMİ BOZUYORUM...

Üç yıla yaklaşan bir süredir sektörün içinde yeterince hissetmedim kendimi. Daha çok bulunduğum mecranın çıtasını yükseltmek ve güzel bir platform yaratmak için gecemi gündüzüme katıp projeler üretmek gayretindeydim.  Ama maalesef bazen istediğiniz şey istediğiniz gibi gitmeyebiliyor.

Bunun nedenlerini, niçinlerini elbet bir gün paylaşabilirim. Ama şimdi zamanı değil, yeri değil.

Ne riyakarlıklarla karşılaştım, ne yalanlarla ne düzenbazlıklarla karşılaştım. Ne tür kullanılma yoluna gidildim. Bunlar hep içimi acıtan şeyler oldu.

Ama bugüne kadar olduğu gibi bugün de bildiğim yolda yürümek benim düsturumdur. Seyir defterini yeniden yazmak üzere rota değiştirdim.

Yukarıda da belirttiğim gibi 3 yıla yaklaşan bir süredir sektörün kokusunu özledim.

Şimdi sektörü daha iyi takip etmek, entrikaları yazmak, kim hangi durumda araştırmak, kısacası eskisi gibi sektörün nabzını tutmak için seferberlik ilan ettim.

Yeniliklerin öncüsü olduğumuz bu sektörde yeni projelerle yine sektörün sesi olmak için çaba harcamak için kolları sıvadık.

Ekip arkadaşlarımızla çalışmaya başladık.

Kısa bir süre sonra yine parmak ısırtacak projeleri bu sektörün hizmetine gururla sunmaktan haz alacağız.

Değerli okurlarım;

Airport Media Group olarak bundan böyle DHMİ'yi daha çok takip edeceğiz. SHMG'yi daha çok takip edeceğiz.  Sektörün son sekiz yılda nasıl büyüdüğünü mercek altına alacağız. Bu büyümenin asıl kahramanları kimler onları yazacağız.

Türk Havayolları'nın önlenemez yükselişinin zararını-yararını konuşacağız. THY'yi hatta Türk Sivil Havacılığı'nın ileride nasıl bir tehlike bekliyor bunları anlatacağız, tartışacağız, çözüm önerilerimizi sıralayacağız.

Özel şirketlerde hangi şirket ne yapmak istiyor? Hangi şirketin durumu kötü hangi şirket sessiz sedasız büyüyor?

Özel bir şirketin genel müdürünün inanılmaz mal varlığını nasıl elde ettiğini sorgulayacağız. Bu şirketin genel müdürü son bir yılda kaç daire aldı ve nasıl aldı? Bunları gündeme getireceğiz...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na daha çok önem vereceğiz. Kısa bir süre sonra Sabiha Gökçen Havalimanı ile ilgili sizlerle önemli bir bilgiyi paylaşacağım.

Havacılık sektöründe unutulan Genel Havacılık tarafını mercek altına alacağız. Bu gizemli bölgeyi tarayıp olup bitenleri AirportHaber'den duyuracağız.

Sıkı durun süreç içinde açıklayacağımız o kadar çok şey var ki, siz bile "bunlar da mı oluyormuş" diyeceksiniz.

Bundan sonra daha çok görüşmek dileğiyle...

SESSİZLİĞİMİ BOZUYORUM...

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 14 yıl önce
yazın, kısa net ve verici olmuş. uzatmamışsın başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Umarım ki gerçekten korkusuzca sonuna kadar gidersiniz. Herşeyi açık bir şekilde ortaya koyarsınız. Biz de aynı sektörün içinde olduğumuz için bizler de kimselerin bilmediği bilgileri de paylaşırız, beyin fırtınası yaparız. Yeter ki sonuna kadar gidin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yolunuz açık olsun Ali Bey....Size güven ve inancımız tam.....Sesimiz olacaksınız.BAŞARILAR.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airport Haber nihayet gordu ve anladi. Bu konuya parmak basmak gec kalinsa da dogru verilmis bir karar. Birilerinin uykulari fena kacacak. Umarim Airporthaber bu tarafsizligini korur da bu pislikler bir bir ortaya dokulerek temizlenir....Tekrar Bravo Airporthaber....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şöyle bir aprona çıkın bakın özel şirketlerde çalışıp da alacağı kalmayan kaç kişi kalmış.Dürüstlük bumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Eskiden ne tür dolaplar dönerdi şimdi herkes dürüstlükten yana diyen arkadaşım.Bir araştır bakalım sektörde ne tür dolaplar dönüyor.Yakıt parasını,ikram parasını,üst geçiş parasını,konaklama parasını ve en önemlisi de çalışan emekçisinin parasını ödemeyerek şirket kapatan sonrada yeni şirket açanlarmı dürüst.Yoksa hala çalışanının , maaşlarını ödemeyenlermi dürüst.Daha neler var neler.Sn.Ali Kıdık araştırdıkça ortaya çıkar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
İşte şimdi yandık... bundan sonra herkes tedirgin yaşayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali Bey neden Turk Havayolları Turk olan ikinci pilotlara DLR testini zorunlu kosarken yabancı pilotlara DLR siz sirkete girme imkanı veriyor?Zaten HTA denilen ve bircok standartı iceren bir test yapıyor , ayrıca bayrak tasıcımızda ikinci sınıf vatandas gibi davranılmasını neden gundeme getirmiyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ali bey yabancı pilotlara tanınan ayrıcalık nereden geliyor ne için türk pilotu alınmıyor bu konularada değinin lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kendisinin şahsi gayetleri sayesınde havacılık hıc bir zaman sessız sedasız kalmadı ve hep duyuran bizlere ilk o oldu .Eskiden ne tür dolaplar dönerdi şimdi ise herkes dürsütlükden yana bunun tek bir mimarı var oda havacılığın türkiyedeki medyası airport haber medya yolun açık olsun ali ağabey ENGELLER BAŞARIYA HİÇ BİR ZAMAN ÇELME TAKAMAZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000