10 Temmuz 2017, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • Şirket değiştirerek ya da yurtdışında iş bularak kaçmaya çalışan yavşaklar,bu ülke sevdalısı vatan aşığı gençler sizleri asla unutmayacak.
  • Tk dan atılan bu hain kaptanların başka yerlerde uçmalarına asla izin verilmemeli.Verirseniz hakkım yapması gerekenleri yapmayanlara haram zıkkım olsun.KTÇ kaç bakalım nereye kadar kaçacaksın.
  • Temizlik için düğümeye basıldı. THY BT'nin de için de bulunduğu 150 ye yakın kişi gözaltın'da. Selamlar
  • Thy içindeki fetöcüleri bul hepsini arttır dile benden ne dilersen sadece bir etki yarat bu bile yeter halen bu şirketten deli gibi maaş alıyorlar haram zıkkım olsun hepsine
  • 300 kisinin daha thy den cikarildigi soleniyor.Yazik bu insanlar hala feto yaftasi ile delilsiz ve sebep bulamadiklarindan cikarmalari ve insanlara haksiz yere bu lekeyi surmeleri gunah.Bu gunahlar nasil odenecek.Dusunuyoruz ama sadece dusunuyoruz
  • Ali Bey Doco dan atılan şefler için tk alımları ile ilgili gelişme varmı acaba. Açıklama yapacak mısınız? Merakla bekliyor sizi yaklaşık 50 kişi.
  • ali bey lutfen davalarini kazanan 211 thy magduru icin savasin buna ihtiyacimiz var
  • Futbol yorumcusuydu.
  • Ali Bey 15 Temmuz'e kadar cemaatte aktif olanlar FG nin propagandasını THY nin yurt dışında ofislerinde müslüman mahali persönellere tehdit ederek yayanlar, 16 Temmuz'da darbenin başarısız olduğu gördüklerinde merkezlerinden alınan talimata Bukalemun gibi kılık değiştirip RTE'nin en büyük destekçileri gibi sokaklara Türk bayrakları ile çıkıp mahsumları parmak ile gösterip şahit olabilecekleri sokaa attırıp kenrileri koltuklarını sağlama aldılar ve halen THY de çalışıyor. FETÖ hiearşisinde üst kademelerde olanlar oldukları ortamda aktiviteleri ile iyi bilindikleri için GM de olan (halen ordalar) koordinatörleri hepsine tainlerini çıkarttılar. THY de niye FETÖ halen güçlü NİYE ????????????.
  • Haklısınız Ali bey, bu sektörün içinde yer alan ve almış olan tüm aktörler ve duayenler artık ortaya çıkıp ferasetli, donanımlı ve olgun şekilde gerçekleri ortaya koyup sektöre ayar vermeliler. Ancak kendi geçmişleri skandallarla, tembellikle ve fırsatçılıkla geçen, çıkarları için yemediği herze kalmayan bu duayen dediğimiz bazı asalaklar, bunu elbetteki yapamazlar. Şu anda THY yi yönetenler ise gerçekten aşırı şımarmışlar ve hadlerini aşmışlar ve babalarının çiftliği gibi kurumları kullanıyorlarsa elbetteki hem hizaya çekilmeliler, hem de hesap vermeliler. Başta THY, kimsenin hesapsızca at koşturduğu bir kurum değildir. Varlık fonuna devredilse de, sayıştay ve meclis denetiminden uzak tutulsa da bir gün gelecek, hesap verecekse bunun arkasını bırakmamak için kendisini bu yola adayanların gün begün hesap tutmaları ve belge toplamaları lazım. Yoksa sadece dedikodu yapılmış olur. Bu belgelerin bugün için sunulacağı mahkemeler yolu da tıkanmış olabilir. Ama bu hep böyle gidecek değil ya.

Sesiniz olmaktan vazgeçmem...

Değerli okurlarım; geçen hafta "Yazmı "YORUM" başlıklı yazımdan sonra okurlarımdan inanılmaz bir baskı geldi. Bu gurur bana yeter, bu destek en büyük zenginlik. Başımdan geçenleri ileri tarihlerde açıklayacağım, lakin biraz zaman geçmesi lazım ki ne demek istediğimi daha iyi anlayasınız.

Zaman her yaraya merhem olur. Bunu süreç içerisinde göreceğiz. Benim meslek hayatımın neredeyse tamamına yakını havacılığın içinde geçmiştir. Bakanlar, bürokratlar, genel müdürler, havayolu şirketleri, havacılık yöneticileri geldi geçtiler. İleride anılarımı yazdığımda ne gibi süreçlere tanıklık etmişiz bir bir öğreneceksiniz.

Değerli okurlarım; yazmıyorum derken bir süre sektörün acımasızları için yazmayacağımı kastettim. Hiç yazmayacağım demedim. Ben sizlerle var oldum sizlerle yaşayacağım. Ben eziyet edenlerin yanında olmam ezilenlerin yanında olurum.

Ben haram yiyenlerin yanında değil helal yiyenlerin yanında olurum. Ben mazlumun yanında yer alırım zalimin değil. Bu sektörün zalimlerinin yakasından düşmem. Kim olursa olsun korkmak, korkakların hergün, cesurların bir kez öldüğünü çok iyi bilirim.

Sevgili dostlar;

İki hafta üst üste yazdığım yazının kahramanlarını, nasıl panik yaptığını, kimlerle nasıl temas kurduğunu, kimleri devreye soktuğunu, hangi kapıları aşındırdığını anlatacağım ileride. Ve ben, asla pes etmem. Korkaklar pes eder.

Benim havacılık için hayallerim var. Yıllardır savunageldiğim projelerim var, havacılığın ülkeye katkısını artıracak, gelişimi büyütecek çalışmalarım var. Bunları hayata geçirmeden, özlediğim havacılığı görmeden sizleri nasıl bırakabilirim.

Kars'tan Edirne'ye, Trabzon'dan Mersin'e, Zonguldak'tan Aydın'a kadar havacılık adına yapılması gereken onlarca düşüncem var. Bunları yapmadan bir yere gidemem. Havacılık üniversitelerinden mezun olan gençlerimizin rahat iş bulmalarını sağlayacak sistemi oluşturmadan bir yere gidemem.

Hakkı yenilen gençlerimizin hakkını almadan bir yere gidemem.

Havacılık sektöründe çalışan insanları güvence altına alan kanunlar çıkmadan bir yere gidemem.

Türkiye'de yabancı pilotların değil de kendi pilotlarımızın uçtuğunu görmeden bir yere gidemem.

EASA gibi dikte edilmiş yapılara karşı kendi sistemimizi kabul ettirecek bir yapıya kavuştuğunu görmeden bir yere gidemem.

Havacılığımızı dünyaya kabul ettirmeden, Türkiye'nin tam bir havacılık üssü yapıldığını görmeden bir yere gidemem.

THY'nin içindeki FETÖ'cüler, havacılığın içindeki FETÖ'cüler temizlenmeden bir yere gidemem.

FETÖ'cülerin temizlenmesi için devlete yardımcı olmayan gizli, kripto FETÖ'cülerin ceza aldığını görmeden bir yere gidemem.

Ben sizden siz benden ayrılamazsınız. Ben tüm havacılık sektörü için, havacılığımızın geleceği için çalışmaya devam edeceğim.

Sürprizlerimizi bekleyin.

Bizim için havacılık bir tutkudur ve tutkumuzdan vazgeçmeyiz. Yeter ki siz hep yanımızda olun.

Şimdilik sizleri Allah'a emanet ediyorum.

Haftaya görüşmek üzere...

Sesiniz olmaktan vazgeçmem...

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Kımik ~ 7 yıl önce
Şirket değiştirerek ya da yurtdışında iş bularak kaçmaya çalışan yavşaklar,bu ülke sevdalısı vatan aşığı gençler sizleri asla unutmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hainler ~ 7 yıl önce
Tk dan atılan bu hain kaptanların başka yerlerde uçmalarına asla izin verilmemeli.Verirseniz hakkım yapması gerekenleri yapmayanlara haram zıkkım olsun.KTÇ kaç bakalım nereye kadar kaçacaksın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muharip ~ 7 yıl önce
Temizlik için düğümeye basıldı. THY BT'nin de için de bulunduğu 150 ye yakın kişi gözaltın'da. Selamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö ~ 7 yıl önce
Thy içindeki fetöcüleri bul hepsini arttır dile benden ne dilersen sadece bir etki yarat bu bile yeter halen bu şirketten deli gibi maaş alıyorlar haram zıkkım olsun hepsine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 7 yıl önce
300 kisinin daha thy den cikarildigi soleniyor.Yazik bu insanlar hala feto yaftasi ile delilsiz ve sebep bulamadiklarindan cikarmalari ve insanlara haksiz yere bu lekeyi surmeleri gunah.Bu gunahlar nasil odenecek.Dusunuyoruz ama sadece dusunuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F ~ 7 yıl önce
Ali Bey Doco dan atılan şefler için tk alımları ile ilgili gelişme varmı acaba. Açıklama yapacak mısınız? Merakla bekliyor sizi yaklaşık 50 kişi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 7 yıl önce
ali bey lutfen davalarini kazanan 211 thy magduru icin savasin buna ihtiyacimiz var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basin aciklamasini duzelttirmeli ~ 7 yıl önce
Ali bey sizin 211 icin yapabileceginiz en iyi sey sirketin 211 hakkinda o zaman yayinlattigi o sacma basin aciklamasini duzeltmelerini saglamanizdir!!!
Hıncal Uluç ~ 7 yıl önce
Futbol yorumcusuydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bukalemun FETÖ ~ 7 yıl önce
Ali Bey 15 Temmuz'e kadar cemaatte aktif olanlar FG nin propagandasını THY nin yurt dışında ofislerinde müslüman mahali persönellere tehdit ederek yayanlar, 16 Temmuz'da darbenin başarısız olduğu gördüklerinde merkezlerinden alınan talimata Bukalemun gibi kılık değiştirip RTE'nin en büyük destekçileri gibi sokaklara Türk bayrakları ile çıkıp mahsumları parmak ile gösterip şahit olabilecekleri sokaa attırıp kenrileri koltuklarını sağlama aldılar ve halen THY de çalışıyor. FETÖ hiearşisinde üst kademelerde olanlar oldukları ortamda aktiviteleri ile iyi bilindikleri için GM de olan (halen ordalar) koordinatörleri hepsine tainlerini çıkarttılar. THY de niye FETÖ halen güçlü NİYE ????????????.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh ~ 7 yıl önce
Bu nasıl bir imla??? Ayıp be kardeşim önce Türkçe öğren sonra yorum yaz!
THYFETO ~ 7 yıl önce
SIRKETIN YUZE 70 FETONUN KONTORULUNDE VE EMRINDE
Haklısınız ~ 7 yıl önce
Haklısınız Ali bey, bu sektörün içinde yer alan ve almış olan tüm aktörler ve duayenler artık ortaya çıkıp ferasetli, donanımlı ve olgun şekilde gerçekleri ortaya koyup sektöre ayar vermeliler. Ancak kendi geçmişleri skandallarla, tembellikle ve fırsatçılıkla geçen, çıkarları için yemediği herze kalmayan bu duayen dediğimiz bazı asalaklar, bunu elbetteki yapamazlar. Şu anda THY yi yönetenler ise gerçekten aşırı şımarmışlar ve hadlerini aşmışlar ve babalarının çiftliği gibi kurumları kullanıyorlarsa elbetteki hem hizaya çekilmeliler, hem de hesap vermeliler. Başta THY, kimsenin hesapsızca at koşturduğu bir kurum değildir. Varlık fonuna devredilse de, sayıştay ve meclis denetiminden uzak tutulsa da bir gün gelecek, hesap verecekse bunun arkasını bırakmamak için kendisini bu yola adayanların gün begün hesap tutmaları ve belge toplamaları lazım. Yoksa sadece dedikodu yapılmış olur. Bu belgelerin bugün için sunulacağı mahkemeler yolu da tıkanmış olabilir. Ama bu hep böyle gidecek değil ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000