27 Aralık 2010, Pazartesi
Ali KIDIK
Ali KIDIK [email protected]
  • SANKİ TGS ÇOK İYİ HİZMET VERİYORMUŞ GİBİ SABİHA GÖKÇENDE HİZMETİ TGS VERİYOR DİYORSUNUZ SKY YETKİLİLERİNE VE YOLCULARINA ŞİMDİDEN ALLAH SABIR VERSİN
  • gerçekten harika, artık kendi hemşehrilerimizin uçaklarında uçmak, belkide uçakta hostesler karadeniz kıyafeti giyerler, birde karadeniz yemek servislerini düşün, hamsi kuşu ikramını düşün ağzımın suları akıyor gerçekten, başarılar
  • yazilariyla gundemi takip eden degil gundemi olusturan Sn mudurum Ali kidika tesekkur ediyor, saygilarimi sunuyorum. mudurum sana bakanlik yakisir, binali bakanimda gidiyor, gel aday ol su onumuzdeki secimde akpden.
  • Sky airlines' a Sabiha Gökçen' de TGS hizmet verecek.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
  • Her iki şirkete bir Trabzon'lu olarak hayırlı olmasını diliyorum. SAGA ya ayrıca teşekkür ederim. Trabzon merkezli uçacak olmasından dolayı.
  • İç hatlara neden filolarında ki en eski sayılabilecek uçaklarla katılıyorlar anlamıyorum ? Koyun seferlere 800 ve 900'leri şov yapın.
  • iç hat uçuşlarında bir firmanın daha boy göstermesi milletimiz için iyi bir durumdur. sonuçta rekabet olacağı için fiyatlarda da kalitede de değişiklik olacaktır buda vatandaşlarımızın işine gelcektir şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum SKY HAVA YOLLARINADA BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH KOLAYLIK VERSİN ...
  • Birçok kez sizinle yurtdışına uçtum ve çok memnun kaldım. Acaip sevindim yurtiçinde uçacak olmanıza. Başarılar.
  • Hem sivil havacılığın gelişmesi hem de pazardaki rekabetin artması adına çok güzel bir gelişme. Teşekkürler Sky Airlines.... (.rhyss)
  • SKY Havayollarının sektöre değişik bir hava ve rekabet katacağına inanıyorum. Bu da hava ulaşımından vazgeçemeyen bizlerin hizmeti daha kaliteli ve konforlu alacağı anlamına geliyor.

SAGA BEKLEMEDE SKY START VERDİ...

İç hat uçuşları yine şenlendi... Türkiye'de havacılık sektörü şahlanmasını sürdürüyor.  SKY Havayolları Türkiye'nin 7 noktasını birbirine bağlayacak.  İç hat operasyonlarını Trabzon merkezli sürdürmek isteyen Saga Havayolları ise henüz Ankara'dan gelecek izni bekliyor.
 
Geçen yıl ilk olarak Airport TV'de yaptığımız Fikir Fırtınası Programı'nda iç hat operasyonuna başlayacaklarını açıklayan SKY Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü, biraz gecikmeli de olsa operasyona start verdi. 
 
Yıllardır charter seferler yaparak ülkemize hem turist hem de döviz getiren SKY Havayolları, "Artık iç hat seferlerini yapma zamanı geldi" diyerek yola koyuldu. 
 
“Gökyüzünde Gülümseyin” sloganı ile yola çıkan SKY Havayolları, Trabzon, Antalya, İstanbul, Van, Diyarbakır, İzmir ve Ankara'ya seferler düzenleyecek.  Şirketin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan başlatacağı iç hat seferleri sadece Türkiye'yi şenlendirmeyecek, Sabiha Gökçen'e de ayrı bir rekabet getirecek.
 
Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Pegasus Havayolları, Anadolujet, Borajet, SunExpress, THY gibi şirketler iç hat seferleri yapıyor. Dolayısıyla SKY'ın buradan seferler başlatması rekabetin iyice kızışmasına neden olacak. 
 
Olumsuz şeyleri düşünüp şirketleri demotive etmektense SKY Havayolları'nın bu adımını desteklemek lazım. 
 
İç hatlara giren bazı şirketlerimiz olumsuzluk yaşasalar bile bu olumsuzları unutmak için yeni heyecanlara ihtiyaç vardı. 
 
Aslında SKY Havayolları çok önemli bir dönemde iç hatlara giriyor. Kış sezonunda iç hatlara girmek her babayiğidin  harcı değil. Bu açıdan da değerlendirdiğimizde yolcu seyahatlerinin az olduğu bir sezonda iç hatlara girmek için önemli bir hizmet sunuyor olmalısınız ki yolcular sizi tercih etsin. Umarız SKY Havayolları güzel bir hizmet ile yolcuların beğenisini toplar ve kendi yolcu portföyünü oluşturur.
 
17 uçaklık filosu bulunan SKY Havayolları'nın olası olumsuzluklarda uçak sıkıntısı çekmeyeceği de aşikar. 
 
Biz kendi adımıza SKY Havayolları'na başarı diliyoruz.
 
İç hat seferlerine Trabzon'dan başlayacağını bildiğimiz SAGA Havayolları'nda henüz ses seda yok. Edindiğimiz bilgilere göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden ruhsat bekliyor. SHGM'nin son dönemde yaşanan olumsuzluklardan dolayı ruhsat vermek için titiz davrandığını da biliyoruz. 
 
Şirketin iç hat operasyonlarına uygunluğu en ince ayrıntısına kadar inceleniyor olabilir. Bu açından geç olabilir ama SAGA'nın Trabzon'dan iç hat operasyonlarına başlaması güzel olabilir. Her zaman yolcu açısından sıkıntı çekilmeyen Trabzon'da SAGA Havayolları'nın kucaklanacağını düşünüyorum. 
SAGA Havayolları'nın sahibinin Trabzonlu oluşu yolcu tercihini bu şirketten yana kullanacağını da düşünüyorum. Tabi SAGA Havayolları'nın da Trabzonluları ucuz taşıması şartıyla..
 
Hadi bakalım... Türkiye, zenginiyle fakiriyle, sporcusuyla işadamıyla uçuyor. Uçuranlara teşekkür ederek.
 
İyi uçuşlar TÜRKİYE...
SAGA BEKLEMEDE SKY START VERDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
SANKİ TGS ÇOK İYİ HİZMET VERİYORMUŞ GİBİ SABİHA GÖKÇENDE HİZMETİ TGS VERİYOR DİYORSUNUZ SKY YETKİLİLERİNE VE YOLCULARINA ŞİMDİDEN ALLAH SABIR VERSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gerçekten harika, artık kendi hemşehrilerimizin uçaklarında uçmak, belkide uçakta hostesler karadeniz kıyafeti giyerler, birde karadeniz yemek servislerini düşün, hamsi kuşu ikramını düşün ağzımın suları akıyor gerçekten, başarılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yazilariyla gundemi takip eden degil gundemi olusturan Sn mudurum Ali kidika tesekkur ediyor, saygilarimi sunuyorum. mudurum sana bakanlik yakisir, binali bakanimda gidiyor, gel aday ol su onumuzdeki secimde akpden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sky airlines' a Sabiha Gökçen' de TGS hizmet verecek.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her iki şirkete bir Trabzon'lu olarak hayırlı olmasını diliyorum. SAGA ya ayrıca teşekkür ederim. Trabzon merkezli uçacak olmasından dolayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İç hatlara neden filolarında ki en eski sayılabilecek uçaklarla katılıyorlar anlamıyorum ? Koyun seferlere 800 ve 900'leri şov yapın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
iç hat uçuşlarında bir firmanın daha boy göstermesi milletimiz için iyi bir durumdur. sonuçta rekabet olacağı için fiyatlarda da kalitede de değişiklik olacaktır buda vatandaşlarımızın işine gelcektir şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum SKY HAVA YOLLARINADA BAŞARILAR DİLİYORUM ALLAH KOLAYLIK VERSİN ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birçok kez sizinle yurtdışına uçtum ve çok memnun kaldım. Acaip sevindim yurtiçinde uçacak olmanıza. Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hem sivil havacılığın gelişmesi hem de pazardaki rekabetin artması adına çok güzel bir gelişme. Teşekkürler Sky Airlines.... (.rhyss)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SKY Havayollarının sektöre değişik bir hava ve rekabet katacağına inanıyorum. Bu da hava ulaşımından vazgeçemeyen bizlerin hizmeti daha kaliteli ve konforlu alacağı anlamına geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000